2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar opu. Yapıldı evde dinleniyorum çok şükür güzel geçti şimdi sırada 5 gün beklemek var sonra ngs derken zamanın geçmesini beklicem artık hakkımızda hayırlısı
Canım hayırlısı ile atlattın sağlıkla dollensinler yumurtalar güzel haberlerini bekliyoruz
Histeroskopi ne zaman olacak canım

Canım hayırlısı ile atlattın sağlıkla dollensinler yumurtalar güzel haberlerini bekliyoruz
Histeroskopi ne zaman olacak canım

Canım doktora sordum da o sonraki iş şimdi embriyoların durumuna bakalım konuşucaz dedi net tarih verilmedi anlayacağın . Senin nasıl olmuştu süreç toplamadan sonra histereskopi ve transfer süreci

Canım doktora sordum da o sonraki iş şimdi embriyoların durumuna bakalım konuşucaz dedi net tarih verilmedi anlayacağın . Senin nasıl olmuştu süreç toplamadan sonra histereskopi ve transfer süreci
Benim opu sonrası ilk adet ile haberlestik 14. Gün adetin histeroskopi ile Miyon alındı
Sende miyon polip yok o yüzden bir ay bekler transfer olur
Benim 4 ay sonra transfer oldu

Benim opu sonrası ilk adet ile haberlestik 14. Gün adetin histeroskopi ile Miyon alındı
Sende miyon polip yok o yüzden bir ay bekler transfer olur
Benim 4 ay sonra transfer oldu

DOğru ya seni biraz fazla bekletmişlerdi söyleyince hatırladım .

Doktorla İlk konuştuğumuzda 2-2.5 ayı bulabilir süreç demişti sonraki görüşmemizde embriyo kalite durumundan anlayabilirim biz ngs ye gönderirken histrreskopini yapar süreyi kısaltırım demişti şimdi bakalım nolcak bende bilmiyorum hayırlısı ile olsunda bir ay daha beklerim fazladan

İlaclari kullanmaya devam edyrm cnm muhtemelen çarşamba transferim olacak doktor arayıp bilgi verecek

guns_n_roses80 guns_n_roses80 senle sürecimiz hep ayniydi yine transferimizde aynı gün olacak sanırım :)
Sebepsiz interfilite
2. Kimyasal
Bir yilda histereskopi ve genetik testler yaptık

Bu 4. Denememiz De
İnsallah ikimizinde bu sefer olur
Benim embriyo iyi değil bu sefer ama bakalim

Sen 30 yaşındaydın di mi

Canım başkentte 6000 TL raporlu 7150 özel dediler. Sen hangi hastaneye gidiyordun canım

çok şükür iyiyim canım tatile geldimde yeni girdim siteye geç cvp verdim k.bakma sen nasılsın bakalım
Canım kafanı iyi dagit guzel dinlen ben iyiyim canım sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

X