2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlısı olsun canım bnde beklemedeyim. Senin olcak mı transfer yoksa dondurulcak mı?

Dondurulacak dedi doktorumuz ama opudan sonra belki taze transferde olabilir dedi kafamız bi milyon çalışıyorumda aynı zamanda bi yol haritamız yok öyle şapşik şapşik bekliyoruz valla

Tüp bebek sayfasında bu konuyla ilgili bir sayfa var canım ordan da bi bak istersen daha çok yardımcı olucak arkadaş çıkar

Dondurulacak dedi doktorumuz ama opudan sonra belki taze transferde olabilir dedi kafamız bi milyon çalışıyorumda aynı zamanda bi yol haritamız yok öyle şapşik şapşik bekliyoruz valla

Hayırlısı olsun. Kaçıncı günün ? Taze olsa haber verirler sanırım bnm dondurulmuş olucak Eylül’de opu oldum ben rahim kendini toplasın diye bekletti doktorum

Merhaba 29 yasindasin sanirim
3 embriyo mu yerlestirecek doktorun ?
3. Deneme oldugu icin mi bu karari aldi?
Serum konusunu duyan varsa yazar buraya daha evvel burda kimseden duymadim
İyi bir seyse biz de yaptiralim
İntralipid Serum Tedavisi ile Hamile Kalanlar

Uzun zaman bebek sahibi olmak için beklemiş ama istediğine ulaşamamış çiftlerin ciddi bir kısmı intralipid serum tedavisini denemiştir. Ülkemizde de hızla yayılan tedavi tüm dünyada ciddi bir başarı sağlamıştır. İntralipid serum tedavisini kullanan çiftlerin büyük çoğunluğu bebeğine kavuşmuştur.

Altta yatan başka bir sorun yoksa tedavinin başarısız olma ihtimali oldukça düşüktür. Serumla tüp bebek tedavisinin diğer yan tedavilere oranla daha uygun fiyatlı olması birçok çifti rahatlamıştır. Ciddi bir yan etkisi olmadığından bebek sahibi olmak isteyen çok sayıda çift intralipid serum tedavisini tercih etmiştir.

Hayırlısı olsun. Kaçıncı günün ? Taze olsa haber verirler sanırım bnm dondurulmuş olucak Eylül’de opu oldum ben rahim kendini toplasın diye bekletti doktorum

Valla çok da iyi etmis rahim toparlanmasini beklemekle
biz eylulde opu sonrasi transfer baya zordu
Seninki daha iyi olmuş

2.raporu almak zor oldu mu? Ben ilkini 10 gunde hemen verdiler sagolsunlar.simdi tedavim negatif olursa hemen almak istiyorum. Veriyorlar mi?

canım tedavin hayırlı olsun seninde dondurulmuş embriyon varmı yeniden mi başlıyorsun sürece
bahçecide sanırım bu serum uygulaması var duydum ben bunu

Kizlar tranfer sonrasi konularinda doktor videolarini izliyorum
İsterseniz paylasirim sizinle
Dr fatih öğüc videosunda diyorki
Transfer sonrasi rahim kasilmasina neden oldugu icin:
Kahve kola cikolata soda ananas maydanoz nar hurma YEMEyin
Ben maden suyu içmiştim ama burda soda dedigi acaba asitli iceceklermi maden suyu mu?

Bir de kesinlikle sürekli yatmayin diyor
Ben bi hafta yattım hep
Yatınca rahme kan da gitmiyor sonradan öğrenmiştim

Ben bol bol ananas yemiştim doktorum önerdi bana tutunma icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…