- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.761
Kaç günde çıktı sonuçların bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki haftada çıktı canım. Darısı başına. Sıkıntılı bir süreç gerçektenKaç günde çıktı sonuçların bu arada
Çok uzun sürmüş yA iki haftada çıkar diye belirtmişlermiydi sanaİki haftada çıktı canım. Darısı başına. Sıkıntılı bir süreç gerçekten
Ben de bir hekim olarak söylüyorum keşke daha nazik olsaymış doktorunuz. Bizlerin kendi hastalarımızın tedavi ve kontrollerini yapmamak yarım bırakmak vs. Gibi haklarımız yok. Tedaviden çekilme hakkımız da bazı sınırlı durumlarda söz konusu bildiğim kadarıyla. Daha hassas davranmalıymış.Avukat oldugumu belirtme sebebim, tamam deyip doktorun odasindan çıkmış oluşum. Pekala kendimi ifade edebilirdim. Hicbir doktor hamile ve randevulu hastayi kapisindan ceviremez
Her test tipi farklı sürelerde geliyor canım. Bana söylemişlerdi iki hafta olduğunuÇok uzun sürmüş yA iki haftada çıkar diye belirtmişlermiydi sana
Bana 7 iş günü dediler uzarsa çok üzülürüm
Anladım canım teşekkür ederim :)Her test tipi farklı sürelerde geliyor canım. Bana söylemişlerdi iki hafta olduğunu
canım doğru nefes almak çok öenmli spor geçmişi olmayan biri diyafram nefesini doğru alamaz o nedenle eğitim şart heleki normal doğumda ıkınmak için diyafram nefesi çok yardımcı
Canım lisanslı spor eğitmenim sanırım o yüzden bana saçma ve yetersiz geldi sanırım. Hastane yogalarında veren eğitmen ücret almadığı için işin ehli insanlar tercih edilmiyor sanırım. Ya da özenilmiyor.
Haydaa :) doktor perdeyi cekmesi gerektigini bilmiyor mu ? Ben orada erkek olan doktoruma ( parantez icinde ) perdeyi cekin hocam demiyorum. Adam kendi cekiyor zaten :) normalide budur.
Ben de bir hekim olarak söylüyorum keşke daha nazik olsaymış doktorunuz. Bizlerin kendi hastalarımızın tedavi ve kontrollerini yapmamak yarım bırakmak vs. Gibi haklarımız yok. Tedaviden çekilme hakkımız da bazı sınırlı durumlarda söz konusu bildiğim kadarıyla. Daha hassas davranmalıymış.
Ben inanilmaz usuyorum. Ellerim ayaklarim sürekli buz gibikızlar ateş basıyor mu sizi de? fenalardayım menepoza girdim sanki regl de olmuyoruz![]()
bende acilen troidlerime baktıracağım çünkü o da ateş yapıyor bendeBen inanilmaz usuyorum. Ellerim ayaklarim sürekli buz gibibugun kanima da bakılmasını isteyecegim
![]()
Kızlar ben işteyim ve çok halsizim her an bayılacak gibi çarpıntı vs ne yapacağımı şaşırdım özellikle de çalışanlar ne yapıyorsunuz? Haftalar geçiyor bi düzelme yok çok yorgun düştüm![]()
Ben Neslihan iskitin 3lü yoga DVDsini aldım. 3 trimestera ayrı DVD var. 4-5 gün denedim çok memnun kaldım ben. Çok rahatlatıyor bütün vücudum gevşiyor. Şu an yapamıyorum ama iyileşince 2. DVD ile devam edicem.Günaydın herkese kızlar :)
Doktora gidecek anneler mutlu haberlere dönerler inşallah...
