- Konu Sahibi floransa17
- #10.941
Veracity yaptirmustim ben, 2000 tl, guney kibrisa gitti. Genetik merkezinden eve geldiler, hemsire 2 buyuk tup kan aldi benden. Sonucta 10 gun icinde cikti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kan pıhtılaşma testı ve kromozom testı için 10 gun önce kan verdim.11. hafta da ıkılı test ıçın gel dedi.Adige ikili test yerine kromozom testi yapiliyor artik genelde. Nifty, harmony, veracity diye isimleri var hepsi ayni seye bakiyor ve %99 dogru. Benim bebegimin down sendromu olduguno testte ilk belli oldu. 8. Haftadan sonra yapilabiliyor. Bence bunu yaptirin biraz pahali ama bebegin bir cok kromozomuna bakiliyor.
Anladım canım bazı şeyler de nasip aslında. İnşallah hiç zorlanmadan sağlıklı yavrularına kavuşursun canm benim.Temennilerin için teşekkür ederim ayrıca.Genetik test yaptirdik, kromozomlar normal sadece bende pihtilasma vardi onun icinde hibor igne kullandim baskentde de bu dogal olandada. Memorial pgt yapildi o zamanda kromozsal bozukluk cikti transfer yapilmadi. Nedeni ise yasa bagli olabilir dediler.insallah senin sonucun guzel gelir.
Veracity 9+1 de yaptirdim. 10+3 sonuc geldi. Ertesi gun ense kalinligi ilk kez olculdu ve 8.4 mm cikti. Olmasi gereken 1,5-2 arasi. Birde cok fazla cilt alti odem vardi. 3 gun sonra Cvs yaptirdim onda da ayni sonuc gelince sonlandirilmasina karar verildi. Ayrixa hacettepe cocuk genetige gittim, sadece down degil, bobrek ce kalp yetmezligide cok yuksek ihtimal bu kadar odem ve ense kalinligiyla dediler. Sen nerde yaptirdin Adige tup bebegi?canım kan pıhtılaşma testı ve kromozom testı için 10 gun önce kan verdim.11. hafta da ıkılı test ıçın gel dedi.
senın kesın teshıs koymak ıcın ultrason goruntuune bakması lazım dggıl mı cnm
burun kemıgı ve ense kalınlığına
Selam kızlar bende başlıyorum tekrar tedavıye yarın adetın 3.gunu kontrol var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba canım, benim 5. Gun embriyosu 1 tane.arada kasıklarda ağrı oluyor ama doktorum olabilir demişti hatta lekelenme bile olur normal demişti ama lekelenme vs yok.sanki hayatımda herşey eskisi gibi :) umarım bebeğim sıkıca tutunur die dua ediyorum.sende hepimizi tek tek soruyorsun çok saol canımSen nasılsın kontrol ne zaman?
Canım sana neden 1 tane transfer yapıldı artık 5 e kadar yapılıyor merak ettim bana 4 tane transfer yapıldı yarın test yaptıracağım dua et hayırlı olsun şimdiden Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin tutunsun bebişler
Şuan Türkiye deyim kanda bakılacak normalden test günü bugün transfer gününü sayarsak 12. gün ama ben yarın yaptıracağım çünkü evlilik yıldönümümüz heyecan dorukta sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım dua edin lütfen pozitifi görelim inşallah
Aaaa benimde test günüm 15 kasım ve evlilik yıldönümüm de 17 kasım inşallah mutlu haberi alırızda mutlu mesut bi yıldönümü olurCanım bizimde yıldönümümüz 8 kasım :)) ama test tarihi 11 kasım.
Amin canım sende inş yarın hayırlı haberler alırsınHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
Ben perinatoloğa gidiyorumya canım. O riskli gebeliklerde bu testi istiyorum ve genelde gelen hastalar yaptırıyor dedi. Bunu yaptırınca başka testlere gerek yokmuş canımaa oyle mı çok pahalı testmiş.
phtılaşma ve kromozom teti için 290tl verdim.
2li test nr kadar bilmem ama sana dediği test bayagı pahalı neden direkt o testi önerdi ki?
Maşallah canım hadi bakalım yıldönümü müjdesi olur inşallah :)Canım bizimde yıldönümümüz 8 kasım :)) ama test tarihi 11 kasım.
Amin canım inşallah dua edelim inşallah :)Amin canım sende inş yarın hayırlı haberler alırsın
Insallahhh cumlemizin yaaaa. hepimiz cok cektik, cekiyoruzda bir evlat ugruna allahim hicbirimizi geri cevirmesin saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallahÇok teşekkür ederim inşallah seninde herşey yolunda gider sağlıklı bebişlerin olur
Merhaba canım, inşallah pozitif olur sonucun bana da umut olursun :) türkiyede 35 yas altına ilk denemede 1 35 yaş ve üstüne ilk denemede 2 embriyo koyuluyor ve yanlış bilmiyorsam 2 den fazla embriyoda hiç koyulmuyor.ben aslında 35 yasındayım oyuzden 2 embriyo olabilirdi ama zaten dondurulmuş 3 taneydi biz iyi durumda olan 2 sine genetik test yaptırdık ve 1 i normal çıktı.doktorum diger genetik test yapılmayan embriyoyu bunun yanına koymak istemedi.genetikten geçmiş bir embriyonun yanına birşey koymamak daha iyi dedi.bende ona güvendim :)
Aaaa benimde test günüm 15 kasım ve evlilik yıldönümüm de 17 kasım inşallah mutlu haberi alırızda mutlu mesut bi yıldönümü olur
Gülen yuzum heyecan var mı sayılı saatler :/ :)Aaa cnm benimde 7 kasim test tarihi