2 tane transfer edildi cnm . açıkçası bizim bir problem yok. Bu aralik ayinda 4 yıl olacak korunmayi birakali . 3 tane kendiliginden kimyasal gebelik oldu . 4. Hamileligimde de bebek yerine et parçasi olustu o yuzden 6 haftalik kürtaj oldum . tabi sonrasinda bütün genetik tahliller falan daha bir sürü test hepsi arastirildi onlardan da hic bir sey cikmadi . kurtaj olaba kadar 1 bucuk yilda 4 kez hamile kalmistim yalniz kürtaj olduktan sonra 1 bucuk yil hamile hic kalamadim tedavilerle bile . biz de daha fazla beklemek istemedik gecen sene aralik ayinda tüp yapalim dedik. O zaman da 2 embriyo koyulmustu fakat bir embriyo bölünmüs ve ücüzlerime hamile kalmistim . fakat bende rahim agzi yetmezligi varmis ve bebeklerim cok sagliklilardi ama rahim agzi bir anda acildi ve 18 haftalik erken dogumla bebeklerimi kaybettim nisan ayinda . 5 ay bekledim simdi dondurulmuslarim vardi iste 4 tane. 2 tanesinin transferi oldu . yani oyle boyle derken bu aralik ayinda 4 yıl olacak bebek isteyeli zaman cabuk geciyor rabbimden hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins bebislerimiz hepimiz icin