2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım benim dr de 2 haftaya yakın geri ölçtü ama aynen üstünde durmadı ben de takmaz oldum artık bizde de hiçbir belirti açıklık sancı yok acaba biraz geri olunca bekliyor mu bebişler biraz daha gelişmeyi

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama 14 günlük kizim geceden beri uyumuyo kaka yapamıyor kızarıyor ayaklarından karnına doğru destek oluyorum ama yine yapamıyor doktor ilaç önermiyor bu durumla karşılaşıp çözüm bulan var mi, cok Zorlanıyor

Merhaba kızlar.oglusum dogali 10 gün oluyor en zor günü dün gece geçirdim.sitma tuttu ateslendim çok fenaydi

Bence de ölçümlere hı takılma.kafasi 3 haftaya yakın büyük gorunuodu bebeğin,minnacık bir kafa doğdu.dogum kilosu birebir oldu sadece ultrason olcumleriyle.boy konusunda zaten biliyorsun cucelikten bile şüphelendi doktor,maasalalh 50 cm doğdu

Hadi hayırlısı canım.bana sen bu cumaya kadar dogurursun gibi geliyor.

Kızlar 2 numara beze ne zaman geçmeli ?
Ben Molfix yenidoğan bitirdim bir paket bugün itibariyle.ultra Prima 1 numaraya başladım.molfix baya kucuk primaya göre.bebisinin kilosuna göre karar ver canım ama 4 kiloya yakın değilse bez gevşek oluyor ve sızdırma yapiyor ister istemez.benim bebiş 3250 su anda

Canım hametan ya da bepabten pişik önleyici Krem varsa poposuna masaj yaparak sür.baya ise yarıyor.sakin kulak çöpü fln deneme.

Canm benm gogsumde yara suan lansınoh un kremını kullanıyorm hafıflıyo az ama gecmıyo ve gogus ucu kullanıyorum cunku meme ucunu dılıyle damagı arasına kıstırınca canm cok yanıyo gogus ucuyla o kadar acımıyo ama acısı bıtmıyo yıne.baska onerısı olan olursa deneyımlı olan arkadaslar bıze yazsa sevınırz

Salıya kadar inşallah kendiliğinden gelir hafifte olsa düzenli sancı varmış. Kilosunu çok takma değerler değişebilir hem 3700 de hiç az değilmiş bu bide ikinci doğum daha kolay olur sanırım öyle diyor benim doktorum.

Ah canım hadi inş cumaya kadar gelsin sağlıkla inş artık beklicez yapcak bişey yok maşallah 10 günlük olmuşsunuz bile darısı biz doğuramayanlara

İnş canım bakalım bana da sanki salıya kadar beklemezmiş gibi geliyo hayırlısı bakalım aynen nstde düzenli sancı çıktı ama şiddeti az açılma da olmayımca doktor beklicez dedi bakarsın belki birden açılır artar hiç belli olmaz benim doktorum da ikinci doğumun daha kolay olacağı yönünde sadece beklerse seni zorlayabilir dedi inş o kadar beklemez de biran evvel gelir

Kızlar benim ara ara sancim var, bugün 5.gun. Bazen 10 dakikada 3 kez vuruyor, bazen 2 saat hiç olmuyor.
Ctesi de nstde 85e kadar vuran sancılar vardı. Muayene istemedim. Sezeryan istiyorum. Doktorum da, o zaman durabildigi kadar dursun ciğerleri gelişsin dedi. Ama bu sancılar da çok rahatsızlık veriyor sezeryan olacaksam, bunları neden çekiyorum ki cuma yine gideceğim kontrole. Acaba açılma oluyor mudur biraz biraz? Böyle yaşayan oldu mu

İnşallah beklemez salıya kadar bana dün doktorum merdiven in çık bol bol dedi imkanın varsa sende in çık ben dünden beri apartmandayım:)

Dunden beri benim oglumda kaka yapmadi. Surekli alttan gaz cikariyor ama kaka yok ikiniyor surekli. Internette 4 gune kadar normal diyor bakalim insallah 4 gune kadar yapar.onun oncesinde gaz problemimiz vardi gaz problemi cozuldu simdi kaka problemi cikti

ben silikon uçla emziriyorum canım. Gayet. Güzel emiyor.

İnsallah dört güne kalmadan yapar canim poposuna ve bagirsaklarina masaj dene benim kizim biraz rahatladı cok cok az yaptı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…