-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #62.621
Biz şükür bu aralar yemek yemeye başladık öyle bol bol değil ama eskisine nazaran yiyo en azından boyu uzamış kısaydı ya burda bi arkadaşla konusmustuk kimdi hatırlayamadım ondada boy sıkıntısı vardı böyle giderse kiloda alır muhtemelen altta 2 dışımız var biri uzun biri kısa dış te yok belki sonra daha rahat yer insallah böyle gider bu arada muz avakado ve 1 kaşık yoğurt karıştırıp püre yapıyorum çok sevdi belki denersiniz
Bende yaptırıcam tahlil daha gidemedik insallah bi problem çıkmaz tahlillerinde de dediğin gibi kilo önemli değil sağlıklı olduktan sonra benimki genetikte olamaz katana gibiyiz boy kiloda :) bakalım zaman ne gösterirBendim o:)
Uzuyor benim oğlumun da az az. 1 yaş tahlillerinde hormon, kalsiyum ve fosforuna da bakılcak tabi ki yine de. Beslenmede yemek seçmeye başladı oğlum ama ben sunmaktan vazgeçmiyorum, başarıcaz inşaallah. Kilo ile ilgili de çok sorunu yok aslında, genetik hatta diyebilirim, metabolizması da hızlı çalışıyor, hiç takılmıyorum ondan dolayı kilosuna. Tahlilleri temiz çıkarsa boyuna da takılmayı bırakıcam hatta:)
Bende yaptırıcam tahlil daha gidemedik insallah bi problem çıkmaz tahlillerinde de dediğin gibi kilo önemli değil sağlıklı olduktan sonra benimki genetikte olamaz katana gibiyiz boy kiloda :) bakalım zaman ne gösterir
Benim süt bir yıllık tecrübeyle sadece tıka basa yiyince ve uyuyunca doluyor ben gece her kalktığımda atıştırıp su içip uyursam sabaha tek göğsüm taş gibi oluyor tam bitti artık hayatta dolmaz epeydir poşet gibi dediğim göğüsler azıcık dikkatle hoop dolu veriyor. İnsan ek gıdada alsa doya doya içsin istiyor anne yüreği :). iyiki doğmuş kuzucuğun canımSelamlar kızlar,
Bi kısım Bebişler yürümeye başlamış dişler gelmiş oh ne güzel ya büyüyorlar :)
Bizimki de 1 yaşını doldurdu. Yürümüyor ama koltuktan koltuğa kendi geçiyor. 7 diş var bir de azılar çıkmak üzereymiş. Meme düşkünlüğü daha doğrusu anne düşkünlüğü başladı bizde. Meme de süt çok az artık hatta bi göğsüm sabahtan akşama emmese dolmuyor.
1 yaş haftası ateşliydi aşısını henüz yaptırmadık. Dr zor bi aşı iyice iyileşsin dedi. Yaptıran var mı
ya bizimki de yürümüyor hala. dediğiniz gibi yürümeyi bırak emeklemiyor. çok isterse tek kolla ileriye doğru 1 metre ilerliyor o kadarBenimki emeklemiyor bileElinden tutarsak yürüyor sadece
BİZ YAPTIRDIK 1 YAŞ AŞISINI. 3 GÜN SONRA ATEŞ YAPTI. AŞIDAN MI BİLEMİYORUMSelamlar kızlar,
Bi kısım Bebişler yürümeye başlamış dişler gelmiş oh ne güzel ya büyüyorlar :)
Bizimki de 1 yaşını doldurdu. Yürümüyor ama koltuktan koltuğa kendi geçiyor. 7 diş var bir de azılar çıkmak üzereymiş. Meme düşkünlüğü daha doğrusu anne düşkünlüğü başladı bizde. Meme de süt çok az artık hatta bi göğsüm sabahtan akşama emmese dolmuyor.
1 yaş haftası ateşliydi aşısını henüz yaptırmadık. Dr zor bi aşı iyice iyileşsin dedi. Yaptıran var mı
BOYU KAÇ PEKİ? BENİM OĞLUM DA BİRAZ KISABendim o:)
Uzuyor benim oğlumun da az az. 1 yaş tahlillerinde hormon, kalsiyum ve fosforuna da bakılcak tabi ki yine de. Beslenmede yemek seçmeye başladı oğlum ama ben sunmaktan vazgeçmiyorum, başarıcaz inşaallah. Kilo ile ilgili de çok sorunu yok aslında, genetik hatta diyebilirim, metabolizması da hızlı çalışıyor, hiç takılmıyorum ondan dolayı kilosuna. Tahlilleri temiz çıkarsa boyuna da takılmayı bırakıcam hatta:)
BOYU KAÇ PEKİ? BENİM OĞLUM DA BİRAZ KISA
Bozacımm mesajını gördüm bakınırken. Yaşına girdi demek kuzucuk :) Zaman ne çabuk geçiyor, hamile kalmaya çalıştığımız günler dün gibi aklımda :) Öpüyorum seni de kuzunu daSelamlar.
