- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.961
İnşallah canım inşallahOy oy ne güzel amin çok amin canım maşallah kasım ayı bereketli geçecek inşallah :)
Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim Allah hepsine sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin. Haber bekleyenlere de pozitifi görmeyiBenim transferim de ayın 14’ünde çok umudum yok ama yine de heyecanlıyım
Amin canım hepimizin inşallah embryomun kalitesi iyi olmayınca umutsuzum biraz ama tabii her şeyin hayırlısıDaha transfer olmadan umutsuz olmak niye Allah'ın izniyle olmayacak bişi var mı herşeyin hayırlısı canım dua et Rabb'im gönlümüzün muradını versin inşallah
Amin canım hepimizin inşallah embryomun kalitesi iyi olmayınca umutsuzum biraz ama tabii her şeyin hayırlısı
Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim Allah hepsine sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin. Haber bekleyenlere de pozitifi görmeyiBenim transferim de ayın 14’ünde çok umudum yok ama yine de heyecanlıyım
Ben doktoruma sorduğumda %20 ihtimal verdi canım. Ama tabii yüzde 1 bile olsa ihtimal varCnm merhaba kalitesi iyi değil yada kötü kalite diye birşey yok dün aynısını doktora dedim fırçayı yedimondan hiç umutsuz olma burda en iyi kalite transfer olup hiç biri tutmayan arkadaşları da gördük .. senle ayı dönemlerde transferimiz olcak sanırım kaç gündür ilaç kullanmaya başladın transfer tarihin belli ya hangi ilaçları kullanıyorsun
Ben doktoruma sorduğumda %20 ihtimal verdi canım. Ama tabii yüzde 1 bile olsa ihtimal var24 ekimden beri estrofem, coraspirin ve elevit kullanıyorum canım, Çarşamba günü kontrolüm var sıkıntı olmazsa haftaya salı da transfer. Seninkisi ne zaman
Canim perşembe günü olacak inşallahcanım oldun mu histereskopiyi nasıl geçti güzelim inşallah güzel haberler almışsındır
bende iyiyim canım adet olayım diye tarusala başladım bende bakalım adet olayım dr kontrol histereskopisi yapacak benide 15-20 kasım arası sanırım
Evet canm cok TSK ederimcanım demek transfer aşamasına geldin hayırlısı olsun inşallah
Evet canım inş bu sefer hayırlı sonuçlar alıcaz ben inanıyorum eskilerden hemen hemen biz kaldık :) bizede Uğur getırecek inş topiğimizArse82 gecen sefer kaderimiz ayniydi ayni hafta üzüldük ama
Toparlandik
ay evet erken test yapmistin aksam vakti acile de mi ne
Evet bu sefer pozitifligini koru ve son güne kadar test yok :)
S Sabrsukurdua hosgeldin tekrar umariz bu sefer istedigin gibi gelişir hersey
Bedis123 test sonucunu bizimle paylaşirsin heycanla bekliyoruz :)
canım kime gidiyorsun perinatologBen perinatoloğa gidiyorumya canım. O riskli gebeliklerde bu testi istiyorum ve genelde gelen hastalar yaptırıyor dedi. Bunu yaptırınca başka testlere gerek yokmuş canım
canım çok üzüldüm gercekten sağlıklı bebeklerin sana gelecek insallah.Veracity 9+1 de yaptirdim. 10+3 sonuc geldi. Ertesi gun ense kalinligi ilk kez olculdu ve 8.4 mm cikti. Olmasi gereken 1,5-2 arasi. Birde cok fazla cilt alti odem vardi. 3 gun sonra Cvs yaptirdim onda da ayni sonuc gelince sonlandirilmasina karar verildi. Ayrixa hacettepe cocuk genetige gittim, sadece down degil, bobrek ce kalp yetmezligide cok yuksek ihtimal bu kadar odem ve ense kalinligiyla dediler. Sen nerde yaptirdin Adige tup bebegi?
canım çok üzüldüm gercekten sağlıklı bebeklerin sana gelecek insallah.Veracity 9+1 de yaptirdim. 10+3 sonuc geldi. Ertesi gun ense kalinligi ilk kez olculdu ve 8.4 mm cikti. Olmasi gereken 1,5-2 arasi. Birde cok fazla cilt alti odem vardi. 3 gun sonra Cvs yaptirdim onda da ayni sonuc gelince sonlandirilmasina karar verildi. Ayrixa hacettepe cocuk genetige gittim, sadece down degil, bobrek ce kalp yetmezligide cok yuksek ihtimal bu kadar odem ve ense kalinligiyla dediler. Sen nerde yaptirdin Adige tup bebegi?
canım ben,m de 3. gün embrıyosu ıdı. 12. gun kan testı gunumdu ama ben 9. gün yaptırdım ve cıktı.Canım bizimde yıldönümümüz 8 kasım :)) ama test tarihi 11 kasım.
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canımSlm kizlar epeydir aranizda yoktum bizde talesemi tasiyicilik ve esimde sperm sayisinda dusukluk oldugu icin pgt li tup yaptirmaya karar vermistik eylulde benim ilk tedavimde 5. Gune 1 tane embriyom gelince doktorum havuz yontemini onerdi dondurduk basta 12 yumurtadan 1 tane kalmasini kabullenemedim sok oldum cok uzulup agladim ama hersey rabbimden demekki nasip degildi vakti zamani gelmemisti 1 ay ara vermistik bugun bismillah diyip tekrar ignelere basladim bakalim hayirlisi hakkimizda ins 2. Tedavimde 5. Gune daha cok gelir rabbim hepimizin emeklerimizin karsigini versin insallah dualarinizdan benide eksik etmeyin 25 yasinda ailenden uzakta bunca seyi yasamak cidden maddi manevi cok zormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?