- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- Konu Sahibi cimcimegfb
B
Insallah yerlesme kanamasidir tutunmustur melegim ya kaygiliyim. Bir de fitil kullanmistim yeni bitmisti acaba diyorum o mu vajinada tahris yapip kanama yapti
Bata 9 gun kala nasil cikti yahuuuu vallahi masallah ne diyim canim. Benim o gun yaptigim idrar testi zaten iki cizgi de ayni koyuluktaydi daha koyu olamaz herlde:))Yerleşme kanaması değil midir ki acaba. İnşallah sıkıca tutunur bebeğin :) Biz bayramda başka şehirde olacağız o yüzden gidemeyebilirim diyorum ama çok da aklım kalıyor belki orada giderim yine de. Her gün idrar testi yapıyorum koyulaşıyor mu diye ben de, aklım kalıyor çünkü. Bana da kan vermene gerek yok artık dedi. İlk öğrendikten sonra değerin düşük demişti, bata 9 gün var diyince gayet iyi o zaman tekrarlayalım dedi, 2 gün sonra 3 katından fazla çıkınca da sıkıntı olmadığını söyledi artık keseyi bekleyin beslenmeye suya dikkat edin dedi. Ama insan rahat duramıyor tabi, çok merak ediyorum değer kaç oldu Eşim de ben de hala şaşkınız bir de, ne yapacağımızı bilemiyoruz. Doktor araştırmamız lazım daha.
Insallah yerlesme kanamasidir tutunmustur melegim ya kaygiliyim. Bir de fitil kullanmistim yeni bitmisti acaba diyorum o mu vajinada tahris yapip kanama yapti