- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.881
Canım benim sekiz ayda iki opu bir ölü doğum bir kürtaj Ağrı'larım normal kendinde belirti aramaKızlar ben bir şey hissetmiyorum ağrı filan salı günü transferim oldu.
Canım yüreğin o kadar güzelki -şuan ezan okunuyor burada-Allah gönlündekini sana hayreyleyip versin.burada hepimize güzel cümlelerle hep destek oldun bebişin gelecek ve ona ilk hediyesini ben almak isterimBANA O KADAR UZAK GELİYORKİ CANIM YAA EYLÜLDE YUMURTALAR TOPLANDI OCAKTA TRANSFER OLACAK NASİP OLURSA
ŞUAN EYLÜLDE YUMURTA TOPLANIP EN GEÇ TRANSFER OLAN BEN OLACAĞIM SANIRIM BU SAYFADA
Cevabı sadece doktorundan Alman en güzeli yanlış bişey söyleriz kafan karışır canım geçmiş olsunKızlar benim patoloji sonucum cikti.
Yaklaşık 5cc hacimli, krem renkli dokular olup tümü 5k takibe alındı yazıyor. Bu ne demek yaaa. Doktorumla konuşamadım henüz
Teşekkürederim canım doktorum dönüş yapmadı henüzCevabı sadece doktorundan Alman en güzeli yanlış bişey söyleriz kafan karışır canım geçmiş olsun
Canım benim geçmiş olsun ki geçmiş zaten maşallah sana. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınCanım benim sekiz ayda iki opu bir ölü doğum bir kürtaj Ağrı'larım normal kendinde belirti arama
Sağol canım hayat devam ediyor tedaviye başladığımda tek yumurtayı duyduğumda çok ağladım üzüldüm şimdi kızıyorum kendime Allah bana o bebeği nasip edecekse verecek vermeyecekse de bana başka Bi ödül verecek yaradanım çok büyükCanım benim geçmiş olsun ki geçmiş zaten maşallah sana. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Valla rahatlattınız canım
Ay bende test öncesi gece uyuyamadım azcık uyudumsa onda da ruyalar ruyalar.nese sabah 6 da bi uyandım dedim şimdi gitsek teste tuhaf olur.nese saat 7 bucuk oldu eşim bi gözünü açtı baktı ben uyumuyom dedi kalk gidelimde rahatlaBelim agriyo biraz heyecan ve tedirginim. Bitsin artik. yarin sabahin korunde kalkip kapilarinda dikilcem yeter artik
Geç olsun güç olmasın derler ya gerçekten öyle. Her şey tam hazır olsun ki pozitifi görelim inşallah. Ben de hiçbir şey olmamasına rağmen laparoskopi ve histeroskopi yaptırdım tedaviden önce
3 tanemi yaş kaçki canım normalde 35 yaş üstü 2 tane çok şanslısın inşallah ikiz tutar :)Benim 3. Gun embrisyosu 5 tane var 3. Tane 1. Kaliteyymks diğerleri ikinci doktorum 3 tane transfer etcekmis
27 ama ileri esiimde sıkıntı büyük çok zor buluyorlar sprem3 tanemi yaş kaçki canım normalde 35 yaş üstü 2 tane çok şanslısın inşallah ikiz tutar :)
BANA O KADAR UZAK GELİYORKİ CANIM YAA EYLÜLDE YUMURTALAR TOPLANDI OCAKTA TRANSFER OLACAK NASİP OLURSA
ŞUAN EYLÜLDE YUMURTA TOPLANIP EN GEÇ TRANSFER OLAN BEN OLACAĞIM SANIRIM BU SAYFADA
İlk olduBu senin kaçıncı denemen canım?
Canım ilaç olarak ne kullanıyorsun yakın olucak transfer günümüz
Cok sinirli cok gerginim aglamak geliyor icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?