- 23 Mart 2017
- 2.469
- 3.753
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.281
Inşallah gittikçe koyulaşır sana tutunur bebeğinBurda daha belirginEki Görüntüle 2048196
Amin inş cnm çok sağolInşallah gittikçe koyulaşır sana tutunur bebeğin
Ay inşallah daha da koyulaşır gönlüne göre versinKızlarrr gecen sefer de 4. Günümün gecesinde idrar testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti diye dayanamadim bu gece de yaptim hafif silik çıktı ay cok heyecan yaptimEki Görüntüle 2048180
6 ekim ama ben eşimin doğum günü olan 4 ekimde yaptırmak istiyorum. Onun haberi olmadan@Zeyneptanemm
Salı TEST GÜNÜM 26.09.2017
@sewils88
Carsamba TEST GÜNÜM 27.09.2017
@trkaslan7914
floransa17
@Kitakita
CUMA TEST GÜNÜM 29.09.2017
@hosbess
2 ekim
BAska var mi bu hafta test yaptiracak
Aaaa.Amin inş cnm çok sağol
İğneden eve gelince soguk pres yap. Buz kaliving havlu ya sar. Üzerine tut biraz. Ama sakın buz kalıbini bir şeye sarmaya direk tutma İğneli bolgeyeKizlar progestan iğne beni mahvetti . Oturup kalkamıyorum bir önerisi olan var mı . Ağrıdan ateşten duramadım . Sabahı bekliyorum acile gitmek için . Devam ederlerse sabah da iğneyi vursunlar diye .
Amin cnm ins rabbim hepimizin gönlüne göre versin ins
Ay inşallah daha da koyulaşır gönlüne göre versin
Valla deli cesareti desem yeridir cnm ins hepimizin bebisleri bizimledirAaaa.
İyi cesaret.
İnşallah bebeğin seninledir
Canım belli minigin sağlıkla gelişsin İnşallahBurda daha belirginEki Görüntüle 2048196
endişelenmeyin. microchip şart değil.Kizlar dun dr ile gorustum bizde tup bebek yaptiracaz ancak bu ay olamiyomus benim bazi test vermem gerekiyomus o yuzden bi sonraki adet gununde baslayabiliriz dedi dr aslinda ben hemen baslamak istiyodum ama bi ay daha bekleyecekmisiz hayirlisi bakalim mikrocip yokmus kafami kurcalayan bu oldu normalde de spermler dolleme yapabilir deil mi yaa illa mikrocipe gerek yoktur demi ben nasil dolleyebilecek mi dollenirse tutunabilecek mi cok dusunceler icindeyim yaa
İlaçların etkisi geçmiştir değil miBurda daha belirginEki Görüntüle 2048196
Delisin :))) Ay hadi hayırlısı ben de mi yapsamKızlarrr gecen sefer de 4. Günümün gecesinde idrar testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti diye dayanamadim bu gece de yaptim hafif silik çıktı ay cok heyecan yaptimEki Görüntüle 2048180
Yok canim ignenin 8. Gunundeyim bugun kontrolde soylerler opu tarihini sanirimAmin canım ya inş. 13 tane toplandı bakalım nolcak heyecandan uyuyamıcam bu gece. Sen opu oldu mu?
Canım senin iğne ve dozları neYok canim ignenin 8. Gunundeyim bugun kontrolde soylerler opu tarihini sanirim
Aaaaa canim masallah masallahhh allahim gittikce koyulasir insallahBurda daha belirginEki Görüntüle 2048196
Ganol f 375 bide menapur igne 75 lik. Coraspin ve folbiol zaten var. Dunde tarlusal basladi. 8 yumurtam vardi. Bugun ne der bilmiyorum. Antalya tup bebekteyim benCanım senin iğne ve dozları ne
Kaç yumurta var diyor bana opu için birşey demedi daha
Sen nerde tedavi oluyorsun