- 10 Eylül 2020
- 1.531
- 1.312
bu bana hic olmadi sanki tarif ettigin sey. hic olmamasi da normaldir insallah. tumden sertlesiyor benim gun icinde yavas yavas basliyor sabaha dogru dinlenip birsey yemeyip uykumu alinca geciyor, ama bebek hareketine etki etmiyor hic bu durum, bebek hareketli, sadece karnim gaz bombasi gibi sanki oturmam saga sola donmem falan hep rahatsiz ama ne agri var belimde ne birsey.Yok canım o kasılma değil ayağa kalkınca yerçekimi etkisiyle hepimizin sertleşiyordur mesela uzanınca sağa sola yayılıp daha yumuşak oluyor. Kasılmada karnım bir yana sertleşiyor bebek hareketi hissetmiyorum ve karnımda normal gerginlik değil de farklı acı gibi birşey oluyor. Bel kısmına doğru o gerginlik yayılıyor ve sonra eski haline dönüyor. Bunun zaten olması sağlıklı birşeymiş. Vucut kendini doğuma hazırlıyor. Ama ne kadar olduğu önemli atıyorum gün içinde 10 kez olıyor bu normal benim 15 dakikada 1 falan oluyordu akşama kadar sayamayacağım kadar fazla oluyordu yani öyle riskli bi durumda hissetmemek mümkün değil.
Yazıyı okuyup diğer arkadaşlar hemen gerilmesin artık ileri haftalardayız ve bunlar yaşanacak normal şeyler
Agrilar cok hafif nadiren oluyor tabi