2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Değil mi ya :) Acaba o tarihten erken gelir mi. Ultrasona göre benim 5 mart mesela. Şubat annesi de olabilirim gibi geliyor. Bakınca çok bi zaman da kalmadı ya. Bir de ben karnımdan çıktığında üzülürüm gibi geliyor biraz :KK70: Öyle bir şey oluyor mu ki?
Yok üzülmesin çünkü artık son aylar hareketlerin kısıtlandığı için rahat edemez hale geliyosun yattiginda bile karnından donemiyosun sürekli wc kalkiyosun artık uykularım duzensizlesiyor son aylar. O yüzden artık biran evvel kucaklamak istiyosun hem bedenen rahatlamak için hemde mis kokusunu içine çekebilmek için :)
 
Evet hissediyoruz hele tekmeleri çok muhteşem birşey ya Mucize sanki içinde bir can onu dışardan görebiliyorum hele yatinca dahada belli oluyo :) hamileligin her ani başka güzel çok sukur
O günleri de görelim inşallah :) Benim ilk hamileliğim hiç tecrübem yok çok merak ediyorum o yüzden :)
Bende bilmiyorum ama benim ki yuvarlak değil kesesinin sekli bozuk olup sonradan düzelen var mi
http://www.mumcu.com/wp-content/uploads/2014/03/Image3.jpg Böyle mi mesela seninki?
 
Yok üzülmesin çünkü artık son aylar hareketlerin kısıtlandığı ve rahat edemez hale geliyosun yattiginda bile karnından donemiyosun sürekli ev kalkiyosun artık uykularım duzensizlesiyor son aylar. O yüzden artık biran evvel kucaklamak istoyosun hem bedenen rahatlamak için hemde mis kokusunu içine çekebilmek için :)
Doğru diyosun insan zorluklarını düşünmüyor tabi :)
 
Oglumun beklenen doğum tarihi 31 martta fakat oğlum geç gelmeyi tercih etti 6 nisanda doğdu bende erken gelir diye düşünmüştüm fakat tersi oldu :) Auralee Auralee
 
Çok veçmiş olsun canım ilaç kullanmıyorum ama alerji fıs fısım var onu kullanıyorum arada inşallah zararı olmaz doktora da sormadım ama
İnşallah yoktur canım ama bence yine de doktoruna danışmanda fayda var. İlk üç ay her şeyden pek bir etkileniyor bu minikler :)
 
Çok sevindim iyi olmana :) Bulantı da normal artık napalım katlanıyoruz kanamaların geçmesi bile iyi bir şey.
Sen nasil oldun asil bulantin biraz azaldi mi? Benim kizimda 9.haftada az bisi bulanmisti bir haftada gecmisti simdi sanki daha cok kusma fln yok belki bu da gecer haftaya:)
 
Sen nasil oldun asil bulantin biraz azaldi mi? Benim kizimda 9.haftada az bisi bulanmisti bir haftada gecmisti simdi sanki daha cok kusma fln yok belki bu da gecer haftaya:)
Ben biraz başa çıkmayı öğrendim gibi. Kusma geldiğinde tutmakla uğraşmıyorum, çıkarıp hemen bişeyler atıyorum tuzlu zeytin ekmek falan, o tutuyor bir süre. İnşallah kısa sürelidir bak :) Ya ne çabuk 9. haftaya girdik değil mi, ultrasonda gördük kocaman olmuş ya kafa gövde görünüyor :) Bir de bugünlerde hareketleniyorlarmış, sonraki randevuda her şeyi görülecek neredeyse.
 
Ay gözüm parladı bir an , 9. haftada geçmiş maşallah nazar değmesin :nazar: Benim çok erken başladı bulantı , tiksinme , iştahsızlık , kusma olmadı henüz. Benim de geçer mi acaba , sizin haftalarınızda ? Bende ara ara bulantı fakat çoğunlukla tiksinme iştahsızlık var. Bir buçuk kilo verdim bile yiyememekten :cry: Sizin kaç hafta sürdü acaba ?
Daha da şiddetlenmez inşallah bulantım , erken bitecek umuduyla yaşayayım bari ne yapayım , yemek yemeyi su içmeyi özledim :işsiz:
6. Hafta ortasında başladı tiksinme ve iştahsızlık. Tatlı yiyemedim. Çayı şekerli içemedim. bAharatlı yemek, köfte ve sebze yiyemedim. Dünden beri iyiyim geçti artık. 3 hafta sürdü, şimdi her şey yiyorum. Dondurmacının yanındna geçerken midem bulanıyordu. Şimdi dondurma yemeye de başladım. Geçiyor yani:))) ama çok bunaltıcı geçiyor. Kendimden usanmıştım ben. Şimdi karnım şişmeye başladı hafif. Kilo aldım belki.
 
X