2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende tam suyu neyle içiriyorsunuz diye sormaya gelmiştim.Ebebek'te aventinkiler indirimde ama iyi midir,içebilir mi,verilen paraya değer mi bilemedim...
İkeanınkine de bakayım...
Ben aventin kullanıyorum. Gayet güzel içiyor. Gerçi bardakla ilgili değil sanırım suyu çok sevdi. Neyle versem içer :)

Kızlar selam herkese. Ya bu ek gıda olayı bizde normal yemek olayına döndü artık günde 4 defa emiyor ki ememiyor göğüslerimi ısırdığı için artık sağır veriyorum sabah kalkınca öğleden sonra uyurken gece uykusuna yatarken bi de gece uyandığında geri kalanında baya yemek yiyor daha yeni 6 aylık olduk siz napiyosunuz ek gıdayı ben bi yanlışlık mı yapıyorum doktor yediği kadar ver dedi bizimki tek öğün gibi yiyor

İlk kızımda aventten memnundum, simdi bu da ondan içiyor, yandaki saplarından tutuyor, ağzına almadığı sürece akıtmıyor, emince içebiliyor...
N Nil4 benim kizim yeni 6 aylık oldu, ek gıdaya yeni basladim, sebze meyve suyu içiriyorum şimdilik, dr.a gittiğimde sordum fazla içermiş gibi geliyo diye, zannetmiyorum ama dene bakalım dedi, bir öğün gibi yapabilirsin dedi, yani başlangıçta çeyrek elma suyu sonra yarım sonra 3/4 sonra tam olarak içmeye başlayınca bir öğün yerine koyabilirsin dedi, bir de mesela yoğurdu ortalama bi kase yiyebilir dedi... yavaş yavaş artır bağırsaklar alışsın dedi...

Kızlar selam herkese. Ya bu ek gıda olayı bizde normal yemek olayına döndü artık günde 4 defa emiyor ki ememiyor göğüslerimi ısırdığı için artık sağır veriyorum sabah kalkınca öğleden sonra uyurken gece uykusuna yatarken bi de gece uyandığında geri kalanında baya yemek yiyor daha yeni 6 aylık olduk siz napiyosunuz ek gıdayı ben bi yanlışlık mı yapıyorum doktor yediği kadar ver dedi bizimki tek öğün gibi yiyor

Bizimki de hic yemiyo. Yese keske diyorum ben de. Masallah size

Ne güzel işte . Biz uğraşıyoruz hala tadımlık alıyoruz bir kaç kaşık ki onu da yedirene kadar ne zorluk çekiyorum anlatamam. Su kesinlikle içmiyor ne kaşıkla ne alıştırma bardağı ile ne biberonla zorla versem de tükürüyor. yok içmiyor hiç bir şekilde. Ne yapsam bilemedim. Ya şöyle iştahlı yemek nasıl yiyecek sebze de meyve de denedim ama zorlaya zorlaya bir kaç kayık ancak. Sadece emmek istiyor.

Valla bizimki de yemiyor bişey.7 aylık olacak,tadımları bile zor yapıyoruz.Alt dişler büyüdü,üst dişlerde çıktı,eline verdiğimiz herşeyi koparıyor ama ağzından öğürüp çıkarmaya çalışıyor.Sürekli emmek istiyor,emsin istiyorum zaten ama acıyor artık.Suyuda öyle böyle içiyor küçük alıştırma bardağıyla.Ama özellikle dişlemek hoşuna gidiyor...
Yemek yedirenlere hayranım diyeceğim ama yok yaaa,emmeye devam edelim biz böyle :)

Valla bizimki de yemiyor bişey.7 aylık olacak,tadımları bile zor yapıyoruz.Alt dişler büyüdü,üst dişlerde çıktı,eline verdiğimiz herşeyi koparıyor ama ağzından öğürüp çıkarmaya çalışıyor.Sürekli emmek istiyor,emsin istiyorum zaten ama acıyor artık.Suyuda öyle böyle içiyor küçük alıştırma bardağıyla.Ama özellikle dişlemek hoşuna gidiyor...
Yemek yedirenlere hayranım diyeceğim ama yok yaaa,emmeye devam edelim biz böyle :)
Yemek yerse emmesi çok azalıyor ama yemezse süt artık ihtiyaçları karşılamıyor ne bilim biran önce 1 yaşına gelseler ben zaten ustler çıkınca emzirmem heralde alt dişleri ile beni mahvetti.üstler ne zaman cikti

Kızlar yoğurdu günlük mu yapıyorsunuz ben bi türlü tutturamadım bazen iyi oluyor iki üç gün veriyorum. Bazen de çok ekşi oluyor yoğurt veremiyorum. Yoğurt makinesi almak istiyorum kullanan var mı güzel oluyor mu
Bu arada toplasan 3 4 mama ya da dolu çay kaşığı ancak yiyor

Yemek yerse emmesi çok azalıyor ama yemezse süt artık ihtiyaçları karşılamıyor ne bilim biran önce 1 yaşına gelseler ben zaten ustler çıkınca emzirmem heralde alt dişleri ile beni mahvetti.üstler ne zaman cikti

Üstlerde 1 hafta önce çıkmaya başlamıştı.
Görümcemin oğluda herşeyi yemeye başlamış ve emmiyormuş...

