2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim bugun 8. Gunum. Yarin 9. Gun kan vericem. 5. Gun embriyosu. 2 tane konuldu. Hakkimizdan hayirlisi artik
canım merak ettik seni bu kadar yok olma ortalıktan
ben yarın inşallah güzel sonuçlar alacağız

Bugün bel ağrım çok kalkmak istemiyorum yürüyüş için yemeği de eşime kakaladım dünden çeneme vuruyor boşluk
Benimde sol kasigim batiyor surekli,hep adet onceside solkasigim batardi aynisi gibi. Birde su gibi akintim boyle sicak sicak geliyor sanki icimden cok tuhaff bugun

Kızlar adet gördüm bu gün sonunda transfer için hazırlıycam doktorum kac gün suruyor acaba
Kızlar adet gördüm bu gün sonunda transfer için hazırlıycam doktorum kac gün suruyor acaba
Canım ben adetin 2. günü ilaçlara başladım 6. gün yumurtalarım toplandı. Dondurulmasaydı 5. gün transfer edilseydi 11 gün sürmüş olacaktı ama dondurulunca Eylül’den beri daha bekliyoruz

CANIM RAHMİN KALIŞMASINA BAĞLI OLARAK DEĞİŞİYOR 15-25 GÜNLER ARASI TRANSFER OLUYOR BUNDA 3. VEYA 5. GÜN EMBRİYOSUDA ETKİLİ

HAYIRLISI İLE SONUÇLANSIN İNŞALLAH TRANSFERİN

En zoru bu beklemesiymiş çok sabırsızca zaten ben inşallah canım hayırlısıyla seninkini de görürüz bizden sonra
BANA O KADAR UZAK GELİYORKİ CANIM YAA EYLÜLDE YUMURTALAR TOPLANDI OCAKTA TRANSFER OLACAK NASİP OLURSA

ŞUAN EYLÜLDE YUMURTA TOPLANIP EN GEÇ TRANSFER OLAN BEN OLACAĞIM SANIRIM BU SAYFADA

BANA O KADAR UZAK GELİYORKİ CANIM YAA EYLÜLDE YUMURTALAR TOPLANDI OCAKTA TRANSFER OLACAK NASİP OLURSA

ŞUAN EYLÜLDE YUMURTA TOPLANIP EN GEÇ TRANSFER OLAN BEN OLACAĞIM SANIRIM BU SAYFADA
Geç olsun güç olmasın derler ya gerçekten öyle. Her şey tam hazır olsun ki pozitifi görelim inşallah. Ben de hiçbir şey olmamasına rağmen laparoskopi ve histeroskopi yaptırdım tedaviden önce

Kızlar benim patoloji sonucum cikti.
Yaklaşık 5cc hacimli, krem renkli dokular olup tümü 5k takibe alındı yazıyor. Bu ne demek yaaa. Doktorumla konuşamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…