2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah canım ya doğumdan ziyade bu sorunu düşünür oldum.Allahım hepimize sağlıkla almayı nasip etsin de kucağımıza bekleyip görcez keşke gelmese hastaneye

Kizlar 36 gun oldu sezeryan olali kanamam durmustu kahverengine donmustu hatta sarimsiydi simdi tekrar kirmizi renkli kanamam var normal mi ki

Kizlar 36 gun oldu sezeryan olali kanamam durmustu kahverengine donmustu hatta sarimsiydi simdi tekrar kirmizi renkli kanamam var normal mi ki
Canim benim de 16 gün her tondan geldi en son dün baya açıktı bugün aynen benim de kıpkırmızı geldi gene..inşallah normaldir..baya kan kaybediyoruz.

Kızlar Emzik kullanınca bebek memeden soğur mu? Ben daha denemedim ama vermek istiyorum yoksa memede uyumak istiyor

İnşallah canm hafif bi göbek fıtığı geçer dedi ama bezini falan bağlarken zorlanıyorum Oray'a denk getirmeyeyim derken çiş sızıyor bazen inşallah çabucak geçer

Merhaba arkadaslaar,
Oncelikle dogum yapan tum arkadaslari tebrik ederim Allah mutlulukla buyutmeyi nasip etsin. Ben su an 39+2deyimm ve plesentada yaslanma varmis,bebegin de suyu az. Doktor bu durumda ancak pazartesiye kadar bekleriz dedi ancak ben gelecek pazara kadar beklemek istiyorum basina boyle bir durum gelen var mi?

Benim bebeğim 28 günlük dediğin gibi altını açarken ağlıyor. Bende doktora sordum normal dedi.Korkuyorlarmış o yüzden ağlıyorlarmış

Benim büyük oğlumda vardı,doktor bir yaşına kadar geçer dedi ve çok şükür 6-7 aylıkken gecti,baya da büyüktü,erik kadar vardı.sana önerim sakın para ya da başka biseyler bağlama göbeğini.karin zarı yanlış birleşebilir,doktorum öyle söylemişti.bezini de normal göbeğin üstünü kapatacak şekilde bağla,birşey olmuyor

İnşallah canm hafif bi göbek fıtığı geçer dedi ama bezini falan bağlarken zorlanıyorum Oray'a denk getirmeyeyim derken çiş sızıyor bazen inşallah çabucak geçer

Kızlar Emzik kullanınca bebek memeden soğur mu? Ben daha denemedim ama vermek istiyorum yoksa memede uyumak istiyor

Ben emzik kullanıyorum, yoksa sürekli meme emmek istiyor ve hep kusuyor, reflüye sebep olacak diye bu durum emziğe başladım. Hiç memeden soğuma vs olmadı maşallah. Gayet güzel emmesi ve kilo alımı

Geçmiş olsun rabbim şifasını versin minik kuzucuğa.

Acaba benim makinada mi bi sorun var..kapağını kapattigimda çok hafif çekiyor. Ben de elimle aciyorum azcık hava girdiriyorum daha güçlü çekiyor tabu sürekli bastirmaktan da elim agriyor
Yani o ağrı bende de oluyo uzun süre tutmaktan ama bastırınca iyi çekiyo bi göster olmazsa ya da yorumlara bak canım acaba senin gibi şikayeti olan var mı

Çok fırlamış değil bizimki ama yine de var birkaç şey denedik durmadı zaten şimdi bezin göbeğine gelecek kısmına ütülü yumuşak mendil koydum öyle bağladım belki sabit kalır böylece

Gobek acimaz sinir hucreleri yok canim hic korkma sadece nemli kalmasin etrafi kizarip iltihap gibi akinti olmasin. Benim oglumda cok agliyor hic sevmiyor altinin acilmasini. 32 gunluk olduk dusun hic susmadan agliyor gece hele sanki dovuyormusuz gibi ciglik atiyor

Çok fırlamış değil bizimki ama yine de var birkaç şey denedik durmadı zaten şimdi bezin göbeğine gelecek kısmına ütülü yumuşak mendil koydum öyle bağladım belki sabit kalır böylece
canim ben ebenin tavsiyesi uzerine yara bandi yapsistrdm boylece sargili yeri gibegine geldi hava aliyor rahat rahatta bezini kiyafetni gydrp cikrtyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…