Bu arada bir şey soracağım pilates tarzı şeylere başlayacak olan yada başlayan yada evde kendi yapan varmı ? Hamilelikte hareket doğumda rahatlık diyorlar çünkü :)
Canım yanlış hatırlamıyorsam ultrason fotonda pipi görmüştüm ben :) tabi kordon da olabilir belki bilmiyorum :) hisler çoğu zaman doğru çıkıyor canım ama rüyalar o kadar kesin değil. Ben uzun zamandır kız hissediyordum ama rüyamda erkek gördüm. Eşim de erkek görmüş. Doktor kız dedi. Hayırlısı olsun canım :)kızlar hastaneye gidecekler inşallah güzel haberlerle dönersiniz
kızlar rüya gördüm ilk defa bu kadar net hep karışık karışık şeyler görüyordumrüyamda randevu günüm gelmiş bebeişimi görmeye gidiyoruz ilk hareket etmiyor sonra bir oynamaya başlıyor bebişim şok oluyoruz
sonra doktordan çıkıyoruz arkamızdan biri geliyor cinsiyetini öğrenmek için geldiniz öğrenmeden mi gidiyorsunuz dedi
bende neymiş cinsiyeti diyorum kız diyorlar
bakalım rüyanın tersi mi çıkacak yoksa gerçekten kız mı diyecek doktor
![]()
Dediklerinin çoğunu yapıyorum canım ama çok faydasını görmedim. Ben vitaminlerin yaptığını düşünüyorum. Bi iki gün içemedim düzeldi hemen. Doktor da yapar dedi. Vitamini değiştirdi geçmezse şurup vericem dedi ama onu da içmek istemiyorum bakalım :/Kabızlık yaşayanlar için; ben de gebeliğimin ilk haftalarında çok çektim kabızlıktan ıkınmaktan bebeğim düşecek diye çok korkuyordum bi yandan da çıksın da bebek düşerse düşsün falan dediğimde olmuştu o an çünkü gerçekten çok zor bir şey. Her sabah ılık su içtim kuru kayısı yedim kahvaltıdan önce. Bir de bağırsakları eğitmek gerekiyor bunun için de hergün aynı saatte gelmese bile tuvalete gidip çıkarmaya çakışın ki bağırsaklarınız çalışsın birkaç gün böyle yaptıktan sonra aynı saatte bağırsaklar çalışmaya başlıyor. Bunların dışında yulaf ezmesi yiyorum ara öğün olarak tadı hiç güzel değil ama sütün içine atıp biraz çilek ya da muz doğrayınca bir şeye benziyo : ) benim doktorum kolay kolay ilaç vermiyo yani yalvardım kabızlık için bir ilaç versin diye ama bana bunları önerdi. Şimdi de decavit ve demir hapı kullanıyorum bir haftadır falan inşallah dönmez kabız
Teşekkür ederim anlayisiniz için. Burdaki yorumları görünce birden uzaylı gibi hissettim kendimi :) gökten zembille inmedim ki, hamileyim ve gebe polikliniginde 12.haftamda perinatolog randevum var. Benim üzüldüğüm şey yapılan muamele.
Çok şükür istanbul gibi bir sehirde yaşıyorum, elini sallasan hastane. O doktorun geri cevirmesiyle birseyden mahrum kalmış degilim, 17.00 randevu aldım bir ozel hastaneden. Ama buna imkanı olmayan olabilir, özel hastaneden ziyade üniversite hastanesinde tedaviye ihtiyacı olanlar olabilir. Içimizde can taşıyoruz, birşey olursa telafisi yok..[/QUOTE
Olabiliyor böyle tatsızlıklar maalesef. Canınızı sıkmayın. Bebeğinizi sağlıcakla görürsünüz inşallahTeşekkür ederim anlayisiniz için. Burdaki yorumları görünce birden uzaylı gibi hissettim kendimi :) gökten zembille inmedim ki, hamileyim ve gebe polikliniginde 12.haftamda perinatolog randevum var. Benim üzüldüğüm şey yapılan muamele.
Çok şükür istanbul gibi bir sehirde yaşıyorum, elini sallasan hastane. O doktorun geri cevirmesiyle birseyden mahrum kalmış degilim, 17.00 randevu aldım bir ozel hastaneden. Ama buna imkanı olmayan olabilir, özel hastaneden ziyade üniversite hastanesinde tedaviye ihtiyacı olanlar olabilir. Içimizde can taşıyoruz, birşey olursa telafisi yok..
Teşekkür ederim anlayisiniz için. Burdaki yorumları görünce birden uzaylı gibi hissettim kendimi :) gökten zembille inmedim ki, hamileyim ve gebe polikliniginde 12.haftamda perinatolog randevum var. Benim üzüldüğüm şey yapılan muamele.
Çok şükür istanbul gibi bir sehirde yaşıyorum, elini sallasan hastane. O doktorun geri cevirmesiyle birseyden mahrum kalmış degilim, 17.00 randevu aldım bir ozel hastaneden. Ama buna imkanı olmayan olabilir, özel hastaneden ziyade üniversite hastanesinde tedaviye ihtiyacı olanlar olabilir. Içimizde can taşıyoruz, birşey olursa telafisi yok..[/QUOTE
olabiliyor böyle tatsızlıklar. Canınızı sıkmayın. Bebeğinizi sağlıcakla görün inşallahTeşekkür ederim anlayisiniz için. Burdaki yorumları görünce birden uzaylı gibi hissettim kendimi :) gökten zembille inmedim ki, hamileyim ve gebe polikliniginde 12.haftamda perinatolog randevum var. Benim üzüldüğüm şey yapılan muamele.
Çok şükür istanbul gibi bir sehirde yaşıyorum, elini sallasan hastane. O doktorun geri cevirmesiyle birseyden mahrum kalmış degilim, 17.00 randevu aldım bir ozel hastaneden. Ama buna imkanı olmayan olabilir, özel hastaneden ziyade üniversite hastanesinde tedaviye ihtiyacı olanlar olabilir. Içimizde can taşıyoruz, birşey olursa telafisi yok..
Kızlar ben işteyim ve çok halsizim her an bayılacak gibi çarpıntı vs ne yapacağımı şaşırdım özellikle de çalışanlar ne yapıyorsunuz? Haftalar geçiyor bi düzelme yok çok yorgun düştüm![]()