2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok cnm hic bir belirtim yoktu yani hafif sıcak basmaları ve hafif uyku hali gibi ama normalde de olabilecek seyler . onun disinda hic bir sey yok gibiydi o yuzden hatta bende yatmadim ufak ufak islerimi yaptim . dün aksam hatta misafirlerim vardi masayi hazirladim ufak ufak yemege hazirliklar yaptim . olacagi varsa oluyor gercekten . ve istesen de o kadar minikler ki hissetmemen cok normal . ben gecen seferki hamileligimde üçüz hamileydim ve hissetmedim sen düsün :) bu gibi durumlarda olumlu olmak en önemlisi hic olumsuz olma cnm rabbim hepimize pozitif sonuclar almayi nasip etsin

Canim inşallah hepimize kısmet etsin Rabbim. Şimdi kaç tane transfer edildi. Benim iki tane. Ayrıca sizden problem neydi neden olmuyor.

Valla hepimizin içine kurt düşürdün. Artık bağlasan da ben yarın testimi yaparım :)))

Ahhahaha aynen
Hepimiz kuzu kuzu test gününü bekliycektik :))
Bak ne yaptin bize sezenorhan sezenorhan herkes 5. Gününü hesapliyo :)))
Ben de de bugun hic bir his yok @__Dalida__ göğüslerim eskisinden daha küçüldü
Kasik agrilarim gecti
Bi hafiflik var
Bisey hissetmemek normal olmasi lazim kizlar kendimize kuruntu yapmayalim :))

9 günüm bu gün göğüslerim çok ağrıyor yürürken bile dünden beri öyleyim kasıklarımda biraz sızı var off eşimden gizli testmi yapsam acep çünkü günümüzü bekliyelim diyip duruyor offf şu erkekler

Canim inşallah hepimize kısmet etsin Rabbim. Şimdi kaç tane transfer edildi. Benim iki tane. Ayrıca sizden problem neydi neden olmuyor.
2 tane transfer edildi cnm . açıkçası bizim bir problem yok. Bu aralik ayinda 4 yıl olacak korunmayi birakali . 3 tane kendiliginden kimyasal gebelik oldu . 4. Hamileligimde de bebek yerine et parçasi olustu o yuzden 6 haftalik kürtaj oldum . tabi sonrasinda bütün genetik tahliller falan daha bir sürü test hepsi arastirildi onlardan da hic bir sey cikmadi . kurtaj olaba kadar 1 bucuk yilda 4 kez hamile kalmistim yalniz kürtaj olduktan sonra 1 bucuk yil hamile hic kalamadim tedavilerle bile . biz de daha fazla beklemek istemedik gecen sene aralik ayinda tüp yapalim dedik. O zaman da 2 embriyo koyulmustu fakat bir embriyo bölünmüs ve ücüzlerime hamile kalmistim . fakat bende rahim agzi yetmezligi varmis ve bebeklerim cok sagliklilardi ama rahim agzi bir anda acildi ve 18 haftalik erken dogumla bebeklerimi kaybettim nisan ayinda . 5 ay bekledim simdi dondurulmuslarim vardi iste 4 tane. 2 tanesinin transferi oldu . yani oyle boyle derken bu aralik ayinda 4 yıl olacak bebek isteyeli zaman cabuk geciyor rabbimden hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins bebislerimiz hepimiz icin

2 tane transfer edildi cnm . açıkçası bizim bir problem yok. Bu aralik ayinda 4 yıl olacak korunmayi birakali . 3 tane kendiliginden kimyasal gebelik oldu . 4. Hamileligimde de bebek yerine et parçasi olustu o yuzden 6 haftalik kürtaj oldum . tabi sonrasinda bütün genetik tahliller falan daha bir sürü test hepsi arastirildi onlardan da hic bir sey cikmadi . kurtaj olaba kadar 1 bucuk yilda 4 kez hamile kalmistim yalniz kürtaj olduktan sonra 1 bucuk yil hamile hic kalamadim tedavilerle bile . biz de daha fazla beklemek istemedik gecen sene aralik ayinda tüp yapalim dedik. O zaman da 2 embriyo koyulmustu fakat bir embriyo bölünmüs ve ücüzlerime hamile kalmistim . fakat bende rahim agzi yetmezligi varmis ve bebeklerim cok sagliklilardi ama rahim agzi bir anda acildi ve 18 haftalik erken dogumla bebeklerimi kaybettim nisan ayinda . 5 ay bekledim simdi dondurulmuslarim vardi iste 4 tane. 2 tanesinin transferi oldu . yani oyle boyle derken bu aralik ayinda 4 yıl olacak bebek isteyeli zaman cabuk geciyor rabbimden hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins bebislerimiz hepimiz icin
Çok zor süreçler atlatmışsın azmine hayran kaldım dilerimki allahtan bu sefer sorunsuz bir şekilde sağlıklı olarak bebeklerini kucağına alırsın canım

Çok zor süreçler atlatmışsın azmine hayran kaldım dilerimki allahtan bu sefer sorunsuz bir şekilde sağlıklı olarak bebeklerini kucağına alırsın canım
Sagol canim allah razi olsun . insanin Allaha inanci olmasa zorlu sürecleri atlatamaz. Her şer de bir hayır olduguna ve Allah tan hic bir zaman şer gelmeyecegine inandigim icin sükür ki atlatabildim. Her zorlu seyin ardindan güzel seyler gelirmis hepimiz icinde öyle olur ins canim

Canım ben de seninkini anlamadım. Bana 17si pazar günü transfer yapıldı test tarihim 29u. Sen çarşamba transferim oldu diyorsun. 29u senin için erken oluyor sanki

Transferden 10 gün sonrasini soylediler
5. Gun embriyosuydu
Haftasonu yaptiramam diye mi erken söylediler acaba
Ben de 12 gün sonra diye biliyorum
Pazar tahlil yaptiramam diye cuma dediler bence

X