- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.301
Benim oğlum 17 günlük oldu memede uyuyor kucağımdan aldığım anda uyanıyor ve hemen ağlıyor sallama kısmına gelince gazlı bir bebek olduğu için ayakta değil ama kucakta sallıyoruz mecburen vnmKızlar bebeklerinize yalancı meme veriyor musunuz? Bir de sallıyor musunuz?
Eurho vital diye bişey. Takviye edici gıda olarak geciyorCanim okumadan yazmıştım sen benden önce davranmissin. Bize ismini hatırlamıyorum şu an.multivitamin yazmışlar. 15. Gün den sonra 1ml diye. Ama çok fazla geldi bana. Bi de üzerinde 4 10 yaş arası kullanılır yazıyor. Bugün biraz verdim
Benim kızıma d da göbek fıtığı var demişti doktorum devlet hastanesindeki doktor ameliyat olması lazım dedi direkt. Ozel hastanedeki doktor geçer demişti önemsememişti gerçekten de gecti sizin de geçer canum yeni doğan bebeklerde oluyormusArkadaşlar bebeğim 14 günlük oldu hafif göbek fıtığımız var Dr 3-4 aya geçer dedi ama geçmezse ameliyat olması gerekirmiş moralim bozuldu. Çeşitli kocakarı yöntemleri denedik ama Maaşallah bizimki çok hareketli old için tutmuyor bir türlü, başına gelen var mı ya da ne yapılabilir bir fikri olan?
İlk günler 10 ml bile cıkmıyordu şimdi 50 ml cıkıyor benim ben aliexpresten aldım real bubee adında makine cokta memnunumKızlar lansinoh elektrikli pompa var vakum kısmından memnun değilim elimde destek oluyorum falan. Çok az sut çıkıyor ya benim gerçekten sutum az ya da pompa çekmiyor. Siz sagdiginizda ne kadar çıkıyor. Olması gereken nedir? Daha önceden hastane pası kiralamistim medela yıllar önce çok farklıydı baya çekiyordu. Şu an iki gogsumu şagdigimda hatta diğerinden akan sutleri de kalkana biriktirip eklediğimde bile bir ogunun yarısı etmiyor. Yara ve sizi olduğu için birkaç gün emzirmeden sağmak istiyorum ana o da yetmiyor. Sabahtan beri 3 kez de mama verdim daha da verecek gibi görünüyor. Moralim çok bozuluyor
Bende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunku
Kızlar d vitamini olarak ne verdi doktorlarınız 14 günlük olduktan sonra kullanın demişti doktor ana internette milyon tane yorum var ne yapcagımı bilemedim bize monovit d3 verdiler. Siz ne kullamıyorsunuz
Kızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???
Usuyodur belki. İslak mendil değil de sıcak sulı pamuk kullanKızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???
benim bebegm surekli emmek istiyo daha hastanedeyiz 1 saat beni emiyo uzerine mama veriyolar..veriyorm emzik ama tutamiyor bu sefer daha cok hisrlaniyorm benm bebegm bi türlü sakinlesemiyorm
Yalancı meme vermeye çalıştım pek almadı uyku öncesi çok ihtiyaç duyuyorum aslında mecbur meme veriyorum bazen canim yana yana.. sallamaya yeni başladım uyudum diye şu an sallıyorum yarım saatte fazladır dalamiyor bi turlu
Ben veriyorum emzik uyuyana kadar tutuyor sonra atıyor. Ama sallamıyorum bebeği
Benim oğlum 17 günlük oldu memede uyuyor kucağımdan aldığım anda uyanıyor ve hemen ağlıyor sallama kısmına gelince gazlı bir bebek olduğu için ayakta değil ama kucakta sallıyoruz mecburen vnm
byrktrfa ben emzik veriyorum, daha hastanede verdim. Bu tabii ki benim şahsi fikrim. Emme refleksini kuvvetlendiriyor. Bi de altini değiştirirken falan çok katılarak ağlıyor, o zaman iyi oluyor. Onun dışında uzun süreli tutmuyor zaten. Henüz sallamadim 4 günlük
Kızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???
Ben doğumdan hemen sonra aldım arkadaşımın tavsiyesiyle lansinohu ben çok memnunum daha önce başka elektrikli pompa kullanmadım grçi o yüzden kıyaslama yapamam ama çekişinden memnunumKızlar lansinoh elektrikli pompa var vakum kısmından memnun değilim elimde destek oluyorum falan. Çok az sut çıkıyor ya benim gerçekten sutum az ya da pompa çekmiyor. Siz sagdiginizda ne kadar çıkıyor. Olması gereken nedir? Daha önceden hastane pası kiralamistim medela yıllar önce çok farklıydı baya çekiyordu. Şu an iki gogsumu şagdigimda hatta diğerinden akan sutleri de kalkana biriktirip eklediğimde bile bir ogunun yarısı etmiyor. Yara ve sizi olduğu için birkaç gün emzirmeden sağmak istiyorum ana o da yetmiyor. Sabahtan beri 3 kez de mama verdim daha da verecek gibi görünüyor. Moralim çok bozuluyor
Acidigini zannetmiyorum canim benim kızım da hiç sevmiyor agliyor hep zar zor yapıyorum hele bi de üstü kirkenipte komple değiştirmek zorunda kalırsam basıyor yaygarayiKızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???
Acaba benim makinada mi bi sorun var..kapağını kapattigimda çok hafif çekiyor. Ben de elimle aciyorum azcık hava girdiriyorum daha güçlü çekiyor tabu sürekli bastirmaktan da elim agriyorBen doğumdan hemen sonra aldım arkadaşımın tavsiyesiyle lansinohu ben çok memnunum daha önce başka elektrikli pompa kullanmadım grçi o yüzden kıyaslama yapamam ama çekişinden memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?