- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.841
bende 6. haftada gttim keseyi gördük sadece.kalbi görememiştik. tam 7.haftada cağırdı kalp için. inş sen görürsün. herkesin bir olmuyor.Bende 6+0 da gidecegim doktora ins kalp atisi gorulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 6. haftada gttim keseyi gördük sadece.kalbi görememiştik. tam 7.haftada cağırdı kalp için. inş sen görürsün. herkesin bir olmuyor.Bende 6+0 da gidecegim doktora ins kalp atisi gorulur
Canm sen keseyi kalp atışını gördün muAynen öyle canım bir de pastane pogacasi yemistim oglen o bozdu midemi
Iyiyim canim allaha şükür perşembe ilk.kez doktora gidicem cok heyecanliyim.Sen nasılsın
Bnde bol bol su icip idrarim skisikken girdim oyle gorundu simdiden nasil anliyorlarmis ki var mi ultrason goruntusu canmCan'ım ben de gördüm bugün keseyi. Karından görülmedi. Vajinal ultrasonla görüldü. 8.3 mm kese. Haftasına göre uyumlu ama kese de bir düzensizlik var gibi dedi. Progestan ve decavit verdi. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Biraz tedirgin oldum ben
Kizlar bi doktorun istedigi testleri hastanede hangi bölümde yaptiriyorsunuz benm doktor özel.kagida yazdi ne istedigini.
Hastanede yaptr demisti ama hangi bölüm de yapablrm diye sormayi unuttum ya
Ben de aslında alttan baktırmak hiç istemiyordum henüz görünmeyeceğini bildiğim için. Ama doktor çok olumsuz konuştu. Dış gebelik olabilir vs. Alttan bakalım dedi. Sonra da düzensiz kese görüyorum falan baya moralimi bozdu.Ultrason görüntüm bu canım.Bnde bol bol su icip idrarim skisikken girdim oyle gorundu simdiden nasil anliyorlarmis ki var mi ultrason goruntusu canm
Vajinal kesin gorulur. Karindan gorunmeyebilirBende 6+0 da gidecegim doktora ins kalp atisi gorulur
Ben de aslında alttan baktırmak hiç istemiyordum henüz görünmeyeceğini bildiğim için. Ama doktor çok olumsuz konuştu. Dış gebelik olabilir vs. Alttan bakalım dedi. Sonra da düzensiz kese görüyorum falan baya moralimi bozdu.Ultrason görüntüm bu canım.
Alttanda bi sey olmaz ya doktorlar zarar verecegini bilse bakmazlar bnmkide boyle sanki canm eger icine suphe dustuyse baska doktorada git istersenBen de aslında alttan baktırmak hiç istemiyordum henüz görünmeyeceğini bildiğim için. Ama doktor çok olumsuz konuştu. Dış gebelik olabilir vs. Alttan bakalım dedi. Sonra da düzensiz kese görüyorum falan baya moralimi bozdu.Ultrason görüntüm bu canım.
Icinde yolc sac bile gorunuyor ya masallah erkenden gozukmus. Bana normal kese gibigozuktu. Dr.lar korkutmayi cok seviyor. Burda bi arkadas az daha gereksiz yere kurtaj olacaktiBen de aslında alttan baktırmak hiç istemiyordum henüz görünmeyeceğini bildiğim için. Ama doktor çok olumsuz konuştu. Dış gebelik olabilir vs. Alttan bakalım dedi. Sonra da düzensiz kese görüyorum falan baya moralimi bozdu.Ultrason görüntüm bu canım.
Devletteki dr sorun etmez mi ozele gidiyon test için geldin demez mi ben yarin gidicem devlete ama cekiniyorum..Bencede doktorun istediği testleeri devlette yaptirin yazik ozele verilen paraya
İnsallah tebrikler kac gun gecti adetden?Kızlar inşallah bende mart annesi olucam testlerim pozitif kan testinin sonucunu yarın alıcam acayip kasık ağrım var
Zaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. 2- 3 gün geçsin başka doktora gideyim bakalım o ne diyecek. İnşallah güzel şeyler söyler de biraz rahatlarım.Alttanda bi sey olmaz ya doktorlar zarar verecegini bilse bakmazlar bnmkide boyle sanki canm eger icine suphe dustuyse baska doktorada git istersen
Beş gün geçti canımİnsallah tebrikler kac gun gecti adetden?
Adamların canına minnet bi hasta muayenesinden kurtulacak sen niye dert ettin ki bunu bu kadar. Kimse bişey diyemez hakkın bunlar senin.Devletteki dr sorun etmez mi ozele gidiyon test için geldin demez mi ben yarin gidicem devlete ama cekiniyorum..
Sağol canım. Aynen doktorlar çok negatif. Eşimin işi nedeniyle buradayım . Sağlık açısından maalesef çok gelişmiş bir yer değil burası. Bu ikinci doktorum henüz aradığım doktoru bulabilmiş değilim. İnşallah dediğin gibidir. Çok sağol yorumun içinIcinde yolc sac bile gorunuyor ya masallah erkenden gozukmus. Bana normal kese gibigozuktu. Dr.lar korkutmayi cok seviyor. Burda bi arkadas az daha gereksiz yere kurtaj olacakti
Lekelenmen filan var miZaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. 2- 3 gün geçsin başka doktora gideyim bakalım o ne diyecek. İnşallah güzel şeyler söyler de biraz rahatlarım.
Benim adetim 5 gun gecikti evde test yaptım pozitiv cıktı sonra kan testi verdim degerim 518.1 cıktı. Sence kac haftalık oluyor degerime bakınca? Ben daha doktora gorunmedim erken oldugu icin İnsallah bende kalp atıslarını duyarımben çok erken öğrendim gebeliğimi 2-3 haftalık demişti dr. ama keseyi hemen gördü. Kalp atışını 6. haftada duyduk. Mide bulantım, halsizliğim 5.haftada başladı halen devam ediyor. Ağzımda acı acı tat, yediğim hiç bir şeyden zevk almıyorum.9. haftadayım kaldı 3 haftam daha... Ondan sonra normale dönücem inşallah :) İlk gebeliğimde de aynısı olmuştu
Devletteki dr sorun etmez mi ozele gidiyon test için geldin demez mi ben yarin gidicem devlete ama cekiniyorum..
Yok canım. En son gebeliği öğrendiğim gün olmuştu. Burada bahsetmiştim hani. Ondan sonra ilaç kullanmadığım halde hiç lekelenmem olmadı.Lekelenmen filan var mi