- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.821
hadi canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün oğluşuna hayırlı ve sağlıklı kardeş/kardeşler nasip etsin inşallahGünaydın kızlar dr gıdıyorum şimdi transfer günüm bellı olucak çok heyecanlıyım
Saol canım amin hepımıze inşhadi canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün oğluşuna hayırlı ve sağlıklı kardeş/kardeşler nasip etsin inşallah
31 yaş canım. 6 kez klomen 2 kez aşılama yaptırdım hep negatif gördüm. Polikistik hastasıyım. 4,5 yıllık evliyim. Allah hepinimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu arada transferden 3 gün sonra 16 saatlik bir yolculuk yapmak zorunda kaldımMasallah diyelim
Yas kaçtı?
Yas biZde ileri olunca daha dikkatli olma geregi duyuyoruz
Keske sizin gibi davranabilsek
evet özellikle siz hamişlerin stresten uzak durması gerek arkadaşım
Kızlar 23 kasım da transferım olucak heyecan bastı :)
Hadi bakalım hayırlısı olsunKızlar 23 kasım da transferım olucak heyecan bastı :)
Hayırlı haberlerini alalım inşallah canımKızlar 23 kasım da transferım olucak heyecan bastı :)
Estrafeme devam günde 3 kere progestan hap verdı günde 3 kere bide ocean mumy vıtamin kullanıyorum sadece başka vermedı birşey arayı çok açmak ıstemedım cnm yaşda 35 olunca inş bu sefer olur hayırlısı olsun hakkımızda bı biz kaldık herhalde eskilerden :)Ay ben bile heyecan yaptım şimdi :)) hadi hayırlısı
Haftaya bugün yani..
Naptın bugünden sonra neler kullanacaksın?
Transfer öncesi çok yorma kendini..
Biliyo musun doğru bi karar verdin Eylül den sonra arayı çok açmamakla.. Ben her gün yatıp kalkıp kuruyorum kafamda :)
bu sefer olacak inşallah ...dualarımız seninle
hadi bakalım @gülümse-hayata ve sonra sen transfer olacaksınKızlar 23 kasım da transferım olucak heyecan bastı :)
İnş canım :)Hadi bakalım hayırlısı olsun
İnşallah bu sefer mutlu haberlerini alırız :)
İnş hepımız alırızHayırlı haberlerini alalım inşallah canım
İnş bu sefer olur hakkımızda hayırlısı olsunhadi bakalım @gülümse-hayata ve sonra sen transfer olacaksın
peşpeşe güzel haserlerinizi alalım inşallah
Estrafeme devam günde 3 kere progestan hap verdı günde 3 kere bide ocean mumy vıtamin kullanıyorum sadece başka vermedı birşey arayı çok açmak ıstemedım cnm yaşda 35 olunca inş bu sefer olur hayırlısı olsun hakkımızda bı biz kaldık herhalde eskilerden :)
Yok vermedı transferde demişti bidaha sormadım bence çok açma arayı cnm ben oğlumu 28 yaşında kucagıma aldım daha genç anne olmak ısterdım çok ara verdım şimdideKan sulandırıcı? Verdi mi
Sen daha 35 sin canım Orta yaşın baslarindasin gencsin yani
Ben 40 ve bi 40 sene arayi aç deseler olur derim :))
Ben canım. 3. Gün 16 saat yol gittim. Sonucum pozitif. Aklına kötü şeyler getirme.Arkadaşlar transferin 2. günü bugün sabah bi duruşma için 6 saat yol gittim doktorum sıkıntı olmaz dedi ama internette bazı doktorlar önermiyor. Aranızda transferden sonra yolculuk yapan var mı?
Arkadaşlar transferin 2. günü bugün sabah bi duruşma için 6 saat yol gittim doktorum sıkıntı olmaz dedi ama internette bazı doktorlar önermiyor. Aranızda transferden sonra yolculuk yapan var mı?
CUMA GÜNÜ YARIN ONUN TEST GÜNÜ CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?