- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.001
Cnm insaallah sen guzel sonuclar alirsin test gunumuz ayniydi ben dun kanamayla negatifi aldim ikinci denemeydi insaallah senin bebeklerin sana evlat olurlar hayirli haberlerle gel cnmKan vereceğim şimdi dua edin lütfeen heyecan korku merak zaman geçmiyor
İnşallah güzel sonuç alacaksın canım bekliyoruz rahat ol sıkıntı yapma başka şeylerle oyalanKan vereceğim şimdi dua edin lütfeen heyecan korku merak zaman geçmiyor
Gnrcnn 26 dollenmis embriyo guzel masallah diyelim hepsi umarız blasta 5. Güne gider
Canımmm çok zor çook zoor ama inan geçiyor zaman zat zor geçiyor belirti arama bende hiç belirti olmadı ben de hala bişi yok biraz belim agrıyor yorgun bitkin halim okadarCanım bende aynı şeyleri düşünüyorum acaba tüp bebekde tutunmama yada düşük riski normal hamileliğe göre daha mı çokki biz böle tedirginiz hepama öle tanıdıklarım varki evlenip aynı ay hamile kalan:) heralde böle rahat sahip olunca korkmak içinde sebepleri olmuyor çünkü hayal kırıklığı hiç yaşamamışlar.pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen çok zor.ve benim bugun 5. Gunum ama hiç belirti vs yok gibi.Allah büyüktür deyip tevekkül etmeye çalışıyorum.
Bedis123 sayfaya kitlendeik sen güzel haber alicaz inşallah
Kızlar yaklaşık 10 gün sonra transfer olacam ama bugün şifayı kaptım hem grip hemde nezle oldum transfer icin sorun olur demi cok korkuyorum
Kalp atısları duyulana kadar kullandım canım benKızlar ben crinol jel kullanıyorum bi iki gündür akıntı oluyor doktorum normal diyor ama ben tedirdin oldum önceden olmuyordu birde deltacortil hap ne kadar kullanılıyor ben bu transferde ilk defa kullanıyorum önceki doktorum vermedi:/ :S
TSK ederim canm umarım transferden önce iyi olurumDinlenmeye çalış ne kadar dinlenirsen o kadar hizli iiyilesirsin
Dun tv de izledim doktor tavsiyesi
oksuruge bal karabiber
Bogaz agrisina limon sirke sarimsak karisimi
Adacayi gargarasi iyi geliyomus
Bol su ve dinlenme
canım nasılsın geçenlerde aklımdan geçtin bebiş nasilKalp atısları duyulana kadar kullandım canım ben
İnşallah canım, Rabbim sana da nasip etsin en yakın zamandaUmursuz olma canım. Rabbim yeter ki dilesi. Kaliteli bile olsa tutup tutmayacağı garanti değil ki bak mesela ben iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı . Yanı söylemek istediğim kafanı takma kalitesine . Allah ın inşallah yavrunun sana sımsıkı tutmasını nasip etsin
Cnm insaallah sen guzel sonuclar alirsin test gunumuz ayniydi ben dun kanamayla negatifi aldim ikinci denemeydi insaallah senin bebeklerin sana evlat olurlar hayirli haberlerle gel cnm
İnşallah güzel sonuç alacaksın canım bekliyoruz rahat ol sıkıntı yapma başka şeylerle oyalan
Bedis123 güzel haberlerini alıcaz buda bize güç verecek inşallah inandığın seninle olsun arkadaşım
Bedis123 sayfaya kitlendeik sen güzel haber alicaz inşallah
Ayyy canim benim yaaa. topik dostum benim.Yonca___ canım nasılsın ? var mı heyecan
senle beraber gün sayıyorum :) kendi transferi unuttum şuan sana odaklanmış durumdayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?