- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.901
Bende de aynısı oldu transferden hemen sonra 1,5 saat yol geldik ama bu biraz uzun olunca korktum. İnşallah biz de güzel haberler alırız canım umut oluyorsunuzCanım bende transfer oldu hemen gidebilirsiniz dediler .hiç yatma vs yok çıktık merkezden direk arabaya bindim 3 saat yol geldim
Niye noldu sana oku Bi kendine sakinle elini yüzünü yıka Allah büyüktürCok sinirli cok gerginim aglamak geliyor icimden
Bilsem. korkudan benceNeden? Test yuzunden mi???
Idrar testi yaptin mi canim. Mubarek cuma aksami hurmetine insllh yarin pozitif sonuc alirsin bol bol dua edelim insllh. Soylemesi kolay ama Stres yapmamaya calisBilsem. korkudan bence
Arkandan takipteyiz pazartesi ben perşembeBilsem. korkudan bence
Amin cnmGünde iki kere estrofem, günde 3 defa ikişer tane progestan fitil olarak kullanıyorum bide folik asit o kadar canım evet peşpeşe olucaz . Hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Aynen umut etmeye calisalim insllh. Dua etmekten baska elimizden gelen hicbir sey yok canim.Arkandan takipteyiz pazartesi ben perşembezameboz aynıyız duygu olarakta sen pozitifliği bırakma kuzum
Seninde tahlil 23 u muBenimkisi de tam bi hafta sonra perşembe günü ama şimdiden heyecanlıyım
Ben hazırlık olsun diye carsamba sabah hamilelik testi yapim diyorum. Olumlu ya da olumsuz kendimi hazirlayarak giderim kan tahliline.Arkandan takipteyiz pazartesi ben perşembezameboz aynıyız duygu olarakta sen pozitifliği bırakma kuzum
Cok sinirli cok gerginim aglamak geliyor icimden
Merhaba arkadaşlar
Herkese hayırlı bir tedavi süreci diliyorum.
Ben de dondurulmuş embriyo transferi için ilaç kullanıyorum. Salı günü transferim olacak.
Progestan iğne sersemlik, uyku hali yapar mı? Sürekli uykum geliyor. çok halsizim ve hasta gibiyim.
Kızlar evde bomboş saracak adam arıyorum beş günde üç kitap bitti nette bakacak site kalmadı tv de bişey yok ayyyyy darallllddııımmm imdat
Canim bugun 8. Gunum. Yarin 9. Gun kan vericem. 5. Gun embriyosu. 2 tane konuldu. Hakkimizdan hayirlisi artik
Benimde sol kasigim batiyor surekli,hep adet onceside solkasigim batardi aynisi gibi. Birde su gibi akintim boyle sicak sicak geliyor sanki icimden cok tuhaff bugun
Sagolasin canim.insllh belirtiler hayirla sonuclanirİlaclardan @ZARMEH cim dinleme vücudunu
Adet agrisina benzer agrilar normal yaziyordu transfer sonrasi kagitta
Merhaba arkadaslar ben bir defa asilama oldum sonuc negatif oldu. Yasim 33 ve yasima gore yumurta rezervimin az oldugunh ogrendim.adetin 3.gunu 7 8 folikul anca gorunuyor.kaliteside dusuk olabilir tabi. Esimde sorun yok. Aranizda rezervi az olup tup bebk deneyen varmi tup bebekte sansim olurmu sadece fikrinizi merak ettim tesekkur ederim simdiden
CANIM RAHMİN KALIŞMASINA BAĞLI OLARAK DEĞİŞİYOR 15-25 GÜNLER ARASI TRANSFER OLUYOR BUNDA 3. VEYA 5. GÜN EMBRİYOSUDA ETKİLİ
HAYIRLISI İLE SONUÇLANSIN İNŞALLAH TRANSFERİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?