- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #62.501
Teşekkür ederim. Gözün anne karnında gelişimini tamamlayamamasından kaynaklı bir problem. Gözbebeği yuvarlak halini almamış,yarık yani.
Anladım, çok geçmiş olsun.
Bayadır giremedim fırsatım yok büyük oğlandan hepimize hastalık bulastı ufaklıkta kaptı ne güzel hasta olmamıştı bende fenayım hiç hasta olma durumunda değilim zordan ayaktayım sağlarken zor bakıyom hastayken hepimiz işler katlandı zorlaştı bizimki dişleri ikilerdi ama ciddi iştahsız kilo verdi zaten pek öbür bebek değildi şimdi hiç ağzını acmıyo boyu ve kilosu olması gerekenden azmış çocuk dr u öyle söyledi mama gibi bidlse verdi takviye bizimki onuda beğenmedi bu gidişle dahada kilo vericek çok sinir oluyorum bu duruma her şeyi çeşit césıt yapıyorum ağzı kıtlı resmen günde 1 kere ar zor bi kaç çay kaşığı yiyo 1 yaşta tahlil yaparız dedi dr bakalım ama keyfim yok vallaa bile bile ericek gözümün önünde
Benim oğlumun da kilosu az ve boyu kısa. Kiloyu önemsemiyorum çünkü genetik biraz ve emiyor yani baya, ek gıda da alıyor ama kilo almıyor. Boya baya takığım ben, ailede kısa yok çünkü, onun için ben de 1 yaşında vitamin değerlerine baktırcam. 1 yaş atağı da geçiriyor olabilir mi? İştahsız olurlarmış çünkü ya da sadece karbonhidrata düşkün olurlarmış. Belki öyledir oğlun da senin. Makarna, pilav vs yiyor mu mesela?