2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim gribe alerji de eklendi,fenalardayim.geniz akıntısı daha da çok mide bulandırıyor.lavabidan gelemiyorum akşamları.klozetin yanına paspas koydum oturuyorum bazen orda

Merhaba canım yeni gördüm mesajını kusura bakma ben iyiyim sadece cuma gecesi leke şeklinde kan geldi çok korktum acile gittik Allah'a şükür bebişim iyiydi kanama devam etmedi ama doktor progestan verdi onu kullanıyorum bugün kan tahlili yaptırdım b12 eksikliği çıktı cuma günü ikili test için gideceğim muayeneye sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bir de acile gittiğimde 10+2ydim ultrasonda 11+3 çıktı yanılma payı var değil mi ultrasonda?? Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?

Kızlar bende grip oluyom galiba cok kötüyüm boğazım agrıyor burnum tıkanıyor gözlerimden ateş cıkıyo sanki hapsirik bi yandan agrılar bi yandan ne yapsam ıhlamur mu icsem..

Maşallah cinsiyet öğrenenler olmuş ❤ benim de 9.hafta bitti ve 12.haftada detayli ultrason var acaba görünür mü cinsiyeti?
Burun tıkanıklığı olan biri vardı, etiketleyemedim, papatya çayını demleyip burun spreyi sisesine koyup burnunuza sıkın. Cok dua edeceksiniz bana:)
2 kilo verdim, tek lokma yiyemiyorum, her yedigimi de çıkarıyorum. Ağır alerjim var, o da başladı, geniz akintisindan öleceğim, gunde 50yi bulan hapsirmalarim var, bebek kasiliyor diye aklimi kaciriyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum çok hapsurunca ve cok istifra edince karnima kuvvetli kramplar giriyor

Gunaydin kizlar. ben sabahlari uyaninca 2 gundur kasiklarimda agri oluyor sizde de oluyor mu sanki butun gece tuvaletimi tutmusumda kasiklarim agrimis gibi. Tabi kalkinca tuvaletimi yapiyorum ama oyle aman aman degil cok gelmiyor yani.idrar torbam az dolu olsa da bu kadar agri olur mu ya yoksa bebisin buyumesiyle baski artiyor diyorlar ya onu mu yasiyorum anlamadim. PembeLokum canim cok sevindim hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah oglusunu burda bir kac kisinin doktoru daha erkek demisti yanilmiyorsam ama kesinlik var mi bilmiyorum senin kesinse is yerine gidince tabloda ilk senin cinsiyet alanini dolduracagim

Günaydn hayrlı sabhlar herkese 11+4yiz normalde bu zamanlar gidecektm doktora ikili test icin cinsiyet icin gec gideyim die 12+4 e aldm 1 hafta var günler de gecmiyo ki gecsin gitmemek icin zor tutuyorm kendimi

Benim gribe alerji de eklendi,fenalardayim.geniz akıntısı daha da çok mide bulandırıyor.lavabidan gelemiyorum akşamları.klozetin yanına paspas koydum oturuyorum bazen orda
Aynı ben bide bahar alerjim var hapşırmak dan öldum çok da korkuyorum bazen hapsirinca kasigima ağrı giriyor sorma o geniz akintisini mide kalmadi resmen Allah sifa versin tüm hastalara

Kızlar bende grip oluyom galiba cok kötüyüm boğazım agrıyor burnum tıkanıyor gözlerimden ateş cıkıyo sanki hapsirik bi yandan agrılar bi yandan ne yapsam ıhlamur mu icsem..
Canım olduğun odaya kuru soğanı kes ortadan ikiye koy ben çok faydasını gördüm insaAllah sana da fayda eder

ismetbeyinbiricikhanimi canim
Progestronu fitil olarak aldığın zaman bas donmesi yapmıyor doktoruna danışıp fitil olarak almayı iste canim ben 200mg kullanıyorum yan etkisi olmuyor
Dün artık dayanamadım midem zaten çok kötü normalde de baş donmem var. Ülseri m iyice azdı ağrıdan duramadım gece yatmadan fitil olarak aldım böyle kullanacağım. Dr a soramadım ebeye sormuştum fitil olarak kullanabilir miyim diye neden ne gerek var ağızdan al gibi laflar söylemişti sinir

Canim yaş 27 şehir Manisa. 1.bebek insaAllah kiloyu emin olmamaklasik birlikte 56 diye düşünüyorum

Canım 30.cuzu alabilir miyim mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…