2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim ben hastaneyle ayni sehirdeyim . Bugun rapor alicam 1 hafta kadar. Planim haftaya cumartesi is basi. ama bakalim hayirlisi artik. Sen nasilsin canim? Esrofem ictigin surece regl olmazsin. Ne zaman bitiyor ilacin?

ben karıştırdım o zaman senin başka ilden geldin oraya sandım P Puffinmu olabilir belki o kişi

hadi bakalım evde dinlen az yat az dolaş canım. bende iyiyim bir tanem estrofemi en son 11 kasımda içeceğim o gün tarusalda bitecek

merhaba kızlar. az evvel kontrolden cıktım. sagdkı yumurtam 16,30 ml olmus doktor bıraz az buyumus dedı. soldakı 19 ml olmus. ama kistımın altında onu cok kaale almıyoruz. 2 kutu daha ıgne verdı doktor cumartesı tekrar kontrol pazartesıde opu olur dedı. neden yavas buyuyor bu yumurtam benım ıyı mı kotumu anlamadım.

Yavaş ama sağlam büyüsün canım kafana takma sağlıklı olsun yeter ki

Transverden sonraki 6. günümdü bugün kan verdim dayanamayıp.sonuc 2.0 . Doktoru aradım 10 . Gün kan ver ona göre değerlendirelim dedi.embriyolarimda labaratuvar da çok yavaş ilerliyordu.6. gün embriyosu 2 adet transver edildi.sizce bu değer yükselir mi?

Hayirlisi arkadasim. az kaldi bu levelide atladinmi onun acilacak.

cok erken yapmıssınız. yapmayın stres olursunuz. bu da kotu olur sızın ıcın. doktoru dınleyın bence.

Bence gayet normal guzel sonuclar 16-17 ye gelmesi onemli diye biliyorum. Yavas buyusun ne olacakki. benimde yavas buyudu. Ama 5 embriyom oldu cok sukur. Insallahhh canim dollenip sana tutunurlar

Bence gayet normal guzel sonuclar 16-17 ye gelmesi onemli diye biliyorum. Yavas buyusun ne olacakki. benimde yavas buyudu. Ama 5 embriyom oldu cok sukur. Insallahhh canim dollenip sana tutunurlar
9 kutu ıgne yıyınce daha hızlı olur dıye dusundum. bugun ve yarında igne alıp yıyıcem.

Demek nazlı olacak biraz bebişlerin olsun sağlıklı olsun yeter ki tedirgin olmanı anlıyorum ama yolun başındasın daha dur büyürler elbet :)
2 tane olunca ınsan tedırgın oluyor be canım olsa soyle 4 ya da 5 tane takmam aslında. benım amh dusuklugum var maalesef. senın durumun nedır yoksa sen hamılemısın

2 tane olunca ınsan tedırgın oluyor be canım olsa soyle 4 ya da 5 tane takmam aslında. benım amh dusuklugum var maalesef. senın durumun nedır yoksa sen hamılemısın

Evet inşallah canım test yaptırdım sonuç pozitif :) şimdi kese ve kalp sesi için gün sayıyoruz rabbim yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…