- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- Konu Sahibi floransa17
- #18.441
gulumse-hayata canim insallah bir suru saglikli yumoslarin toplanmistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar opu. Yapıldı evde dinleniyorum çok şükür güzel geçti şimdi sırada 5 gün beklemek var sonra ngs derken zamanın geçmesini beklicem artık hakkımızda hayırlısı
Canım hayırlısı ile atlattın sağlıkla dollensinler yumurtalar güzel haberlerini bekliyoruzKızlar opu. Yapıldı evde dinleniyorum çok şükür güzel geçti şimdi sırada 5 gün beklemek var sonra ngs derken zamanın geçmesini beklicem artık hakkımızda hayırlısı
İlaclari kullanmaya devam edyrm cnm muhtemelen çarşamba transferim olacak doktor arayıp bilgi verecekHayirli olsun
Bol yumurtan olsun insallah
Pazartesi bize haber verirsin
guns_n_roses80 sen. ne yaptin
Canım hayırlısı ile atlattın sağlıkla dollensinler yumurtalar güzel haberlerini bekliyoruz
Histeroskopi ne zaman olacak canım
Benim opu sonrası ilk adet ile haberlestik 14. Gün adetin histeroskopi ile Miyon alındıCanım doktora sordum da o sonraki iş şimdi embriyoların durumuna bakalım konuşucaz dedi net tarih verilmedi anlayacağın . Senin nasıl olmuştu süreç toplamadan sonra histereskopi ve transfer süreci
Benim opu sonrası ilk adet ile haberlestik 14. Gün adetin histeroskopi ile Miyon alındı
Sende miyon polip yok o yüzden bir ay bekler transfer olur
Benim 4 ay sonra transfer oldu
Canım başkentte 6000 TL raporlu 7150 özel dediler. Sen hangi hastaneye gidiyordun canımNe kadar olmus ?
çok şükür iyiyim canım tatile geldimde yeni girdim siteye geç cvp verdim k.bakma sen nasılsın bakalımNasilssin canım bahçeci sayfasında okudum 8.000 TL kendilerine ilaçlar hariç denmiş
Hadi hayırlısı olsun canimÇarşamba insallah A anneveoglusu
Embriyoda sorun olmassa o güne programlamdi
Bu sefer hiç öyle özel birşey yapmıyorum
Yemeklerimi ve temizliğimi bugün yapıp bitirirsem
Yarın dinlenirim diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canımKızlar opu. Yapıldı evde dinleniyorum çok şükür güzel geçti şimdi sırada 5 gün beklemek var sonra ngs derken zamanın geçmesini beklicem artık hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun canım
Herşey gönlünce olsun inşallah
Gecmis olsun canim ins bol bol 5. Gune gelen embriyolarin olur hakkinda hayirlisi olsun insallahKızlar opu. Yapıldı evde dinleniyorum çok şükür güzel geçti şimdi sırada 5 gün beklemek var sonra ngs derken zamanın geçmesini beklicem artık hakkımızda hayırlısı
Gecmis olsun canim ins bol bol 5. Gune gelen embriyolarin olur hakkinda hayirlisi olsun insallah
İlaclari kullanmaya devam edyrm cnm muhtemelen çarşamba transferim olacak doktor arayıp bilgi verecek
Bugün transferi olacak arkadaşlar vardı sanırım floransa17 ve guns_n_roses80 Allah yardımcınız olsun bebekleriniz sımsıkı tutunsun ve sizi hiç bırakmasınlar inş
Canım kafanı iyi dagit guzel dinlen ben iyiyim canım sizin güzel haberlerinizi bekliyorumCanım başkentte 6000 TL raporlu 7150 özel dediler. Sen hangi hastaneye gidiyordun canım
çok şükür iyiyim canım tatile geldimde yeni girdim siteye geç cvp verdim k.bakma sen nasılsın bakalım
Canım nasılsınGecmis olsun canim ins bol bol 5. Gune gelen embriyolarin olur hakkinda hayirlisi olsun insallah