2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kizlar 2 defa dogum sancisi gibi sanci oldu cok siddetliydi ve az once kanli sumuksu bisey geldi galiba dogum iyice yaklasti
nisanin gelmis sanirim sancilar icin dakika tuttun mu duzenli mi yani? dogumun baslamis olabilir canim hadi hayirlisi olsun takvimin yok goremiyorum gunun yakin mi yada gecti mi?

nisanin gelmis sanirim sancilar icin dakika tuttun mu duzenli mi yani? dogumun baslamis olabilir canim hadi hayirlisi olsun takvimin yok goremiyorum gunun yakin mi yada gecti mi?
canim sancilar siklasti her 15 dk bir geliyir ama cok siddetli geliyor 40+2 gunluk

Allahtan çözümü var çok korktum sabaha kadar kabuslar gördüm ya

sancin hafif miydi siddetli miydi? 5-6 cm hafif sanciyla cok acilmis ne guzel ins hafif sancilarla dogum yaparsin dualarim seninle
Hafifti canım dayanılmıcak gibi değildi hala öyleyim doktorum dayanabildiğin kadar dayan dedi o zaman yapalım epidurali dedi bakalıö bekliyorum şuanda ara ara sancılar geliyo ama şimdilik iyiyim

Hafifti canım dayanılmıcak gibi değildi hala öyleyim doktorum dayanabildiğin kadar dayan dedi o zaman yapalım epidurali dedi bakalıö bekliyorum şuanda ara ara sancılar geliyo ama şimdilik iyiyim
peki bebegin hareketlerini hissediyormusub canin benim sanci gecince hareketleniyor

ne guzel sancilari az hissediyorsun ins sonuna kadar boyle devam eder benim hic sancim yok sadece kasiklarim ve belim agriyor yarin yine doktor kontrolum var yine cati muayenesi olucam yanlis okumadiysam sen bugun yurumus ve ayakta cok kalmistin degil mi?? acaba bunlarin etkisi oldumu ki dogumun baslamasina??

peki bebegin hareketlerini hissediyormusub canin benim sanci gecince hareketleniyor
Dün gece çok fazla hareketliydi canım sancılardan sonra özellikle kıpır kıprdı şuanda çok çok hissetmiyorum
Amin canım inş şuanda 3 dakikaya bir geliyo ama şimdilik iyiyim yürüyüşün etkisi bence oldu çünkü ilk doğumumda da çok yürüyüp ayakta kalıp sabahıma doğurmuştum tabi herkesin bünyesi farklı belli olmaz ama yürüyün kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…