2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Daha transfer olmadan umutsuz olmak niye Allah'ın izniyle olmayacak bişi var mı herşeyin hayırlısı canım dua et Rabb'im gönlümüzün muradını versin inşallah

Daha transfer olmadan umutsuz olmak niye Allah'ın izniyle olmayacak bişi var mı herşeyin hayırlısı canım dua et Rabb'im gönlümüzün muradını versin inşallah
Amin canım hepimizin inşallah embryomun kalitesi iyi olmayınca umutsuzum biraz ama tabii her şeyin hayırlısı

Amin canım hepimizin inşallah embryomun kalitesi iyi olmayınca umutsuzum biraz ama tabii her şeyin hayırlısı

Cnm merhaba kalitesi iyi değil yada kötü kalite diye birşey yok dün aynısını doktora dedim fırçayı yedim ondan hiç umutsuz olma burda en iyi kalite transfer olup hiç biri tutmayan arkadaşları da gördük .. senle ayı dönemlerde transferimiz olcak sanırım kaç gündür ilaç kullanmaya başladın transfer tarihin belli ya hangi ilaçları kullanıyorsun

Umursuz olma canım. Rabbim yeter ki dilesi. Kaliteli bile olsa tutup tutmayacağı garanti değil ki bak mesela ben iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı . Yanı söylemek istediğim kafanı takma kalitesine . Allah ın inşallah yavrunun sana sımsıkı tutmasını nasip etsin

Kızlar kalıteye hıc takılmayın benım embrıyolarım hepsı blast 2 tane kondu tutmadı ben burda çok duydum kalıtesı dusuk olup ikiz tutan rabbim yeterkı ol desin inş hepımız hayırlı haberler alırız bu sefer Umutlu ve test günüme kadar pozıtıf bır sekılde beklıcem erken test de Yok :)

Slm kizlar epeydir aranizda yoktum bizde talesemi tasiyicilik ve esimde sperm sayisinda dusukluk oldugu icin pgt li tup yaptirmaya karar vermistik eylulde benim ilk tedavimde 5. Gune 1 tane embriyom gelince doktorum havuz yontemini onerdi dondurduk basta 12 yumurtadan 1 tane kalmasini kabullenemedim sok oldum cok uzulup agladim ama hersey rabbimden demekki nasip degildi vakti zamani gelmemisti 1 ay ara vermistik bugun bismillah diyip tekrar ignelere basladim bakalim hayirlisi hakkimizda ins 2. Tedavimde 5. Gune daha cok gelir rabbim hepimizin emeklerimizin karsigini versin insallah dualarinizdan benide eksik etmeyin 25 yasinda ailenden uzakta bunca seyi yasamak cidden maddi manevi cok zormus..

Ben doktoruma sorduğumda %20 ihtimal verdi canım. Ama tabii yüzde 1 bile olsa ihtimal var 24 ekimden beri estrofem, coraspirin ve elevit kullanıyorum canım, Çarşamba günü kontrolüm var sıkıntı olmazsa haftaya salı da transfer. Seninkisi ne zaman

Arse82 gecen sefer kaderimiz ayniydi ayni hafta üzüldük ama
Toparlandik
ay evet erken test yapmistin aksam vakti acile de mi ne
Evet bu sefer pozitifligini koru ve son güne kadar test yok :)

S Sabrsukurdua hosgeldin tekrar umariz bu sefer istedigin gibi gelişir hersey

Bedis123 test sonucunu bizimle paylaşirsin heycanla bekliyoruz :)

Hayırlısı ne ise o olsun ama inş pozitif olsun canım bnm:) bnm 10 gün snra kontrolüm var tahmini 20sınden sonra herhalde transfer olur bnde sadece estrofem kullanıyorum şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar yaklaşık 10 gün sonra transfer olacam ama bugün şifayı kaptım hem grip hemde nezle oldum transfer icin sorun olur demi cok korkuyorum

Evet canım inş bu sefer hayırlı sonuçlar alıcaz ben inanıyorum eskilerden hemen hemen biz kaldık :) bizede Uğur getırecek inş topiğimiz

canım çok üzüldüm gercekten sağlıklı bebeklerin sana gelecek insallah.
ben ankara baskent ünv. hastanesinde göğşen beye yaptırdım canım 2. deneme

canım çok üzüldüm gercekten sağlıklı bebeklerin sana gelecek insallah.
ben ankara baskent ünv. hastanesinde göğşen beye yaptırdım canım 2. deneme
Canım bizimde yıldönümümüz 8 kasım :)) ama test tarihi 11 kasım.
canım ben,m de 3. gün embrıyosu ıdı. 12. gun kan testı gunumdu ama ben 9. gün yaptırdım ve cıktı.
cıkabılır. senın de. ben de eşimin dogum gunu oldugu ıcın erken yaptırmak istedim

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…