- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.481
Activia seni rahatlatabilir. Ben kabıx olunca ondan yiyorum iki defa günde. Sendende bebege geçiyodur muhtemelen gazKızlar, ben de bebişimde gaz sancısı çekiyoruz. Ben uzundur wc çıkamıyorum. Bebeğimde hep ıkınıyor çok yapamıyor. İlk günlere göre baya zorlanıyor. Ne yapabiliriz?
canım benim dr de 2 haftaya yakın geri ölçtü ama aynen üstünde durmadı ben de takmaz oldum artık bizde de hiçbir belirti açıklık sancı yok acaba biraz geri olunca bekliyor mu bebişler biraz daha gelişmeyiBugün kontrolüm vardı benim de. Hareketleri, kalp atışı, suyu vs. iyi. Sancı da çıkmadı. Açıklık da yok. Doktor keyfi yerinde gelmeye niyeti yok beklicez diyor. Yürüyüşü günde 3 saate çıkar dedi. Gelişimi 3 hafta kadar geri görünüyor ama doktor hiç üstünde bile durmadı minyon bebek diyor. Geçen haftaki ölçümlerden daha geri görünüyor, muhtemelen yine ölçüm hatası ama takmıyorum artık hiç.
canım içini ferah tut canını sıkma kalp atışları iyiymiş çok şükür bugün mü olacak sezaryanınmrb kizlar ben bugun kontrole gttm bebegmb kalp atislari iyi ama hereketlernde azalma var dedm dr sezaryene alalm dedi umarm bsy yoktur dua edn
Ben su an bir numara kullanıyordum bezin icinde 15 20 tane kaldı onları kullandıktan sonra 2 numaraya geçmeyi düşünüyorum sanki bacakları sikiyor gibi geliyor. Toplamda 70li bir numara bezden üç paket kullanmış oldumKızlar 2 numara beze ne zaman geçmeli ?
Bence de ölçümlere hı takılma.kafasi 3 haftaya yakın büyük gorunuodu bebeğin,minnacık bir kafa doğdu.dogum kilosu birebir oldu sadece ultrason olcumleriyle.boy konusunda zaten biliyorsun cucelikten bile şüphelendi doktor,maasalalh 50 cm doğduBugün kontrolüm vardı benim de. Hareketleri, kalp atışı, suyu vs. iyi. Sancı da çıkmadı. Açıklık da yok. Doktor keyfi yerinde gelmeye niyeti yok beklicez diyor. Yürüyüşü günde 3 saate çıkar dedi. Gelişimi 3 hafta kadar geri görünüyor ama doktor hiç üstünde bile durmadı minyon bebek diyor. Geçen haftaki ölçümlerden daha geri görünüyor, muhtemelen yine ölçüm hatası ama takmıyorum artık hiç.
Hadi hayırlısı canım.bana sen bu cumaya kadar dogurursun gibi geliyor.Kızlar çıktım şimdi doktordan açılma yok malesef hemen gelmiyo yani bebeğim 3950 olmuş kilosu suyu idare edermiş . Nstde hafif hafif düzenli sancılar var ama bunlar doğum sancısı değilmiş inş bunlar biraz daha şiddetlenir artar dedi doktorum
Beklemedeyiz yani önümüzdeki hafta salıya kadar beklicez tek duam fazla kilo almaması doktor çok çok kolay bir doğum olmayabilir dedi ama ilkini 3700 doğurmuşsunuz bunu da rahatlıkla doğurursunuz dedi
Ben Molfix yenidoğan bitirdim bir paket bugün itibariyle.ultra Prima 1 numaraya başladım.molfix baya kucuk primaya göre.bebisinin kilosuna göre karar ver canım ama 4 kiloya yakın değilse bez gevşek oluyor ve sızdırma yapiyor ister istemez.benim bebiş 3250 su andaKızlar 2 numara beze ne zaman geçmeli ?
