2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Bos gebelik olayini okudukca uykularim kaciyor bendede ne lekelenme var ne bulanti acaba hamile degil miyim diyorum bazen umarim kotu birsey yoktur cmtesi sabahi gelsin hemeeennn :KK43:
Bende senin gibi çok korkuyorum hadi cumartesi olsunda senin guzel haberlerini alalım bende pazartesi gidecem sen kalp atışını duyarsin bence
 
Amin cnm hosgeldin bende yeni katildim benimde ilk hamilelegim bu sayafa biz acemilere cok faydali olucak gibi
hos bulduk canım.sende hosgeldin .evet cogu konuda buralara bakıp bilgi aldım.insallah bebeklerimiz konusundada faydalanacagız bu sayfalardan:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
 
Bos gebelik olayini okudukca uykularim kaciyor bendede ne lekelenme var ne bulanti acaba hamile degil miyim diyorum bazen umarim kotu birsey yoktur cmtesi sabahi gelsin hemeeennn :KK43:
canım bendede lekelenme ve bulantı yok.gecen buralarda bir arkadas yazmıstı ilk ay bulantım yok diyordum ondan sonra öyle bir basladıki diye.güzel düşünelim güzel olsun.hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alacagız insallah
 
Gunaydin kizlarr:)
Ya sizde de oluyor mu ben her ayaga kalktigimda gozum karariyor. Hatta az once az daha bayilacaktim dizlerim titredi. Bu neden olur ki?
 
canım bendede lekelenme ve bulantı yok.gecen buralarda bir arkadas yazmıstı ilk ay bulantım yok diyordum ondan sonra öyle bir basladıki diye.güzel düşünelim güzel olsun.hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alacagız insallah
Arkadaslar bulabti olmamasi bi nimet derdi kizimin doktoru. Millet neler cekiyor gormuyor musunuz. Ben kizimda ne bulanti ne agri yasadim. O kadar rahat bi hamilelik gecirdim ki. Keyfini cikarin bulantiyla hicbir alakasi yok bebegin canliliginin:KK66:
 
Yok canim kizimda bi insanin yasayabilecegi en ideal hamileligimi yasadim. Hamilelikte kan geldigini bile bilmiyordum. Ama su an her gun lekelenmem var:KK43:
Bak benimde iki kızım var iki hamileligimdede büyük bu sorun yaşamadım ama üçüncü gebeligim erkekti sürekli kanamam vardı bikomşumuz kadın dogum doktoruydu bana dediki cinsiyet değişince olabiliyo ama tıbben açıklaması yok
 
Evet hemen yiyemiyorum, sabah 6da kalkıyorum ama 12ye kadar da yiyemiyorum hatta, yediklerim hep çıkıyor :KK43: ekmek de peynir de yok yani durmuyor su bile midemde durmuyor.. Böyle devam ederse tekrar doktora görünmem gerek bebek için de tehlikeli olacak diye korkuyorum :KK43:

Canım ben bi kere acillik oldum tansiyonum cok düşmüştü, hem ihal hem kusma olmuştu, cok susuz kalmıştım. O gün derum taktılar. Daha sonrası için doktor bi hap verdi mide bulantısı için. Ktü olurdan bunu hiç hamilelere zararı yok drdi.

Arastırdım 2 farklı görüş var. Kimi rahatca kullan diyor kimi mümkünse kullanmayın dşyor. Eczacı tanıdıktı anlattı bana. Dedi ki bu ilacın hiç bir zararı yok şimdilik. Kanser hastaları da bunu rahat kullanabiliyor. Sadece 3-5 yıllık bi ilaç oldugundan 20 yıllık bi ilaç kadar tamam kesin yan etkisi yok diyemıyoruz. Yeni sayılır, bence hergün kullanma zorda kaldıkca kullan dedi.

Mıhtemelen sen de arada kullansan azıcık vucudunu besleyebilirsn, daha yararlı olur.
 
Ah yaa :KK43: Çok kötü işte ben mesela mutfağa adım atamıyorum artık dolabı açsam koku geliyor istifra ediyorum :KK43: İşte daha da kötü oluyor tabi.. Evde kaldım 2 gün o bile yine daha iyi evimdeyim diyorum..

Evet öyle tabi ama o anlar ümitsizliğe kapılmıyor değilim, en tahammül edemediğim istifra etmeli hastalıklar, çekeceğim varmış. Neyseki bebek iyi..

Yok onların da kokusunu alınca çıkarıyorum :KK43: Saat öğle civarına gelmeden bir şey girmiyor mideye. Akşam üzeri tekrar başlıyor tabi bu bulantılar..

Yarını da atlatayım doktoruma danışıp kullanmaya başlıycam, çünkü akşamları oturup açım diye ağlıyorum artık ya sinirler laçka oldu.. Yani canım istemiyor değil çok istiyorum, ama yerken o istediğim de tiksindiriyor..

Zofer mi ne bana verdiği de.
 
Bende bulanti var ama kusamiyorum. Simdi kahvalti yaptim basim donuyor tansiyonun yuksek oluyo . Zaten tansiyon hastasiyim fenalik gecircektim:KK43: çok korktum bunu da kaybedicem diye. İlk bebeğimi tansiyon yüzünden kaybettim. Bunda geceleri uykum tutmuyor oglumdayken çok acayip uykum tutardi. Bos gebelik olayi beni korkuttu bu konuda ya :bicak::KK43: bugün doktora gidicem arkadaşlar dua din keseyi kalp atislari duyayim inşallah.:KK200:
 
Dun aksam mutfağa giremedim midem bulaniyor kusacak gibiydim sicaktan bi yere gittim dun çok fena oldum tansiyon cikti birden aksam KV geldi baktim ayaklarin şişmiş dedi bana bende baktim sok oldum gerçekten şişmiş esimde endiselendi canim benim ya tuz seker un yememe rağmen şişmiş. Preeklempsi gecircem yine çok korkuyorum arkadaşlar:KK43:
 
X