2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu doktor ne önerirse ona tabiyiz. Moralimi bozmadan kısmet böyleymiş diyerek devam edeceğim... regl olup bittikten sonra gelin konuşalım duruma bakalım dedi. Arı sütü gerçekten işe yarıyorsa bende deneyeyim. Teşekkür ederim

yastun evet arisutunu kullan sen de eşine de icir
Ampul gibi olan arisutu biraz fiyati yuksek

Bir de arisutu bal polen propolis karisimli bal ben opu ya kadar bi kavanozu bitirdim

Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi

Hergun gezen tavuk yumurtası yedim
Paketli koruyuculu katkili hic bir ürün yememeye çalış
Paca corbasi ic, ev sirkesi, ev yogurdu vs yapabilirsen

Bunlar genelde bu surecte herkesin yapmayaa çalıştığı seyler ..

yastun bende duydum çok faydasını gören tanıdıklar var ben yiyemedigim için balla karıştırıp yiyorum bu arada kızlar ben de bu sabah mide bulantısı başladı süt çok içiyorum o mu etkiliyor yoksa belirti mı bilemiyorum of şu salı günü gelse de yaptırıp rahatlasam testi pufss :/

Niye çok süt iciyorsun, ne kadar iciyosun?
Süt mideni bulandiriyorsa peynir ve yoğurt olarak yiyebilirsin mayalandigi icin onlarda daha fazla probiyotik vardir

Ah ahh hayirlisiyla sali bir gelse

Niye çok süt iciyorsun, ne kadar iciyosun?
Süt mideni bulandiriyorsa peynir ve yoğurt olarak yiyebilirsin mayalandigi icin onlarda daha fazla probiyotik vardir

Günde iki kupa fln içiyorum kalsiyum eksikliği var bide bebişler için faydalı diye normalde de içerim bulantı yapmazdı bu defa yaptı

Günde iki kupa fln içiyorum kalsiyum eksikliği var bide bebişler için faydalı diye normalde de içerim bulantı yapmazdı bu defa yaptı

Sütün fazlasi zararli olabilir mide bulantisi da vücudun icme diyo olabilir
İki kupa mi ic dediler biraz cok sanki :)
Fazla süt kemikten kalsiyumu cekiyor diye biliyorum.
Osman müftüoglunun süt ile ilgili yazilarini oku istersen
Kalsiyumu yumurta peynir yogurt vs gibi seylerden alman daha iyi sanki

Son düzenleme:

Estrofem
Crinone jel
Coraspirin kullanicam sende hangi ilaclar var? Prednol de sadece 4 gün transfer oncesi

Canım ben iyiyim şükür dün regli başladı diye gittim bugün doktora kanamam YÖK hala ara ara lekelenme şeklinde geliyor doktor tam sökülmen gerek sesi estrofem verdi. Yarın yada pazartesi kullanmaya başlıcam ilacı 10 gün sonra kontrol nasipse olucak bu ay transfer bakalım sen nasılsın?

Canım bu ilaçların hepsini şimdiden başladın mı kullanmaya bana sadece estrofem verdi . Kan sulandırıcıyo transfer sonrası dedi.

Aynen sadece estrofem
Digerleri estrofeme basladiktan 10-12 gün kontrolden sonra gibi Baslaniyor

Ben ama reglimin ikinci günü gittigim icin bu ayi kacirdim sonraki reglimim ilk günü basliycam estrofeme.. evet leke sayılmıyormuş.. ilk kirmiziyi görünce başlanıyormuş

Benim de sözde ikinci günüm ama hala tam olamadım.canım neden diğer aya kalsın ki ben dondurulmuş olacağım için doktor bana en son muayeneye gittiğimde adetin 1-2-3 günü fark etmez gel demişti. İlla ilk gün mü başlaman gerekiyormuş ilaca

Onları da yiyorum canım biraz eşimin ısrarı süt içersem iyi gelecek ona göre :) doktor da iç diyor ama ben biraz abarttım sanırım :) hayırlısı canım az kaldı sabır :) Rabb'im gönlümüze göre versin o ol diyince olur herşey

Bende adet oldum pazartesi bende basliycam artk

Cnm bnm bildigim 2. Yada 3. Günü baslaniyo

Olabilir bilmiyorum onu bak haklisin
Ben ilk günü baslancak anlamis olabilirim
Doktor ne zaman hazir hissedersen yapariz dedi
Ben de aralik daha iyi diye karar verdim
Adet günü konusu hic konuşulmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…