2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar Ben kanguruyu chicco dan aldım üstünde go kanguru yazıyor , bel desteğimi almam lazım .Bir de reflü yastığı alan oldu mu yada daha önce kullanan?? Gerekli midir ki ?

ben doğduktan sonra alacağım istersen özelden bir kaç marka önerebilirim biri baya uygun biri baya pahalı ama kalite olarak aralarında fark yok ergonomik olması çok önemli yeni doğandan 4 yaşa kadar kullanılabilenler var ama 4 yaşı taşımak olanaksız gibi geliyor bana

Kızlar Ben kanguruyu chicco dan aldım üstünde go kanguru yazıyor , bel desteğimi almam lazım .Bir de reflü yastığı alan oldu mu yada daha önce kullanan?? Gerekli midir ki ?
canım iade etme şansın varsa tavsiye ederim çünkü bebek onun içinde sarkıyor ne yazık ki bebeğin ayaklarının sarkmaması lazım M şeklinde olması lazım. diğer türlü bacak arasından asılı olarak taşırsın ve kesinlikle yüzü dışarıya dönük olmamalı sana bakmalı bebeğinin çünkü yüzü dışarıya dönük olursa şahit olmaması gereken bir şeye şahit olabilir ya da bir şey çarpabilir en güvenlisi ve psikolojik olarak en doğrusu kendine dönük taşımak

ikisi arasındaki farkı görebiliyor musun? kadının taşıdığı gibi bacaklar açık olmalı.

Açıklaman için çok teşekkürler canım, iki ay önce almıştım geri de iade edemem, ilk gebelik olunca ilk görüşte alınanlardan oldu şimdi bilgilendim sağlık için kullanmam , kalsın bir tarafta.

Gogus pedi lansinoh aldim canim ben de ama gogus kalkani sutun ziyan olmamasini da sagliyormus birikiyormus icine tabi o kadar cok sutumuz olursa :)
İlk hamileliğim oldugu icin açıkcası tam anlamıyla neye ihtiyacım olur bilmiyorum :))) çalıştığım icin asıl en önemli ihtiyaç sut sağma makinesini bile bu hafta sonu alacağım eksikler bitmiyo :))

Ilk olunca insan sasiriyor cidden insallah bebis dogdugunda ihtiyacimiz olan her sey hazir olur da gereksiz strese girmeyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…