2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eurho vital diye bişey. Takviye edici gıda olarak geciyor

byrktrfa ben emzik veriyorum, daha hastanede verdim. Bu tabii ki benim şahsi fikrim. Emme refleksini kuvvetlendiriyor. Bi de altini değiştirirken falan çok katılarak ağlıyor, o zaman iyi oluyor. Onun dışında uzun süreli tutmuyor zaten. Henüz sallamadim 4 günlük

Arkadaşlar bebeğim 14 günlük oldu hafif göbek fıtığımız var Dr 3-4 aya geçer dedi ama geçmezse ameliyat olması gerekirmiş moralim bozuldu. Çeşitli kocakarı yöntemleri denedik ama Maaşallah bizimki çok hareketli old için tutmuyor bir türlü, başına gelen var mı ya da ne yapılabilir bir fikri olan?

Kızlar lansinoh elektrikli pompa var vakum kısmından memnun değilim elimde destek oluyorum falan. Çok az sut çıkıyor ya benim gerçekten sutum az ya da pompa çekmiyor. Siz sagdiginizda ne kadar çıkıyor. Olması gereken nedir? Daha önceden hastane pası kiralamistim medela yıllar önce çok farklıydı baya çekiyordu. Şu an iki gogsumu şagdigimda hatta diğerinden akan sutleri de kalkana biriktirip eklediğimde bile bir ogunun yarısı etmiyor. Yara ve sizi olduğu için birkaç gün emzirmeden sağmak istiyorum ana o da yetmiyor. Sabahtan beri 3 kez de mama verdim daha da verecek gibi görünüyor. Moralim çok bozuluyor

Benim kızıma d da göbek fıtığı var demişti doktorum devlet hastanesindeki doktor ameliyat olması lazım dedi direkt. Ozel hastanedeki doktor geçer demişti önemsememişti gerçekten de gecti sizin de geçer canum yeni doğan bebeklerde oluyormus

İlk günler 10 ml bile cıkmıyordu şimdi 50 ml cıkıyor benim ben aliexpresten aldım real bubee adında makine cokta memnunum

Yahu sen severdin halbuki kayınvalideni hep güzel anlattın onu, niye böyle oldu ki?

Kızlar d vitamini olarak ne verdi doktorlarınız 14 günlük olduktan sonra kullanın demişti doktor ana internette milyon tane yorum var ne yapcagımı bilemedim bize monovit d3 verdiler. Siz ne kullamıyorsunuz

Ben baya araştırdım, sonucunda da internetten carlsson baby d söyledim.

Kızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???

Bizim de ilk 1 ay öyleydi hiç sevmezdi, şimdi alıştı oğlum altının değişmesine :))) göbeğin altından bağlıyorsunuz bezi değil mi?

Usuyodur belki. İslak mendil değil de sıcak sulı pamuk kullan

benim bebegm surekli emmek istiyo daha hastanedeyiz 1 saat beni emiyo uzerine mama veriyolar..veriyorm emzik ama tutamiyor bu sefer daha cok hisrlaniyorm benm bebegm bi türlü sakinlesemiyorm

Ben veriyorum emzik uyuyana kadar tutuyor sonra atıyor. Ama sallamıyorum bebeği

Benim oğlum 17 günlük oldu memede uyuyor kucağımdan aldığım anda uyanıyor ve hemen ağlıyor sallama kısmına gelince gazlı bir bebek olduğu için ayakta değil ama kucakta sallıyoruz mecburen vnm

Ben emzik vermiyodum sallamıyodum da ama birkaç gündür beşiğini sallıyoruz uykuya dalmıyo yoksa. Arkadasım kraftın dondy beşiğini verdi. Dakikasını ayarlıyosun Kendiliğinden sallanıyo bugün ona yatırdım bebişi sevdi sanırım. Aslında sallamak istemezdim ama rahat uykuya daldı. Yalancı memede yeni yeni vermeye basladım. Ama iki dk emip atıyo. Zorlamıyorum bende.

Bende hastanedeyken ıslak mendille siliyodum çok ağladı. Ev geldik bebek temizleme pamugunu ılık suyla ıslatıp siliyorum. Sıcak bileyin poposuna değmesi hoşuna bile gidiyo diyebilirim. Sadece pişik kremini sürerken mızıldanıyo onuda ısıtamıyorum :). Pamukla silmeyi bi dene istersen

Ben doğumdan hemen sonra aldım arkadaşımın tavsiyesiyle lansinohu ben çok memnunum daha önce başka elektrikli pompa kullanmadım grçi o yüzden kıyaslama yapamam ama çekişinden memnunum

Acidigini zannetmiyorum canim benim kızım da hiç sevmiyor agliyor hep zar zor yapıyorum hele bi de üstü kirkenipte komple değiştirmek zorunda kalırsam basıyor yaygarayi

Ben doğumdan hemen sonra aldım arkadaşımın tavsiyesiyle lansinohu ben çok memnunum daha önce başka elektrikli pompa kullanmadım grçi o yüzden kıyaslama yapamam ama çekişinden memnunum
Acaba benim makinada mi bi sorun var..kapağını kapattigimda çok hafif çekiyor. Ben de elimle aciyorum azcık hava girdiriyorum daha güçlü çekiyor tabu sürekli bastirmaktan da elim agriyor

Gaz sancısı için kuşlandıgınız doktorların önerdigi ilc var mı kızlar? Biz nurse harveys aldık bitkisel şurup içinde kimyon yağı ve dereotu yagı var duyanınız kullanananız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…