• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlarr 9+4 haftalik oldum.. hersey güzel gidiyo çok şükür fakat 48 kiloyum ve kan sulandırıci igne yapmaktan vücudum taş gibi oldu artık iğne yapcak yer bulmakta zorlanıyorum. Igne yağlı bölgeye enjekte edildiğinde daha çabuk emiliyo ama yağ yok.. göbekte yer kalmadi kollara gectim sonra baldir dan yaptim cok acidi kol yada gobek yapiyorum. çok huzursuzum nekadar devam edeceğini bilmiyorum kaç ay sürüyor claxane iğne tecrübesi olan varmi ?

@Arse82 gecen sefer kaderimiz ayniydi ayni hafta üzüldük ama
Toparlandik
ay evet erken test yapmistin aksam vakti acile de mi ne
Evet bu sefer pozitifligini koru ve son güne kadar test yok :)

@Sabrsukurdua hosgeldin tekrar umariz bu sefer istedigin gibi gelişir hersey

Bedis123 Bedis123 test sonucunu bizimle paylaşirsin heycanla bekliyoruz :)[/QUO
Heyecandan kalbim duracak birazdan gideceğim kan vermeye dua edin kızlar.... Korku heyecan tedirginlik kalp dayanmaz buna ya offf rabbim büyüksün:/ :) :(

@Arse82 gecen sefer kaderimiz ayniydi ayni hafta üzüldük ama
Toparlandik
ay evet erken test yapmistin aksam vakti acile de mi ne
Evet bu sefer pozitifligini koru ve son güne kadar test yok :)

@Sabrsukurdua hosgeldin tekrar umariz bu sefer istedigin gibi gelişir hersey

Bedis123 Bedis123 test sonucunu bizimle paylaşirsin heycanla bekliyoruz :)

Hele ben yerimde duramıyorum heyecandan korku tedirginlik kalp dayanmaz buna ya birazdan çıkacağım kan vermek için dua edin kızlar pozitifi görelim inşallah rabbim büyüksün :)

Hele ben yerimde duramıyorum heyecandan korku tedirginlik kalp dayanmaz buna ya birazdan çıkacağım kan vermek için dua edin kızlar pozitifi görelim inşallah rabbim büyüksün :)
canım bende senden haber bekliyordum güzel haberlerini alalım inşallah

Kızlar kese göründüü kalp atısı için ayın 17sini verdii ne stresli gecio şimdi de bunu beklicem inşallah duyarm kalp atısını da

ben sana en baştan beri rahat ol demiştim dimi yükselişlerin referans aralıklarında idi hadi bakalım inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın yavrunun
allah tamamına erdirsin canım

ben sana en baştan beri rahat ol demiştim dimi yükselişlerin referans aralıklarında idi hadi bakalım inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın yavrunun
allah tamamına erdirsin canım
Yaaa canmm canmm valla dogru diosun ama işde elimde deil korkuyorm kalp atışlarını duysam bir de şimdi normal gebelk le tüp bebek de ki kalp atısı atma yada atmama ihtimali aynı mı yani biz tüp bebek diye cok üzerine düşüoz yaa normal hamilelere bakıom haberleri bile yok biz her adımı kontrol edioz

Kızlarr ben ekimin 25 inde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildim bu ayın 6sında kanda tahlil baktırdım 571.2 çıktı doktorum bir daha tahlile gerek yok dedi haftaya kese için çağırdı ama benim biraz kasık ağrılarım var korkuyorum sizce neden olur bu arada 4+3 sayılıyormuş bebiş

Yaaa canmm canmm valla dogru diosun ama işde elimde deil korkuyorm kalp atışlarını duysam bir de şimdi normal gebelk le tüp bebek de ki kalp atısı atma yada atmama ihtimali aynı mı yani biz tüp bebek diye cok üzerine düşüoz yaa normal hamilelere bakıom haberleri bile yok biz her adımı kontrol edioz

Canım bende aynı şeyleri düşünüyorum acaba tüp bebekde tutunmama yada düşük riski normal hamileliğe göre daha mı çokki biz böle tedirginiz hep:110: ama öle tanıdıklarım varki evlenip aynı ay hamile kalan:) heralde böle rahat sahip olunca korkmak içinde sebepleri olmuyor çünkü hayal kırıklığı hiç yaşamamışlar.pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen çok zor.ve benim bugun 5. Gunum ama hiç belirti vs yok gibi.Allah büyüktür deyip tevekkül etmeye çalışıyorum.

Kızlarr ben ekimin 25 inde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildim bu ayın 6sında kanda tahlil baktırdım 571.2 çıktı doktorum bir daha tahlile gerek yok dedi haftaya kese için çağırdı ama benim biraz kasık ağrılarım var korkuyorum sizce neden olur bu arada 4+3 sayılıyormuş bebiş
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım 6. haftanın bitmesine kadar adet ağrısı gibi ağrılarının olması çok normal

Back