- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #62.701
Teşekkür ederim acaba ne kadar emzirebilirim ki
Doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile emzirebilirsin. Sağlıkla gelsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim acaba ne kadar emzirebilirim ki
Resmen kadın emzirirsen bebeğin gerizekalı olur dedi bana süt zehirmişDoğuma kadar hatta doğumdan sonra bile emzirebilirsin. Sağlıkla gelsin inşallah.
Bence dr a sormalısın insallah emzirebiliyorsundurResmen kadın emzirirsen bebeğin gerizekalı olur dedi bana süt zehirmiş
Resmen kadın emzirirsen bebeğin gerizekalı olur dedi bana süt zehirmiş
Resmen kadın emzirirsen bebeğin gerizekalı olur dedi bana süt zehirmiş
Büyüdükçe endişelerde büyüyor meğer gaz en kolayıymış. Geçicidir canım merak etme belki azıcık daha erken yatırman gerek yorgun vs olabilir. Hareketlendiler daha çabuk yoruluyorlar.Kızlar morelim çok bozuk ve çok yorgunum oğlum neredeyse bir haftadır günde 2 defa uyutmaya yakın ağlama krizine giriyor hiç kucağı sevmeyen çocuk ağladığı Zaman kucak istiyor alıyorum sakinleştikten sonra uyutuyorum çok ağlıyor bir yeri mi ağrıyor anlamadım. Bu geçici bir durumdur inşallah. Böyle devam ederse çok zor olacak. Bu arada hamileyken emzirmeden konuşmuşsunuz normalde bizde emzirmezler tabii herkes farklı arkaş sormuştu fikir olsun dedim.
Ehh yesinler diyoruz her kılığa giriyoruz napalım . Sanki azda yeseler yarıyor artık yakup önceden bu kadar aç kalsa hemen verirdi 200,300 grbizimkine öyle zoraki yedirdim misafir vardı lavabonun yanina oturttuk suyla oynarken yedi amma üst baş sırılsıklam sonra degistirirkende ağlama krizi giydiremedim ustumuz çırılçıplak battaniyeyle kaldık oyle
aslında muhallebi de yemiyor artık herşeyi ağzında bekleyip tükürüyor anca zorla kaç lokma. Dışarda simit bile kendi yiyor kıraker vs. Evde inat biraz. Birde keyfi çekince pütürlü mütürlü görmüyor gözü sorun onda değil iştahdaymış. Bakalım bugün sadece 5 lokma filan yedi bu saate kadarHer çocuk bir olmaz canım 5 yaşına kadar değişir merak etme benim oğlum 4 yaşında biz nasıl yiyorsak öyle yiyo küçüklerde pütürlü yerdi ama bu istemiyo her çocuk bir olmuyo biraz dişler çoğalınca alisirlar
Kızlar morelim çok bozuk ve çok yorgunum oğlum neredeyse bir haftadır günde 2 defa uyutmaya yakın ağlama krizine giriyor hiç kucağı sevmeyen çocuk ağladığı Zaman kucak istiyor alıyorum sakinleştikten sonra uyutuyorum çok ağlıyor bir yeri mi ağrıyor anlamadım. Bu geçici bir durumdur inşallah. Böyle devam ederse çok zor olacak. Bu arada hamileyken emzirmeden konuşmuşsunuz normalde bizde emzirmezler tabii herkes farklı arkaş sormuştu fikir olsun dedim.
canım veren Allah kolaylığınıda verir bir müddet yanında yakının varsa o yardımcı olursa atlatırsınız zor dönemlerini. Kesin ikiz gebelik diye konuştumu yoksa keselerden boş olan olabilir vs dedimiKızlar dr a gittim iki kese gördü napcam ben ya kafam allak bullak
Diğer keseyi gösterirken küçük bir şey görüyorum içinde dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi çok zor olacak benim için kara kara düşünüyorumcanım veren Allah kolaylığınıda verir bir müddet yanında yakının varsa o yardımcı olursa atlatırsınız zor dönemlerini. Kesin ikiz gebelik diye konuştumu yoksa keselerden boş olan olabilir vs dedimi
Vardır bir hayır hayırlısı olsun benimde tüp bebekti ilk gebeliğim 2 kese gözüküyordu aynen 1 hafta sonra gel dedi tek kese kalmıştı belki öyle biseydirDiğer keseyi gösterirken küçük bir şey görüyorum içinde dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi çok zor olacak benim için kara kara düşünüyorum
İnşallah öyledir haftaya 7 hafta olacak her gün dua ediyorumVardır bir hayır hayırlısı olsun benimde tüp bebekti ilk gebeliğim 2 kese gözüküyordu aynen 1 hafta sonra gel dedi tek kese kalmıştı belki öyle biseydir
Mutlaka senin için hayırlı olan olucaktır canım. İçin ferah olsun her iki durumda da .Diğer keseyi gösterirken küçük bir şey görüyorum içinde dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi çok zor olacak benim için kara kara düşünüyorum
Kızlar dr a gittim iki kese gördü napcam ben ya kafam allak bullak
Geçmiş olsun alaha emanetkızlar salı günü kızımın göz ameliyatı var.anestezi alacak...günlerdir çok kötüyüm..dualarınızı bekliyorum.
Evet öyle ama içim bi burukMutlaka senin için hayırlı olan olucaktır canım. İçin ferah olsun her iki durumda da .
Kısmet haklısın inşallah değişirhayırlı olsun canım gebeliğin...ikiz de olsa kısmetleri varmış.sağlıklı olsunlar yeter.
Allah şifa versin inşallah çok kolay geçerkızlar salı günü kızımın göz ameliyatı var.anestezi alacak...günlerdir çok kötüyüm..dualarınızı bekliyorum.