Kızlar yoğurdu günlük mu yapıyorsunuz ben bi türlü tutturamadım bazen iyi oluyor iki üç gün veriyorum. Bazen de çok ekşi oluyor yoğurt veremiyorum. Yoğurt makinesi almak istiyorum kullanan var mı güzel oluyor mu

Yoğurt yapmayı zirvede bıraktım,bende tutturamıyorum :) Günlük şişe sütle yapıyorum sulu oluyor.Günde 2 kere mayaladım hatta,bazen hiç tutmuyor,süt olduğu gibi kalıyor.3 gün verdim öyle böyle,ilk gün zaten hiç bişeyi yemiyor.3. günde 1 kaşık ancak işte...
Hazır hissedersem tekrar deneyeceğim :)

Herkese meraba. Bayadr giremiyorm. Bizde 7 ayn icindeyiz bebegm cok huzursz surekli mizmizlanip agliyor gibi sibirleniyor.ben bakiyorm tek basima benden baska kimsede durmuyor.. Bazen deli gibi kafasini salliyor bisey elindeyken biraksan parcalicak gibi dislerden mi acaba? Ek gida da ben tadabilecegi herseyden veriyorm yogurt veriyorm ozel olarak hergun bisey yapmiyorm yapamiyorm arada corba yapiyorm sadece..zaten Biseyi verip 2 3 gün bekleme gibi bi lüksüm olmuyor malesef. Insanlar ne olsa yanmda yediriyor versene versene die. Ama birazpütürlü bisey olunca ögürüyor hemen öksürmeye basliyor ve midesini kaldiriyo ne var ne yok cikariyor snra.kusmasindan. hala kurtulamadm:110::110:

Ben weewell yoğurt makinası aldım çok memnunum pastörize sütü dolaptan çıkardığım gibi koyuyorum içine de ilk kez yaparken şokta satılan yoğurt mayasından koyuyorum tatlı güzel bir yoğurt oluyor iki günde bir yapıyorum üçüncü gün bekleyen yoğurttan verme dedi doktor laktik asit birikiyormuş zaten azıcık yiyor geri kalanı da biz yiyoruz iki günde bitiyor

Ben bugün aldım yoğurt makinası weewell in. Keçi sütünü tutturamadım çünkü bi türlü. Şimdi koydum hatta makinaya. Bakalım inş tutar

Ben weewell yoğurt makinası aldım çok memnunum pastörize sütü dolaptan çıkardığım gibi koyuyorum içine de ilk kez yaparken şokta satılan yoğurt mayasından koyuyorum tatlı güzel bir yoğurt oluyor iki günde bir yapıyorum üçüncü gün bekleyen yoğurttan verme dedi doktor laktik asit birikiyormuş zaten azıcık yiyor geri kalanı da biz yiyoruz iki günde bitiyor
Bende weewell aldım ama ben keçi sütünden yaptım bugün. İlk defa kullandım bakalım tutacak mı? Kaç derecede ve kaç saate kuruyosunuz makinayı

Bende weewell aldım ama ben keçi sütünden yaptım bugün. İlk defa kullandım bakalım tutacak mı? Kaç derecede ve kaç saate kuruyosunuz makinayı
İlk 45 derece ile 8 saate ayarladım şimdi birer derece düşürerek gidiyorum 43 derecedede tutuyor yarın 42yi deneyeceğim 8 saati de gece yatmadan yaptığım için sabaha hazır oluyor diye o kadara ayarlıyorum daha kısa sürede olur mu bilmiyorum

Ek gıdayı kaç öğün veriyorsunuz kızlar ben sadece bir öğün sebze püresi yediriyorum kahvaltıya ara öğünlere ne zaman başlamalı

İlk 45 derece ile 8 saate ayarladım şimdi birer derece düşürerek gidiyorum 43 derecedede tutuyor yarın 42yi deneyeceğim 8 saati de gece yatmadan yaptığım için sabaha hazır oluyor diye o kadara ayarlıyorum daha kısa sürede olur mu bilmiyorum
Yaa ben 40 derece 5 saat kurdum. Acaba 5 saat bitince 3 saat dahamı calıstrısam hiç açmadan

Merhabalarr uzun zamadır giremedim napıyor bebişler biz de 6 aylık olduk yarın doktora gideceğiz bakalım ek gıda için ne ekleyecek

X