2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar doktoruma dogumu sordum tuplerde normalde sezeryanda yapiyomus ama bana sorarsan riske atmayalim normal dogumda bebek baş sıkışmasi filan olabiliyo sezeryan dedi ama israr edersen bi sorun olmazsa normalde yapariz dedi napcami bilmiyorum herkes sezeryan iyilesmesi zor oluyo normal yap diyo ama normal beni cok korkutuyo tup olup normal doguran var mi acaba yada sezeryan olanlar pisman mi ne kadar surede iyilestiniz?

Kizlar doktoruma dogumu sordum tuplerde normalde sezeryanda yapiyomus ama bana sorarsan riske atmayalim normal dogumda bebek baş sıkışmasi filan olabiliyo sezeryan dedi ama israr edersen bi sorun olmazsa normalde yapariz dedi napcami bilmiyorum herkes sezeryan iyilesmesi zor oluyo normal yap diyo ama normal beni cok korkutuyo tup olup normal doguran var mi acaba yada sezeryan olanlar pisman mi ne kadar surede iyilestiniz?
Iyi aksamlar arkadasim brn cok odlegim o yuzden normali hic dusunmedim bile ikiz oldugu icin sezeryan dedi zaten dr da. Spinal oldum dogum rahat gecti hafifte uyuttular dogarken uyandirdilar. Sonrasi agrin cok oluyo ayaga kalkamadim mesela dusecektim gozlerim karardi zaten kollarimdalardi tuttular. O ilk kalkis ve yurumek gercekten cok zor. Biraz 1 aya yakin yattigin yerde donemiyor birinin yardimi olmadan kalkamiyorsun. Suan kocaman bir gobege sahibim. Normal dogumda kalmiyormus gobek. Hepsinin ayri zorlugu var galiba bilemiyorum

Iyiyim kuzum safak sayiyorum ufaktan alısverise basladim besik arastiriyorum suara sabirsizlikla dogumu bekliyorum vakit gecmiyo bakalim nasil olcak insallah erken gelmez vaktinde gelir sen ne durumdasin yerlestin mi alisabildin mi
Güzel telaslar bunlar beşik mobilyami dusunuyorsun ben park yatak alacağım Kasım ayında
Yerleştim şükür alışma biraz daha zaman gerekir sanırım göreve başlayacagim yakında çevre edinirim doğuma kadar inşallah

guns_n_roses80 guns_n_roses80 senle sürecimiz hep ayniydi yine transferimizde aynı gün olacak sanırım :)
Sebepsiz interfilite
2. Kimyasal
Bir yilda histereskopi ve genetik testler yaptık

Bu 4. Denememiz De
İnsallah ikimizinde bu sefer olur
Benim embriyo iyi değil bu sefer ama bakalim

Sen 30 yaşındaydın di mi
Evet cnm tüm süreci beraber yaşadık aynı yollardan geçtik inşallah bu sefer ikimizinde yüzü güler

Iyi aksamlar arkadasim brn cok odlegim o yuzden normali hic dusunmedim bile ikiz oldugu icin sezeryan dedi zaten dr da. Spinal oldum dogum rahat gecti hafifte uyuttular dogarken uyandirdilar. Sonrasi agrin cok oluyo ayaga kalkamadim mesela dusecektim gozlerim karardi zaten kollarimdalardi tuttular. O ilk kalkis ve yurumek gercekten cok zor. Biraz 1 aya yakin yattigin yerde donemiyor birinin yardimi olmadan kalkamiyorsun. Suan kocaman bir gobege sahibim. Normal dogumda kalmiyormus gobek. Hepsinin ayri zorlugu var galiba bilemiyorum
Cok tesekkur ederim canim evet tup bebekler genelde hep sezeryan oluyo doktorumda 1 sene tedavi pgt filan derken ben olsam normal dogumla hic riske atmam korkma sezeryandan dedi benide iyilesme sureci korkutuyo 1 ay kanaman oluyomus annem gelse 15 gun kalir gider kimsem yok burda bakalim artik Allah yardimcimiz olsun rabbim sanada güc kuvvet versin:dua:

Güzel telaslar bunlar beşik mobilyami dusunuyorsun ben park yatak alacağım Kasım ayında
Yerleştim şükür alışma biraz daha zaman gerekir sanırım göreve başlayacagim yakında çevre edinirim doğuma kadar inşallah
Cok buyuk olmayam Sallanabilen ve anne yani olabilen besiklerden baktim canim ama park yatak da cok kullanisliymis herkes tavsiye ediyo kararsizim sanirim benimde 1-2 aya bulur almam babynest siparisi vermistim o geldi cok guzel gercekten bir sure zaten yanimda onun icinde yatar surekli emcek uyancak gunduzleride salonda onun icinde uyur diye dusundum bakalim insallah kullanmak nasip olur

X