• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

BANA O KADAR UZAK GELİYORKİ CANIM YAA EYLÜLDE YUMURTALAR TOPLANDI OCAKTA TRANSFER OLACAK NASİP OLURSA

ŞUAN EYLÜLDE YUMURTA TOPLANIP EN GEÇ TRANSFER OLAN BEN OLACAĞIM SANIRIM BU SAYFADA
Canım yüreğin o kadar güzelki -şuan ezan okunuyor burada-Allah gönlündekini sana hayreyleyip versin.burada hepimize güzel cümlelerle hep destek oldun bebişin gelecek ve ona ilk hediyesini ben almak isterim

Canım benim geçmiş olsun ki geçmiş zaten maşallah sana. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın :anneadayı:
Sağol canım hayat devam ediyor tedaviye başladığımda tek yumurtayı duyduğumda çok ağladım üzüldüm şimdi kızıyorum kendime Allah bana o bebeği nasip edecekse verecek vermeyecekse de bana başka Bi ödül verecek yaradanım çok büyük Hoppa

Belim agriyo biraz heyecan ve tedirginim. Bitsin artik. yarin sabahin korunde kalkip kapilarinda dikilcem yeter artik :cry:
Ay bende test öncesi gece uyuyamadım azcık uyudumsa onda da ruyalar ruyalar.nese sabah 6 da bi uyandım dedim şimdi gitsek teste tuhaf olur.nese saat 7 bucuk oldu eşim bi gözünü açtı baktı ben uyumuyom dedi kalk gidelimde rahatla:KK48:

Bence de oyle herşeyin hayırlısı ben tup bebege başlamadan önce 10 cm kist ameliyatı olduğundan 6 ay sonrasında tedavi görmek zorunda kaldım çok zor surecler

BANA O KADAR UZAK GELİYORKİ CANIM YAA EYLÜLDE YUMURTALAR TOPLANDI OCAKTA TRANSFER OLACAK NASİP OLURSA

ŞUAN EYLÜLDE YUMURTA TOPLANIP EN GEÇ TRANSFER OLAN BEN OLACAĞIM SANIRIM BU SAYFADA

Canım benimde agustosta opu olmuştu kasımda transfer demişlerdi ole uzun gelmiştiki.daha 2,5 ay var demiştim nerdeyse.bugunler cok uzak gibiydi ozaman ama bak şimdi burdayız ocakda gelecek inşallah ve Allahın izniyle bize müjdemizi vereceksin:anneadayı: ben inanıyorum sende inan.aslında bu beklemeler bize kendimizi transfere hazırlamak için çok iyi fırsatlar.sağlıklı beslen biraz egzersiz yap elbette hersey Allahtan ömrü olan geliyor ama herseye de bir sebep gerekiyor belkide fiziksel ve ruhsal olarak hazırlanmamızda bebeğimizin sebebi olacak:anne: aman gene uzun yazmışım:oops:

Back