- 15 Haziran 2016
- 125
- 139
- 53
- 36
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.321
İnşallah canım ya doğumdan ziyade bu sorunu düşünür oldum.Allahım hepimize sağlıkla almayı nasip etsin de kucağımıza bekleyip görcez keşke gelmese hastaneyeHiç korkma canım benim KV hem benim ailemle hem eltimin ailesiyle konuşuyordu ikimizinde doğumunda sıkıntı çıkartmadı torun heyecanından sanırım.inşallah senin doğumundada çıkmaz sıkıntı içini ferah tut.
Canim benim de 16 gün her tondan geldi en son dün baya açıktı bugün aynen benim de kıpkırmızı geldi gene..inşallah normaldir..baya kan kaybediyoruz.Kizlar 36 gun oldu sezeryan olali kanamam durmustu kahverengine donmustu hatta sarimsiydi simdi tekrar kirmizi renkli kanamam var normal mi ki
İnşallah canm hafif bi göbek fıtığı geçer dedi ama bezini falan bağlarken zorlanıyorum Oray'a denk getirmeyeyim derken çiş sızıyor bazen inşallah çabucak geçerBenim kızıma d da göbek fıtığı var demişti doktorum devlet hastanesindeki doktor ameliyat olması lazım dedi direkt. Ozel hastanedeki doktor geçer demişti önemsememişti gerçekten de gecti sizin de geçer canum yeni doğan bebeklerde oluyormus
Bezde göbek oyuntusu yoksa canim Bezi bağlarken hafif içeriye kıvırarak bagla göbeği ile temas etmezİnşallah canm hafif bi göbek fıtığı geçer dedi ama bezini falan bağlarken zorlanıyorum Oray'a denk getirmeyeyim derken çiş sızıyor bazen inşallah çabucak geçer
Benim bebeğim 28 günlük dediğin gibi altını açarken ağlıyor. Bende doktora sordum normal dedi.Korkuyorlarmış o yüzden ağlıyorlarmışKızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???
Benim büyük oğlumda vardı,doktor bir yaşına kadar geçer dedi ve çok şükür 6-7 aylıkken gecti,baya da büyüktü,erik kadar vardı.sana önerim sakın para ya da başka biseyler bağlama göbeğini.karin zarı yanlış birleşebilir,doktorum öyle söylemişti.bezini de normal göbeğin üstünü kapatacak şekilde bağla,birşey olmuyorArkadaşlar bebeğim 14 günlük oldu hafif göbek fıtığımız var Dr 3-4 aya geçer dedi ama geçmezse ameliyat olması gerekirmiş moralim bozuldu. Çeşitli kocakarı yöntemleri denedik ama Maaşallah bizimki çok hareketli old için tutmuyor bir türlü, başına gelen var mı ya da ne yapılabilir bir fikri olan?
İnşallah canm hafif bi göbek fıtığı geçer dedi ama bezini falan bağlarken zorlanıyorum Oray'a denk getirmeyeyim derken çiş sızıyor bazen inşallah çabucak geçer
Kızlar Emzik kullanınca bebek memeden soğur mu? Ben daha denemedim ama vermek istiyorum yoksa memede uyumak istiyor
Ben de deneyeyim o vakit ya. Rahatlarım en azından birazBen emzik kullanıyorum, yoksa sürekli meme emmek istiyor ve hep kusuyor, reflüye sebep olacak diye bu durum emziğe başladım. Hiç memeden soğuma vs olmadı maşallah. Gayet güzel emmesi ve kilo alımı
Geçmiş olsun rabbim şifasını versin minik kuzucuğa.Arkadaşlar bebeğim 14 günlük oldu hafif göbek fıtığımız var Dr 3-4 aya geçer dedi ama geçmezse ameliyat olması gerekirmiş moralim bozuldu. Çeşitli kocakarı yöntemleri denedik ama Maaşallah bizimki çok hareketli old için tutmuyor bir türlü, başına gelen var mı ya da ne yapılabilir bir fikri olan?
Aynen canim korktum bir an kac gun oldu senin bebis dogaliCanim benim de 16 gün her tondan geldi en son dün baya açıktı bugün aynen benim de kıpkırmızı geldi gene..inşallah normaldir..baya kan kaybediyoruz.
Yani o ağrı bende de oluyo uzun süre tutmaktan ama bastırınca iyi çekiyo bi göster olmazsa ya da yorumlara bak canım acaba senin gibi şikayeti olan var mıAcaba benim makinada mi bi sorun var..kapağını kapattigimda çok hafif çekiyor. Ben de elimle aciyorum azcık hava girdiriyorum daha güçlü çekiyor tabu sürekli bastirmaktan da elim agriyor
Büyük ihtimalle adat kanaması oluyosun canım benim de ilk doğumumda 40ım çıkmadan adet olmuştum sonra düzenli gelmiştiKizlar 36 gun oldu sezeryan olali kanamam durmustu kahverengine donmustu hatta sarimsiydi simdi tekrar kirmizi renkli kanamam var normal mi ki
Çok fırlamış değil bizimki ama yine de var birkaç şey denedik durmadı zaten şimdi bezin göbeğine gelecek kısmına ütülü yumuşak mendil koydum öyle bağladım belki sabit kalır böyleceBenim büyük oğlumda vardı,doktor bir yaşına kadar geçer dedi ve çok şükür 6-7 aylıkken gecti,baya da büyüktü,erik kadar vardı.sana önerim sakın para ya da başka biseyler bağlama göbeğini.karin zarı yanlış birleşebilir,doktorum öyle söylemişti.bezini de normal göbeğin üstünü kapatacak şekilde bağla,birşey olmuyor
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun rabbim şifasını versin minik kuzucuğa.
Gobek acimaz sinir hucreleri yok canim hic korkma sadece nemli kalmasin etrafi kizarip iltihap gibi akinti olmasin. Benim oglumda cok agliyor hic sevmiyor altinin acilmasini. 32 gunluk olduk dusun hic susmadan agliyor gece hele sanki dovuyormusuz gibi ciglik atiyorKızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???
canim ben ebenin tavsiyesi uzerine yara bandi yapsistrdm boylece sargili yeri gibegine geldi hava aliyor rahat rahatta bezini kiyafetni gydrp cikrtyrmÇok fırlamış değil bizimki ama yine de var birkaç şey denedik durmadı zaten şimdi bezin göbeğine gelecek kısmına ütülü yumuşak mendil koydum öyle bağladım belki sabit kalır böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?