- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.841
CUMA GÜNÜ YARIN ONUN TEST GÜNÜ CANIM
5. GÜN EMBRİYOSU İDİ ONUN MERKEZ 9. GÜNDE TEST İSTİYOR SANIRIM BUGÜN 8. GÜNÜ
ARKADAŞIM TEBRİK EDERİMBen canım. 3. Gün 16 saat yol gittim. Sonucum pozitif. Aklına kötü şeyler getirme.
İnşallah canım hem gittim hem tedirgin oldum geldim geleli yatıyorum suçluluklaBen canım. 3. Gün 16 saat yol gittim. Sonucum pozitif. Aklına kötü şeyler getirme.
İnşallah canım suçluluk hissediyor insanBen iki saat sonra 12 saat yolculuk yaptım otobüs uçak vs canım inşallah oturduğun sarsılmadığın sürece bişi olmaz
Canım ben de yaptım yolculuk hemde transferden iki saat sonra doktorum il dışına gideceğim halde kal dinlen demedi hoplayıp zıplama dikkat dedi sadeceİnşallah canım suçluluk hissediyor insan
Hayırlı olsun inşallah progrsteronun tansiyon düşürücü etkisi olduğu için saydıkların normal canımMerhaba arkadaşlar
Herkese hayırlı bir tedavi süreci diliyorum.
Ben de dondurulmuş embriyo transferi için ilaç kullanıyorum. Salı günü transferim olacak.
Progestan iğne sersemlik, uyku hali yapar mı? Sürekli uykum geliyor. çok halsizim ve hasta gibiyim.
Hayırlı olsun inşallah progrsteronun tansiyon düşürücü etkisi olduğu için saydıkların normal canım
Amin inşallah ilk deneme mi hangi merkez kaçıncı gün embriyosu topik annemizin sorularını sordum hementeşekkürler cevap verdiğin için. inşaallah hepimiz için güzel şeyler olur. yavrularımız bizimle olur.
yok 3.kez dondurulmuşlarla deniyoruz. 5.gün embriyosu. inşallah bu sefer hayırla sağlıkla pozitif sonuç alırızAmin inşallah ilk deneme mi hangi merkez kaçıncı gün embriyosu topik annemizin sorularını sordum hemenfloransa17 affet beni
Valla rahatlattınız canımCanım ben de yaptım yolculuk hemde transferden iki saat sonra doktorum il dışına gideceğim halde kal dinlen demedi hoplayıp zıplama dikkat dedi sadece
Canim bugun 8. Gunum. Yarin 9. Gun kan vericem. 5. Gun embriyosu. 2 tane konuldu. Hakkimizdan hayirlisi artik
Kızlar evde bomboş saracak adam arıyorum beş günde üç kitap bitti nette bakacak site kalmadı tv de bişey yok ayyyyy darallllddııımmm imdat
Kiz yoookkk bugun is basi yaptim
Bugün bel ağrım çok kalkmak istemiyorum yürüyüş için yemeği de eşime kakaladım dünden çeneme vuruyor boşlukHehehhe kıyamam sana canım ya puzzle yap az az yürüyüş yap kendine hafif güzel yemekler yap
Ay canım benim nasılsın peki bugünKiz yoookkk bugun is basi yaptimadim cikmis 9 a :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?