- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- Konu Sahibi floransa17
- #1.721
Allah beni napmasin tam çıkıcam mideme vurdu stres kus kus sonrada ağlama krizi çok şükür simdi çıkıyoruz sagolun kızlar raab im hepimizin yüzünü güldürür insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla o ateş basmalar ilk zamanlarda vardı ama şimdi havanın serinlemesi ve bazı ilaçların bitmesiyle kayboldu bende hafif gribim bu ateş basmasından açık yattım hep ve biraz gribim benim bugün 4. Günüm ve hiçbir belirtim Yok ne kasık nede bel ağrısı tutumadı sanırım benim vücudumda değişik hiçbirşey yok çok iyiyim hatta normal zamanlardaki gibiyim napalım herşey nasip kısmetSenin bugün kaçıncı gün oldu canım. Sana da arada ateş basıyor mu. Ya da ter. Belirti diye demiyorum. İlaçlardan mi acaba diyorum bi de ben sanki gribim kirgiplik var. Birazda burun akintisi
Benım bugun 7.gunum bendede hiç belırtı yok cnmBende hiç belirti Yok kızlar yaaa moralim bozuluyor içerde hiçbir çalışma Yok galiba
Hayırlı haberlerle gelırsın inş canımAllah beni napmasin tam çıkıcam mideme vurdu stres kus kus sonrada ağlama krizi çok şükür simdi çıkıyoruz sagolun kızlar raab im hepimizin yüzünü güldürür insallah
Ben bile heyecan yaptım güzel haberlerle gel inşallah :)Biz gidiyoruz Ya Allah bismillah... Gidicez ve bu maçı alıp gelicez iste o kadar (kendime gaz veriyorum)dua edin yalvaririm
Belirti olmaz canım cok erken. Kötü düşünme. İyi haberlerini alacağız seninValla o ateş basmalar ilk zamanlarda vardı ama şimdi havanın serinlemesi ve bazı ilaçların bitmesiyle kayboldu bende hafif gribim bu ateş basmasından açık yattım hep ve biraz gribim benim bugün 4. Günüm ve hiçbir belirtim Yok ne kasık nede bel ağrısı tutumadı sanırım benim vücudumda değişik hiçbirşey yok çok iyiyim hatta normal zamanlardaki gibiyim napalım herşey nasip kısmet
Ne kadar sürede çıkıyormuş kan testinin sonucu Zeyneptanemm
Valla kendi sonucumu bekliyomus gibi heycanlandim
Hadi hayirlisi insallah
4 mu baya sürüyormuş:))
Ben de bi saatlik birşey saniyodum
Anneveoglusu canim yas 38. Kumralim uzun boyluyum ahahahah. Canim yaa karnim cok sisti benim adet olucagin zaman siserya bugun oyle oldu. Ve aynen karnim delik desik oldu igneden morardi
Hayırlı haberlerini alalım İnşallah Rabb'im gönlüne göre versin canımKani verdim 4 e doğru arıyacaklarmış bakalım hayırlısı bugün vakitte hic geçmez.kan verdiğim tüpü elime aldım 3 ihlas 1 fatiha bile okudum allahım kabul etsin insallah
Hayırlı haberlerini alalım İnşallah Rabb'im gönlüne göre versin canım
Bende doktordayim simdi. Canim ya artik iyice yorulduk sinir geldi dimi. Ama olsun bak bebeklerimizi alinca kucagimiza unutacagiz bunlari. Moralini yuksek tutBugün doktora gittim 10 yumurta saydi sanırım çarşamba günü yumurta toplama olacak 3 tane daha ğne aldım geldim Bu üç iğneyi nasıl yapacağım inan ben de bilmiyorum artık çok zorlanıyorum
- Ben de 40 yaşındayım buğday tenliyim
Kilo aldım ben kocaman göbek var ve senin ki gibi morarmis
Doktordan çıkınca gelişmeleri yaz canım bakalım çarşamba günü belki sen de opu olursunBende doktordayim simdi. Canim ya artik iyice yorulduk sinir geldi dimi. Ama olsun bak bebeklerimizi alinca kucagimiza unutacagiz bunlari. Moralini yuksek tut
Al bendende okadarAynen bende evde hep hüsran yaşadım ama yinede kan testi önceden hazırlıklı olmak daha rahat geliyo bana birgün hamile kalırsam bunu bilsem bile o idrar testini yapıp o çizgiyi bile bile görmeyi beklicem :)))
Tamam kusum yazarim tesekkurlerDoktordan çıkınca gelişmeleri yaz canım bakalım çarşamba günü belki sen de opu olursun