- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #29.321
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum benim son 17günüm bende de tık yok ne sancı ne açılma ne bel agrısı fıldırfıldır geziyorym valla doktor bol bol yürü dedi diye:))Anladım canım artık gelmesinde bir sakınca yoktur heralde bebişin her şeyi tamamdır maşallah. Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah canım. Bizde bekliyoruz bakalım ama hiç bir hareket yok ya 40. Haftada suni sancı alıcam bu gidişle ya çıldırıp 38 de sezaryen diye bağırınıcam bakalım![]()
Ben de öyleyim. Senin gibi.Kuzum benim son 17günüm bende de tık yok ne sancı ne açılma ne bel agrısı fıldırfıldır geziyorym valla doktor bol bol yürü dedi diye:))
Çömelme hareketleri falan mı yapsan acaba canım. Ya da ananas yemek doğumun başlamasına yardımcı oluyor diye duymuştumKuzum benim son 17günüm bende de tık yok ne sancı ne açılma ne bel agrısı fıldırfıldır geziyorym valla doktor bol bol yürü dedi diye:))
Çok sık değil ama kullanıyorum ben. Bir problem olmadı şimdiye kadar.Kızlar günaydın herkese benim bi ricam olacak dr u ile kontak halinde olan arkadaslar varsa sorabilecek olan yada daha once sormus olan arkadaslar varsa cevap verebilirler mi tüy dökücü krem kullanmakta sakinca var mı acil ihtiyacim var yardiminiza
Dr a danisip mi kullanmistin canimÇok sık değil ama kullanıyorum ben. Bir problem olmadı şimdiye kadar.
Defalarca yazdım geçmiş sayfalarda. Umarım sürekli ayni şeyi okuyup sıkılan olmazArkadaşlar bu arada hem özele hem devlete takibe giden var mıydı? Haftaiçi özelde suyun az dedi doktor. Kilosu 2700 gram boyu 45 cm çıktı. Ama bugün devlete gittiğimde suyu normal dedi. Kilosunu 2400 gram boyunu da 47 cm ölçtü. Neden böyle oldu acaba. Birkaç gün geriden geliyor görünüyor. Normalde 34+6 dayım doktor 34+1 diye ölçtü. Özeldeki ise bebeğin gelişimi önden diyordu hep.
Çok karışık oldu kusura bakmayın ama kafamın karışıklığı buraya yansıdı sanırım.
Ayy çok sağol canım içime su serptin vallahi Allah razı olsun. Durduk yere kafaya takmıştım ben de. En iyisi tekrar başka bi doktora gitmemek sanırım.Defalarca yazdım geçmiş sayfalarda. Umarım sürekli ayni şeyi okuyup sıkılan olmazben aynı gün farklı doktora gittiğim zaman bile boyu kilosu farklı çıktı. Doktorun elinden ve cihazdan degisebiliyor. Bunlar tahmini değerler. Arti eksi 350 gram yanılma payı yazıyor zaten kağıtta. Bir ara kafama cok takmistim, şimdi doktor sağlıklı diyorsa boyuna kilosuna hic bakmıyorum bile. Bizler bile yetiskiniz, hepimizin boyu kilosu ayni değil. Zaten son haftalarda daha cok büyüyor bebekler. Önemli olan kendi içinde kilo alarak devam etmesi. Ayni doktor ayni cihazla iki kere ölçüm yapsa, yine ayni değer çıkmaz diye açıkladı doktorum. Bunlar milimetrik ölçümler
Aynı durumdayım kızlar ne ağrı ne bişey maşallah bebek bile yukarda sanki halen hatta dün azcık karnım belim ağrıdı nasıl sevindim ama çok çok kısa sürdü yaKuzum benim son 17günüm bende de tık yok ne sancı ne açılma ne bel agrısı fıldırfıldır geziyorym valla doktor bol bol yürü dedi diye:))
Çömelmeyi zaten yapıyorum her gün pilates topuyla mutfak dolaplarını sildim bugün eğil kalk eğil kalk ama yok anacımÇömelme hareketleri falan mı yapsan acaba canım. Ya da ananas yemek doğumun başlamasına yardımcı oluyor diye duymuştum