Canım hametan ya da bepabten pişik önleyici Krem varsa poposuna masaj yaparak sür.baya ise yarıyor.sakin kulak çöpü fln deneme.Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama 14 günlük kizim geceden beri uyumuyo kaka yapamıyor kızarıyor ayaklarından karnına doğru destek oluyorum ama yine yapamıyor doktor ilaç önermiyor bu durumla karşılaşıp çözüm bulan var mi, cok Zorlanıyor
Ben 1 numara hiç almadım aralarında çok fark olmuyor oğlumada almamıştım.Kızlar 2 numara beze ne zaman geçmeli ?
Canm benm gogsumde yara suan lansınoh un kremını kullanıyorm hafıflıyo az ama gecmıyo ve gogus ucu kullanıyorum cunku meme ucunu dılıyle damagı arasına kıstırınca canm cok yanıyo gogus ucuyla o kadar acımıyo ama acısı bıtmıyo yıne.baska onerısı olan olursa deneyımlı olan arkadaslar bıze yazsa sevınırzKızlar herkese merhaba . Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz daha erken doğum yaptı tecrübelisiniz diye sizlere sormak istedim ben çarşamba günü 39+2 de sezaryen ile doğum yaptım . Sütüm iyi ama göğüsüm yara oldu bu yüzdende ememiyor mama vermek istemiyorum sütüm çok olduğu için kendiliğinden sallıyor artık süt ama bebek emmeye başlayınca kanıyor ve emmeyi bırakıyor bebeğim . Garmastan pomat krem aldım ise yaramadi lansinoh krem aldım fayda etmedi herkese sordum ayva jeli dediler kendi sütünü sür dediler tahinin ustinde ki yağ dediler zeytinyağı dediler ne dedilerse yaptım ama hala aynı . Bugün eşim silikon gogus ucu almış daha denemedim ise yarar mi sizce yani arada mesafe var delikli kısım ile gogusumde yine süt geliyor mu ? Tavsiye de bulunabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Salıya kadar inşallah kendiliğinden gelir hafifte olsa düzenli sancı varmış. Kilosunu çok takma değerler değişebilir hem 3700 de hiç az değilmiş bu bide ikinci doğum daha kolay olur sanırım öyle diyor benim doktorum.Kızlar çıktım şimdi doktordan açılma yok malesef hemen gelmiyo yani bebeğim 3950 olmuş kilosu suyu idare edermiş . Nstde hafif hafif düzenli sancılar var ama bunlar doğum sancısı değilmiş inş bunlar biraz daha şiddetlenir artar dedi doktorum
Beklemedeyiz yani önümüzdeki hafta salıya kadar beklicez tek duam fazla kilo almaması doktor çok çok kolay bir doğum olmayabilir dedi ama ilkini 3700 doğurmuşsunuz bunu da rahatlıkla doğurursunuz dedi
Ah canım hadi inş cumaya kadar gelsin sağlıkla inş artık beklicez yapcak bişey yok maşallah 10 günlük olmuşsunuz bile darısı biz doğuramayanlaraMerhaba kızlar.oglusum dogali 10 gün oluyoren zor günü dün gece geçirdim.sitma tuttu ateslendim çok fenaydi
Bence de ölçümlere hı takılma.kafasi 3 haftaya yakın büyük gorunuodu bebeğin,minnacık bir kafa doğdu.dogum kilosu birebir oldu sadece ultrason olcumleriyle.boy konusunda zaten biliyorsun cucelikten bile şüphelendi doktor,maasalalh 50 cm doğdu
Hadi hayırlısı canım.bana sen bu cumaya kadar dogurursun gibi geliyor.
Ben Molfix yenidoğan bitirdim bir paket bugün itibariyle.ultra Prima 1 numaraya başladım.molfix baya kucuk primaya göre.bebisinin kilosuna göre karar ver canım ama 4 kiloya yakın değilse bez gevşek oluyor ve sızdırma yapiyor ister istemez.benim bebiş 3250 su anda
Canım hametan ya da bepabten pişik önleyici Krem varsa poposuna masaj yaparak sür.baya ise yarıyor.sakin kulak çöpü fln deneme.
