- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.261
Valla çok da iyi etmis rahim toparlanmasini beklemekle
biz eylulde opu sonrasi transfer baya zordu
Seninki daha iyi olmuş
Kızlar göğsümden süt geliyor hafif sıkınca geliyor. İlaçların etkisi mi acaba.
Cnm ben kullandim ilaci basladiktan 13. Gun de olmuşum baktim daarkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
CANIM SIKMA ARTTIRIR BUKızlar göğsümden süt geliyor hafif sıkınca geliyor. İlaçların etkisi mi acaba.
Bugün histereskopi olacağım canım doktorum da ameliyatta olacakmış hep gorusemeyecegim yanı.Hormonal değişiklikler normal canım dediğin gibi ilaçların etkisidir ama yinede doktorunla konuş :)
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM ADET OLMAYI BEKLİYORUMA anneveoglusu canım nasılsın?? Benim regli 3 gün gecikmeli geldiöncesi bir heyecanlandırdı sonra kırmızı kart kaçınılmaz son hayırlısı demekte n başka bişey gelmiyor elden . Bu ay alıp hiç kullanamadığım ovulasyon testlerini kullanacağım inşallah . Hiç umudum olmamasına rağmen.
CANIM HİSTERESKOPİ SONRASI ODAYA GELMİYORMU SONUÇ HAKKINDA BİLGİ VERMEK İÇİN O ZAMAN SORSANBugün histereskopi olacağım canım doktorum da ameliyatta olacakmış hep gorusemeyecegim yanı.
ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM İNŞALLAH BENİMDE BEKLETMEDEN GELİR ADETCnm ben kullandim ilaci basladiktan 13. Gun de olmuşum baktim da
Bugün histereskopi olacağım canım doktorum da ameliyatta olacakmış hep gorusemeyecegim yanı.
CANIM SIKMA ARTTIRIR BU
PROLAKTİN HORMONU KULLADIĞIN İLAÇLAR NEDENİYLE YÜKSELMİŞ SANIRIM DR İLE GÖRÜŞ BU KONUYU
İYİYİM CANIM ŞÜKÜR ADET OLMAYI BEKLİYORUMTamam canım sagol sen nasılsın bakayim
Canim ben hastaneyle ayni sehirdeyim . Bugun rapor alicam 1 hafta kadar. Planim haftaya cumartesi is basi. ama bakalim hayirlisi artik. Sen nasilsin canim? Esrofem ictigin surece regl olmazsin. Ne zaman bitiyor ilacin?
2.30 daİYİYİM CANIM ŞÜKÜR ADET OLMAYI BEKLİYORUM
HİSTERESKOPİ OLMAK İÇİN
Bakıldı ilk başta canım tabi olumsuz olunca bu ay adeti bekledik şimdi bitti histereskopi için yoldayim sorabilirsin sorayım bugunProlaktin değerlerine bakılmış mıydı süt hormonun çok artırmış olabilir korkma :)
bir sivaslıda ben :)Sivas canım
Gecmis olsun canim simdiden. Gelmis gecmis olsunBakıldı ilk başta canım tabi olumsuz olunca bu ay adeti bekledik şimdi bitti histereskopi için yoldayim sorabilirsin sorayım bugun
Sağol canımGecmis olsun canim simdiden. Gelmis gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?