benim canım çokkkk sıkkın kızlar.deniz 5 aylıkken nefesi kesilmeye başlamıştı.hani boğaza su kaçar ya nefes alamayız....doktor doktor gezdirdik.hergün olan bir şey değildi.bazen 2 günde bir bazen 2 haftada.bir geceyi acilde geçirdik ki enfeksiyon deyip adrenalin yapıp yolladılar.kendi doktoru da dahil 6 doktor gördü, sesi kaydetmiştim ve her gittiğimize dinletiyordum,bir şey yok deyip yolluyorlardu.biri beslenme ve gastro prof tu, biri KBB ci. tükürüğü kaçıyor, sorun değil diyorlardı.....bir sorun olduğunu biliyorduk ama kimse anlamıyordu.geçen cuma akşamı akşam üstü başladı, gece yarısına kadar sürdü.hep 1-2 saatte geçen nefes alamama 2.kez duramadı.götürsek de aynı cevabı alacaktık.geçmesini bekledik tüm gece uyumadık korkudan.ertesi gün tekrarladı ve araştırdım yine iyi bir çocukçu var mı diye...40 yıllık bir prof bulduk, hemen gittik.dinler dinlemez reflü dedi ve ilk 3-4 aylık beşik ölümlerinin tamamının sebebi bu dedi.bi an öldüm sandım.tüm hücrelerim titredi.korktuğumu görünce de artık olmaz, 1 yaşına gelmiş risk yok dedi.neyse, ilaçlı film .
çektik.ilaç verip 20 dakika boyunca röntgen çekildi ve sonuç:ciddi reflü.....ilaçlarla baskılayacağız dedi ama toparlanmazsa ameliyat gerekiyor dedi. imalat hatasıymış diye de espri yaptı.o günden beridir huzurla uyuyamıyorum.hep bi korku var, ağzıma almak, düşünmek istemiyorum...ya, bizden böyle işte