- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.981
Burcu karamrsele gidiyorum canım çukrambardacanım kime gidiyorsun perinatolog
@Arse82 gecen sefer kaderimiz ayniydi ayni hafta üzüldük ama
Toparlandik
ay evet erken test yapmistin aksam vakti acile de mi ne
Evet bu sefer pozitifligini koru ve son güne kadar test yok :)
@Sabrsukurdua hosgeldin tekrar umariz bu sefer istedigin gibi gelişir hersey
Bedis123 test sonucunu bizimle paylaşirsin heycanla bekliyoruz :)[/QUO
Heyecandan kalbim duracak birazdan gideceğim kan vermeye dua edin kızlar.... Korku heyecan tedirginlik kalp dayanmaz buna ya offf rabbim büyüksün:/ :)
@Arse82 gecen sefer kaderimiz ayniydi ayni hafta üzüldük ama
Toparlandik
ay evet erken test yapmistin aksam vakti acile de mi ne
Evet bu sefer pozitifligini koru ve son güne kadar test yok :)
@Sabrsukurdua hosgeldin tekrar umariz bu sefer istedigin gibi gelişir hersey
Bedis123 test sonucunu bizimle paylaşirsin heycanla bekliyoruz :)
canım bende senden haber bekliyordum güzel haberlerini alalım inşallahHele ben yerimde duramıyorum heyecandan korku tedirginlik kalp dayanmaz buna ya birazdan çıkacağım kan vermek için dua edin kızlar pozitifi görelim inşallah rabbim büyüksün :)
Kızlar kese göründüü kalp atısı için ayın 17sini verdii ne stresli gecio şimdi de bunu beklicem inşallah duyarm kalp atısını da
Yaaa canmm canmm valla dogru diosun ama işde elimde deil korkuyorm kalp atışlarını duysam bir de şimdi normal gebelk le tüp bebek de ki kalp atısı atma yada atmama ihtimali aynı mı yani biz tüp bebek diye cok üzerine düşüoz yaa normal hamilelere bakıom haberleri bile yok biz her adımı kontrol ediozben sana en baştan beri rahat ol demiştim dimi yükselişlerin referans aralıklarında idi hadi bakalım inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın yavrunun
allah tamamına erdirsin canım
Yaaa canmm canmm valla dogru diosun ama işde elimde deil korkuyorm kalp atışlarını duysam bir de şimdi normal gebelk le tüp bebek de ki kalp atısı atma yada atmama ihtimali aynı mı yani biz tüp bebek diye cok üzerine düşüoz yaa normal hamilelere bakıom haberleri bile yok biz her adımı kontrol edioz
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım 6. haftanın bitmesine kadar adet ağrısı gibi ağrılarının olması çok normalKızlarr ben ekimin 25 inde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildim bu ayın 6sında kanda tahlil baktırdım 571.2 çıktı doktorum bir daha tahlile gerek yok dedi haftaya kese için çağırdı ama benim biraz kasık ağrılarım var korkuyorum sizce neden olur bu arada 4+3 sayılıyormuş bebiş
Maşallah 26 çok güzel bir rakam inşallah hepsi ulaşır 5.güneKızlar benimde 26 yumoşum döllenmiş az önce aradılar bakalım varışa kaç tanesi gelebilecek dua edin lütfenn
Maşallah 26 çok güzel bir rakam inşallah hepsi ulaşır 5.güne
Bedis123 nerdesin bende merak ettim sonucunu
Kan vereceğim şimdi dua edin lütfeen heyecan korku merak zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?