2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar progestan iğne beni mahvetti . Oturup kalkamıyorum bir önerisi olan var mı . Ağrıdan ateşten duramadım . Sabahı bekliyorum acile gitmek için . Devam ederlerse sabah da iğneyi vursunlar diye .
Canım iğne saatini kendi doktorun değiştirmeden başka doktorun önerisi ile sakın değiştirme kendi tüp bebek doktorun karar versin benim kalçalar mayın tarlası gibi ve morarmalar var iğne yaptıktan sonra eve geldiğimde kolanya ile biraz ovalıyorum 5-10 dakika sonra 1 saat kadar sonra arnica jel ile 15 dakika ovalıyorum başka bitkisel jellerde olabilir ( bunu günde 3 kez yap canım morarmasını engeliyor ) en son yatmadan önce normal nivea krem yada bebek için bepantol da olabilir bol sürüp çok yedirmeden yatıyorum bu iğneler deriyi çok gerdiğ için yapıyorum bu sonuncusunu yapmadığımda gergin olduğunda resmen iğne girerken çatırt diye sesini duyuyorum bunları yaptığımdan beri ağrım morarmam ve ilacın toplaşması çok olmuyor canım

Kızlarrr gecen sefer de 4. Günümün gecesinde idrar testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti diye dayanamadim bu gece de yaptim hafif silik çıktı ay cok heyecan yaptim Eki Görüntüle 2048180

Transfer günün neydi
Ve kac günlük embdriyoydu :)
Ay biz de mi yapsak ama cikmazsa acayip moralim bozulur yok yok bekliyelim biz :))

Sağol canım önerilerin için ..ben 2 iğnede mahvoldum . Ayağımın üstüne basamıyorum hala .. ateş ve nefes almada zorluk yaptı .. doktoru aradım iğneyi bırak ignen in yerine de jel kullan dedi. Şişme olur geçmezse gel dedi. Apse yapıyormuş bazen yatırıp antibiyotik vermek zorunda kaliyorlarmis. Ne kadar zor mus gerçekten . Şimdi de pamuğa kolonya dok kuruyana kadar dursun orda dedi onu uyguluyor um. Bir yandan duygusal a bağladım ağla ağla şiştim. Bir umutsuzluk kapladı içimi .bu kadar zorluğun sonunda inşallah olur

Transfer günün neydi
Ve kac günlük embdriyoydu :)
Ay biz de mi yapsak ama cikmazsa acayip moralim bozulur yok yok bekliyelim biz :))
5 günlük embriyoydu cnm 18 inde transfer oldum yani transferin 4. Günün gecesi yaptim artik 5. Günü sayilir hatta gece 1 de yaptim :) bu sefer bekleyecektim güya yine duramadim ben normal hayatta da cok sabirsiz bir insanmdir ondan oldu galiba :) senin kacinci günündü cnm ?

Benim Çarşambaydi transfer
En erken hangi gun bakabilirim?
Pazartesi falan mi

16 eylül cumartesi yumurtam toplandı
21 eylül perşembe transferim oldu

Hiçbir belirtim yok. Bel kasik hiç agrimiyor. sezenorhan senin belirtin varmıydi. Benimde 5. Gün embriyosu. Sanki içimde yok gibiler. Ayağa kalkınca gitmiş gibiler. Bide ben öyle günlerce yatmadim. İlk gün biraz uzandım. Şimdide genelde oturuyorum. Ağır kaldirmadim çok ayakta durmadım hafif yürüyüş yaptım evde.

Yok cnm hic bir belirtim yoktu yani hafif sıcak basmaları ve hafif uyku hali gibi ama normalde de olabilecek seyler . onun disinda hic bir sey yok gibiydi o yuzden hatta bende yatmadim ufak ufak islerimi yaptim . dün aksam hatta misafirlerim vardi masayi hazirladim ufak ufak yemege hazirliklar yaptim . olacagi varsa oluyor gercekten . ve istesen de o kadar minikler ki hissetmemen cok normal . ben gecen seferki hamileligimde üçüz hamileydim ve hissetmedim sen düsün :) bu gibi durumlarda olumlu olmak en önemlisi hic olumsuz olma cnm rabbim hepimize pozitif sonuclar almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…