2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de araba kokusunda muzdaribim babamin arabasi cok kokardi guneste durunca. Bilmiyorum su an iyiyim. Keske simdi gidebilsek ama ders calisiyorum fenalasirsam da geri doneriz. Bebisler dogunca en az 1 yil gezemeyecegiz. Zaten sinavlar yuzunden gezemedik kafayi yiyecem Olmadi ankara icinde bir yerlere gideriz. Tesekkur ederim canim.

Amin canım benim, Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayi nasip etsin..

Merhaba kizlar. Esi kutlamadi diye uzulenler olmus canlarim ya esiniz iyi gununuzde kotu gununuzde yaninizda olsun yeter. Erkekler biz gibi ayrintici olamiyorlar malesef bazen bir kutlama sozu bile zor cikar agizlarindan usenirler. Bu anneler gunu inanilmaz zor geciyor benim icin tv bile izleyemiyorum reklamlardan dun salya sumuk agladim. Sabah kayinvalidemi ararken cok zorlandim bogazim dugumlendi anneme hic bu kadar ihtiyac duydugumu hatirlamiyorum hele dogum sonrasi dusunemiyorum bu kaderi yazan kurban oldugum rabbim gucunude verir heralde.

Canım benim ya annen için allah rahmet eylesin
Allah seni evladından hiç ayırmasın annenle yaşayamadığın eksiklikleri evladınla eşinle tamamlarsın inşallah
Çok duygulandırdın beni

Allah rahmet eylesin canim evladina senin yoklugunu, sana da evladinin yoklugunu gostermesin rabbim. Analik bambaska bisey evlat sahibi olmaya hazirlanilan bu donemde cok daha iyi anliyoruz analarimizi. Ve onlara bu donemde cok daha ihtiyac duyuyoruz.

Canlar bir sorum olacak. Ben haftaya insallah türkiyeye Antalyaya gelecegim normalde almanyada kaliyorum. Orda bebegimin cinsiyetine baktirmak istiyorum. Burda söylemiyorlar 100% emin olmadan. Acaba nereye gidip baktirabilirim? Saglik ocagina mi yada hastaneyemi? Ne dicem yada neyi bahane etmeliyim bakmalari icin? Yada cinsiyeti ögeenmek icin desemde alirlarmi? Sadece ultrason yapacaklar baska birsey degl ücret ne tutar? Beni bilgilendirirmidiniz? Ben burda normal herkesin oturdugu semte göre özel doktoru olur ona gidiOrum baska doktor bakmaz burda. Hastaneyede sirf agri sizi sikayet varsa gidilir yoksa önemsemiyolar hic

Allah rahmet ve mekanini cennet eylesin
Cok üzüldüm canim

Allah rahmet eylesin can benim Rabbim sana evladına eşine uzun ömürler nasip etsin inşaallah

Aynen canım ben de kullanmadım birşey zeytinyagı vazelin idare etmeye çalıyorum bugün ılık suda oturdum biraz insaAllah daha iyi olurum.
Çok teşekkürler canım anneler günümüz kutlu olsun :)

Kızım kaç yaşında kaç kilo benim kız sürekli kucağımda daha 11 aylık ama

Zaten kuzum ilk zamanlar düzgün beslenemedigim için bu haldeyim hala toparlayamadım vücut kendini. Aman kızlar nolur dikkat edin çok zor gerçekten Rabbim kimseye vermesin

Anneler günümüz kutlu olsun. Bugün çok duygusalım

Canım geçmiş olsun. Sen vitamin folik herhangi bir şey kullanıyor musun?
Yok canım bıraktık herşeyi İnternete okudum progestron artışı da etkili olurmuş ben onu da daha yeni bıraktım belkide ondan da etkilendim. Ya işte hepsi birer sebep kabızlık hormonlar vs sabah lavoba ihtiyacını karşılarken o kadar canım yandı ki lavoba da hıçkıra hıçkıra agladım eşim koştu geldi ne oldu diye. Sonra annemi aradım ona da ağladım anneLik ne zormuş sen neler yasadın kim bilir diye ağladım kadını da ağlattım.
Aman diyim dikkat edin sakın basur olmayın çok zor

21.5 aylik oldu canim 10-11kilo arasi geliyor. Dun muayene olurken doktor 'kizini kucaklamiyosun dimi' diye sordu bende artik kucagima almaya baslamistim dedim. Alma sakin dedi.

İlginç o yüzden olmaması lazım 10-11 kilo bir şey değil ki benim kızım da 8-9 kilo tüm gün kucağımda başka nedeni vardır iş yapmışsın yorulmuşsun ua Canım

Canlar bir sorum olacak. Ben haftaya insallah türkiyeye Antalyaya gelecegim normalde almanyada kaliyorum. Orda bebegimin cinsiyetine baktirmak istiyorum. Burda söylemiyorlar 100% emin olmadan. Acaba nereye gidip baktirabilirim? Saglik ocagina mi yada hastaneyemi? Ne dicem yada neyi bahane etmeliyim bakmalari icin? Yada cinsiyeti ögeenmek icin desemde alirlarmi? Sadece ultrason yapacaklar baska birsey degl ücret ne tutar? Beni bilgilendirirmidiniz? Ben burda normal herkesin oturdugu semte göre özel doktoru olur ona gidiOrum baska doktor bakmaz burda. Hastaneyede sirf agri sizi sikayet varsa gidilir yoksa önemsemiyolar hic

İlginç o yüzden olmaması lazım 10-11 kilo bir şey değil ki benim kızım da 8-9 kilo tüm gün kucağımda başka nedeni vardır iş yapmışsın yorulmuşsun ua Canım

Yok canim doktor bir sebep soylemedi sadece bana oyle sorunca acaba mi diye kendi kendime oyle dusundum. Dedigim gibi son zamanlarda baya rahat davranmaya basladim. Enerjide gelince temizlikti gezmeydi yoruldum evet. Birde ustune ben duştayken cok bunaldim sicak sudan ve cikmadan soguk su tuttum bir kere bastan asagi. Gece de ustum acilmis sabah karsi cok soguk olmus uyandigimda titriyordum belkide usuttugum icinde kasilma baslamis olabilir. Olasiliklar iste bunlar . son zamanlarda neler yaptigimi dusundumde bunlar aklima geldi.

Ben Antalya'da yaşıyorum. Özel bir muayenehaneye gidiyorum. Nerede olacağına bağlı olarak istersen seni yönlendireyim. 4 boyutlu ultrason var, çok farklı oluyor öyle görmek :) fiyatı 200 tl. Daha buralarda olacaksan fiyata dahil sonrasında bir kere daha gidebilirsin hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…