2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
K karayipkorsani Aykiz1986 guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar, inşallah çok hızlı ve sağlıklı olur herşey.
Benim de baya sancim var gidecegiz birazdan doktora, çok dua bekliyorum
Sana da ALLAH kolaylık versin canım sende sorunsuz sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah minnosunu kucağına

Doğum sancısı gibi girip çıkmıyor. Adet sancisi gibi, yani genel ve devamlı bir ağrı. Bağırsaklarım bozulmuş gibi bir ağrı. Bebek de hareketli. Anlayamıyorum ki doğuma yakın birşey mi? Randevumuz öğleden sonra, bekleyebilirsem bekleyeceğim bakalım

Benim 1 haftadır sancim var aslında. Geçen ctesi nstde de 80 85 civarı çıktı hep. Ama bugün daha yoğun sanki. Bakalım hayırlısı

Canım benim ya çok geçmiş olsun. Sarılık düzelir merak etme birçok bebekte oluyor. Ödem de basit bir kist falandır kendi kendine dağılır zamanla muhtemelen. Sen içini ferah tut. Allah çözümsüz dert vermesin

Canım benim doktorum adet ağrısı gibi ağrın olursa, nisanin veya suyun gelirse, karnından kasiklarina inen beline de vuran ağrıların olursa bebek geliyordur demişti. Bence geliyor bebişin saglıkla inşallah.

ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı olsun canim

Kızlar bende doğum hikayemi anlatmak istiyorum belki birilerine moral olur diye. 4kasım gecesi az az suyum gelmeye başladı tabi ilk hamilelik olunca ben anlamadım hatta sizlere sordum sonrasında ilerleyen saatlerde nişanım geldi ama ben yine doğum olacağını düşünmediğinden tedbir amaçlı hastaneye gittim nstye bağlandım sonrasında açıklığa bakıldı 5cm dendi neyse kalktım falan hemşire ben size odanızı göstereyim dedi biz şaşırdık ne odası eve gitmiyormuyuz dedik hemşire ne kadar rahatsınız doğum başlamış öğleden sonra muhtemelen doğurmuş olcaksın dedi bizi aldımı bi panik. Eşim dediki o zaman ben eşyalarımızı getireyim mi diye hemşire getirmediğiniz kabahat dedi beni odaya aldılar eşim eşyaları almaya gitti neyse drum geldi yine açıklığa baktı 7cm dedi biz yine odaya döndük arkadaşlarım geldi odayı süsledik müzik açtık halay çektik oynadık falan derken en son kontrolde doktor dedi çok az kaldı soluna doğru yatıcaksın artık sonra doğuma alıcam seni dedi yatana kadar hiçbir sancıyı çekmeyen ben yatınca sancıları tabi karşılayamadım çok acı çektim suni de verdiler son anda ve doğuma aldılar beni 45dk boyunca ıkındım ıkındım ama bebeğim bi türlü gelmedi meğer göbek bağı çok kısaymış dr bunu farketti hemen vakum cihazı geldi ve oğlumu vakumla aldılar solunum sıkıntısı olmasın diye 2saat küvezde tuttular o arada beni uyutup diktiler ve odaya aldılar doğumum o kadar kolay gelişmişti ki aslında göbek kısa olmasa çok rahat bir doğum olacaktı ama şükür ogluşda bende iyiyiz size tavsiyem kendinize vücudunuza güvenin ve tabiki bol hareket edin:)

Umarım biz bekleyenlerin de kolay doğumu ve çabuk açılması olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…