- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.201
Amin canım inş tek estrafem mi kullanıyorsunBende pazar günü başladım estrofeme tahmini benimde seninle aynı tarihlerde transfer olucak canm hakkımızda hayırlısı olsun
Evet cnm kontrollerı kendı dr yapıyordu öncekınde şimdi bütün herşey fulya Acıbadem'de faruk buyru hoca yapıyorArse82 acibadem fulya da mi yaptiriyorsun bu tedaviyi de? Doktorun kimdi?
Hayırlısı olsun canım kaç yumurta çıktı kaçı döllendi ne zaman olucak transfer
5+3 haftalıktı canımHadi bakalımm inşallaah 1kasımda sat a göre kac haftalıkdın
Hayırlısı olsun canım kaç yumurta çıktı kaçı döllendi ne zaman olucak transfer
Maşallah canım benımde 40 toplanmıstı 25 i döllendi 9 tane donduruldu blast hepsı 2 tane koyuldu tutmadı şimdi 2 tane koyulacak yıne hakkımıZda hayırlısı olsun inş31 yumurta toplandı 26 sı döllendi canım
Canm genelde 6 haftalikken duyulmaz.6 haftanın üstünden en az bir kaç gün geçiyor ya da 7 haftalikken.8.haftada bile duyan var.İçin rahat olsun şu an duyulmaması çok normal.Kızlar kalp atışlarını ne zman duydunuz kacıncı günde duydunuz
Maşallah canım benımde 40 toplanmıstı 25 i döllendi 9 tane donduruldu blast hepsı 2 tane koyuldu tutmadı şimdi 2 tane koyulacak yıne hakkımıZda hayırlısı olsun inş
Evet cnm kontrollerı kendı dr yapıyordu öncekınde şimdi bütün herşey fulya Acıbadem'de faruk buyru hoca yapıyor
Kısacası ben sevemedim Amerika yı ama düzen sistem güzel sağlık önemli özellikle çocuk ve diş e deli gibi özen gösteriyorlar :)
Ben de sevmedim
5 yil kalip döndüm memleketime :)
Hic de aklima gelmiyor
Bizde 7 yıl kaldık döndük ara ara ama sürekli kaldığımız 2 yıldır onun içinde alışamadık sanırım :/ birde orada çocuk büyütmek zor iş her türlü insan variyi yapmışız canım insanın memleketi gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?