• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu canım nasılsın?? Benim regli 3 gün gecikmeli geldi:eek: öncesi bir heyecanlandırdı sonra kırmızı kart kaçınılmaz son :KK43: hayırlısı demekte n başka bişey gelmiyor elden . Bu ay alıp hiç kullanamadığım ovulasyon testlerini kullanacağım inşallah . Hiç umudum olmamasına rağmen. :silah:

A anneveoglusu canım nasılsın?? Benim regli 3 gün gecikmeli geldi:eek: öncesi bir heyecanlandırdı sonra kırmızı kart kaçınılmaz son :KK43: hayırlısı demekte n başka bişey gelmiyor elden . Bu ay alıp hiç kullanamadığım ovulasyon testlerini kullanacağım inşallah . Hiç umudum olmamasına rağmen. :silah:
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM ADET OLMAYI BEKLİYORUM
GECİKME UMUT ETTİRİYOR SONRA ÜZÜYOR HAKLISIN AMA YILMAK YOK YOLA DEVAM ARKADAŞIM
KULLAN BAKALIM OVİ TESTİNİ BEN O TESTLERİ KULLANIRKEN BİR KEZ GEBE KALDIM İNŞALLAH SANADA SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE NASİP EDER

@yonca_ canım nasılsın evine vardın mı rahat
ne kadar izin veya rapor aldın

P Puffinmu sen nasılsın güzelim sende izin veya rapor aldın mı
Canim ben hastaneyle ayni sehirdeyim . Bugun rapor alicam 1 hafta kadar. Planim haftaya cumartesi is basi. ama bakalim hayirlisi artik. Sen nasilsin canim? Esrofem ictigin surece regl olmazsin. Ne zaman bitiyor ilacin?

Back