- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.981
Benim 3 haziran adet günü ama takvinde 11.mart çıkıyor canımherkesin doğumu aynı mı yaaa 11 mart .herkes benim gibi 4 haziranda mı adet oldu en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3 haziran adet günü ama takvinde 11.mart çıkıyor canımherkesin doğumu aynı mı yaaa 11 mart .herkes benim gibi 4 haziranda mı adet oldu en son
Yok canım Rabbim nasip ettiyse . Olur zaten. Ben de pazartesi gordum keseyi. 25.07 de gidicem kalp atışlarıni duyabilmek için birde kan tahlili isticek doktor sanırım. Oluruna bıraktım. İsyerimde boş vaktim oluyor bazen. Elişi yapıyorum mesela. Düşüne düşüne insan yıpranir yoksatakılma canım düşünme öylesi seyleri .bende arastır arastır kafayı yedim oluruna bıraktım.millete bakıyırum gebelik var deyince 1 ay sonra gitmişdoktora.doktora ne kadar çok gidersen o kadar çok kafa karıştırıyor. rabbiimin vereceği varsa inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.sen içini ferah tut.cuma günü kese göründü 5.5 haftalık dedi.1 ay sonra gel dedi.hayırlı olsun dedi doktor.rahatladım.hayırlısını versin rabbim hepimiz zamanında sağ salim anne oluruz ve sağlıklı sıhhatlı gelir sıpalar inşallah..
Selam canım gördün mü keseyi? Benimde 11 martherkesin doğumu aynı mı yaaa 11 mart .herkes benim gibi 4 haziranda mı adet oldu en son
Kalp atisini duyman ne guzel hayirli olsun. Kanama alani bende de var canim ama cabuk toparlarmis kanama alanlari ben de progestan kullaniyorum vajenden. Ara ara kahve lekeler geliyor sonra duruyor.Ben de kahverengi lekelenmem oldugu icin erken gittim doktora. Minik bi kanama alani olusmus progestan verdi bakalim. Bu arada kalp atisini da duymus olduk cok guzeldi. Sorun olmaz umarim.6+6 haftalik bu arada
Ben şimdiye kadar hiç vajinale girmedim. Karından göründü.
Hayırlı olsun:) bilgilendirme için de tesekkürler. 6+5 vajinal di mi? Ne zaman karından duyulurmuş söyledi mi? Galiba karından duyulacagı zaman esle gel diyorlar?
Kafayı dinle cnm bende bir gideyim goreyim beynim yoruldu vallaKızlar karar aldım. 3 hafta girmeyecegim ultrasona .
Ne olur ne olmaz. Biraz rahat olmak hem bana hem bebeğe iyi gelir.
Merhabalar kızlar bi bakar mısınız bana da.. dun ıdrar testi yaptim pozitif çıktı.
Bugün kan testi yaptrdim 21 cikti sonucum çok mu düşük? ?benm gibi olan var mi
Kızlar karar aldım. 3 hafta girmeyecegim ultrasona .
Crinone diye bi jel progesteron iceriyo ama bugün leke falan görmedim henüz kan verdim bu sabah onu bekliyorum heyecanlaJel derken ne jeli ?
Kaç gün geçti? Aslında önemli olan değerden çok iki günde bir yaklaşık olarak 2 katına çıkması. O yüzden yarın bir daha test yaptırın.
Kızlar karar aldım. 3 hafta girmeyecegim ultrasona .
Arkadaslat ben aranızdan ayriliyorum maalesef. Pzt gunu 3500 cikan deger bugun 4600 cikti. Doktor vaginal ultrasonla bakti 8mm lik bir kese var ama ici bos suan. Pzt ye kadar kendiliginden dusmesi beklenecek,dusmezse operasyonla alinacak. Umarim sizler sorunsuz ve mutlu bir gebelik sureci geçirirsiniz,hoşçakalin..
Ya cok uzuldum :/ su an kesin mi bos oldugu ya, baska doktorla gorussen bir deArkadaslat ben aranızdan ayriliyorum maalesef. Pzt gunu 3500 cikan deger bugun 4600 cikti. Doktor vaginal ultrasonla bakti 8mm lik bir kese var ama ici bos suan. Pzt ye kadar kendiliginden dusmesi beklenecek,dusmezse operasyonla alinacak. Umarim sizler sorunsuz ve mutlu bir gebelik sureci geçirirsiniz,hoşçakalin..