Kızım cumartesi günü yaşını doldurdu. Aile arasında kutladık. Dün de aşılarını yaptırdık. Ufak tefek kelimeleri var. Acıktığında mama uykusu geldiğinde meme diye kendi derdini anlatıyor şükür. Yürüyor. Ama porsiyonları hala minnak :) gelişimi iyi şükür o yüzden takmıyorum.
Bozacımm mesajını gördüm bakınırken. Yaşına girdi demek kuzucuk :) Zaman ne çabuk geçiyor, hamile kalmaya çalıştığımız günler dün gibi aklımda :) Öpüyorum seni de kuzunu da
Boyu uzuyormuş en azından. Bazen boyuna bazen kilosuna gider derler ama..umarım kilo almaya da devam ederKızlar ben kısayım eşim orta boy. 1 yaşa kadar oğlan boy olarak çok uzun değildi ama kilosu güzeldi. En son işte Dr gittik boy artmış kilo normalin altına düşmüş. Büyüme atağı mıdır bilmiyorum ama değişebiliyo işte
Ek gıdaya bi geçemedik ondan kilo almıyorlar zaten benimkide öyle hep emsin ar zor yiyo aşı ve ateş olayı doğru sanırım biz yaptirali 5 gün falan oldu ateş gibi değilde bi sıcaklık var bide huzursuz dr un doğru söylüyo galiba bana öyle bise denmedi bende yapıldığı gün yada ertesi gün diye bilirdim belkide bu aşısına özel biseydir bizim kiloda sınırın altındaydı bakalım bu ara biraz yiyo alır belki yürüme bizdede yok ama koltuklara tırmanışı tv ünitesine çıkıyo her yere sıralayıp gidiyo yakında yürürler kısmetseSelam kızlar, herkesin yavrusunun bir yaşı kutlu mutlu olsun
Allah hepimizin yavrularının bahtını güzelleştirsin
Benim minnak ın 1 yaş kontrolünü yaptırdık bugün, aşılarını da olduk. Doktor haftaya ateş yapabilir dedi, neden şimdi değil haftaya bilemedim.
Son 5 ayda 1 kilo almış ve 2 cm uzamış kızlar yaaa:/ çok az değil mi? Persentil olarak sınırda ama doktor normal dedi.
Yaşına girdi hala ek gıda namına bişey yok nerdeyse:/ hoşuna giderse birkaç kaşık ya da ıstırık bişeylerden alıyor. O kadar.
Yürümüyor ama sıralıyor,elinden tutunca bikaç adım atıyor, bir de bugünlerde tırmanma isteği başladı. Dili de maşallah papuç kadar:)
Bizim onu sevmemize fırsat bırakmadan kendisi bizi çağırıyor,sıktırıyor,seviyor,öpüyor,kokluyoren çok dilediğim şeydi, bi yavrum olunca gelip boynuma sarılması. bugünleri de görecekmişiz çok şükür
BOYU KAÇ PEKİ? BENİM OĞLUM DA BİRAZ KISA
Kızlar ben kısayım eşim orta boy. 1 yaşa kadar oğlan boy olarak çok uzun değildi ama kilosu güzeldi. En son işte Dr gittik boy artmış kilo normalin altına düşmüş. Büyüme atağı mıdır bilmiyorum ama değişebiliyo işte
Bi yeseler de rahatlasak..Ek gıdaya bi geçemedik ondan kilo almıyorlar zaten benimkide öyle hep emsin ar zor yiyo aşı ve ateş olayı doğru sanırım biz yaptirali 5 gün falan oldu ateş gibi değilde bi sıcaklık var bide huzursuz dr un doğru söylüyo galiba bana öyle bise denmedi bende yapıldığı gün yada ertesi gün diye bilirdim belkide bu aşısına özel biseydir bizim kiloda sınırın altındaydı bakalım bu ara biraz yiyo alır belki yürüme bizdede yok ama koltuklara tırmanışı tv ünitesine çıkıyo her yere sıralayıp gidiyo yakında yürürler kısmetse
1 hafta önce aşı oldu dün geceden beri ateşi var bende dişten sanıyordum. Bize demedi doktor ama sizin Doktorun dediği gibi olduSelam kızlar, herkesin yavrusunun bir yaşı kutlu mutlu olsun
Allah hepimizin yavrularının bahtını güzelleştirsin
Benim minnak ın 1 yaş kontrolünü yaptırdık bugün, aşılarını da olduk. Doktor haftaya ateş yapabilir dedi, neden şimdi değil haftaya bilemedim.
Son 5 ayda 1 kilo almış ve 2 cm uzamış kızlar yaaa:/ çok az değil mi? Persentil olarak sınırda ama doktor normal dedi.
Yaşına girdi hala ek gıda namına bişey yok nerdeyse:/ hoşuna giderse birkaç kaşık ya da ıstırık bişeylerden alıyor. O kadar.
Yürümüyor ama sıralıyor,elinden tutunca bikaç adım atıyor, bir de bugünlerde tırmanma isteği başladı. Dili de maşallah papuç kadar:)
Bizim onu sevmemize fırsat bırakmadan kendisi bizi çağırıyor,sıktırıyor,seviyor,öpüyor,kokluyoren çok dilediğim şeydi, bi yavrum olunca gelip boynuma sarılması. bugünleri de görecekmişiz çok şükür