İnş canım bakalım bana da sanki salıya kadar beklemezmiş gibi geliyo hayırlısı bakalım aynen nstde düzenli sancı çıktı ama şiddeti az açılma da olmayımca doktor beklicez dedi bakarsın belki birden açılır artar hiç belli olmaz benim doktorum da ikinci doğumun daha kolay olacağı yönünde sadece beklerse seni zorlayabilir dedi inş o kadar beklemez de biran evvel gelirSalıya kadar inşallah kendiliğinden gelir hafifte olsa düzenli sancı varmış. Kilosunu çok takma değerler değişebilir hem 3700 de hiç az değilmiş bu bide ikinci doğum daha kolay olur sanırım öyle diyor benim doktorum.
İnşallah beklemez salıya kadar bana dün doktorum merdiven in çık bol bol dedi imkanın varsa sende in çık ben dünden beri apartmandayım:)İnş canım bakalım bana da sanki salıya kadar beklemezmiş gibi geliyo hayırlısı bakalım aynen nstde düzenli sancı çıktı ama şiddeti az açılma da olmayımca doktor beklicez dedi bakarsın belki birden açılır artar hiç belli olmaz benim doktorum da ikinci doğumun daha kolay olacağı yönünde sadece beklerse seni zorlayabilir dedi inş o kadar beklemez de biran evvel gelir
Dunden beri benim oglumda kaka yapmadi. Surekli alttan gaz cikariyor ama kaka yok ikiniyor surekli. Internette 4 gune kadar normal diyor bakalim insallah 4 gune kadar yapar.onun oncesinde gaz problemimiz vardi gaz problemi cozuldu simdi kaka problemi ciktiKızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama 14 günlük kizim geceden beri uyumuyo kaka yapamıyor kızarıyor ayaklarından karnına doğru destek oluyorum ama yine yapamıyor doktor ilaç önermiyor bu durumla karşılaşıp çözüm bulan var mi, cok Zorlanıyor
ben silikon uçla emziriyorum canım. Gayet. Güzel emiyor.Kızlar herkese merhaba . Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz daha erken doğum yaptı tecrübelisiniz diye sizlere sormak istedim ben çarşamba günü 39+2 de sezaryen ile doğum yaptım . Sütüm iyi ama göğüsüm yara oldu bu yüzdende ememiyor mama vermek istemiyorum sütüm çok olduğu için kendiliğinden sallıyor artık süt ama bebek emmeye başlayınca kanıyor ve emmeyi bırakıyor bebeğim . Garmastan pomat krem aldım ise yaramadi lansinoh krem aldım fayda etmedi herkese sordum ayva jeli dediler kendi sütünü sür dediler tahinin ustinde ki yağ dediler zeytinyağı dediler ne dedilerse yaptım ama hala aynı . Bugün eşim silikon gogus ucu almış daha denemedim ise yarar mi sizce yani arada mesafe var delikli kısım ile gogusumde yine süt geliyor mu ? Tavsiye de bulunabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
İnsallah dört güne kalmadan yapar canim poposuna ve bagirsaklarina masaj dene benim kizim biraz rahatladı cok cok az yaptı şimdiDunden beri benim oglumda kaka yapmadi. Surekli alttan gaz cikariyor ama kaka yok ikiniyor surekli. Internette 4 gune kadar normal diyor bakalim insallah 4 gune kadar yapar.onun oncesinde gaz problemimiz vardi gaz problemi cozuldu simdi kaka problemi cikti
Bende yürüyüşe öıkıyorum şimdi dönüşte de merdivenle çıkayım 6. Kattayızİnşallah beklemez salıya kadar bana dün doktorum merdiven in çık bol bol dedi imkanın varsa sende in çık ben dünden beri apartmandayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?