- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 43
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.801
yastun bende duydum çok faydasını gören tanıdıklar var ben yiyemedigim için balla karıştırıp yiyorum bu arada kızlar ben de bu sabah mide bulantısı başladı süt çok içiyorum o mu etkiliyor yoksa belirti mı bilemiyorum of şu salı günü gelse de yaptırıp rahatlasam testi pufss :/
Ah ahh hayirlisiyla sali bir gelseyastun bende duydum çok faydasını gören tanıdıklar var ben yiyemedigim için balla karıştırıp yiyorum bu arada kızlar ben de bu sabah mide bulantısı başladı süt çok içiyorum o mu etkiliyor yoksa belirti mı bilemiyorum of şu salı günü gelse de yaptırıp rahatlasam testi pufss :/
Niye çok süt iciyorsun, ne kadar iciyosun?
Süt mideni bulandiriyorsa peynir ve yoğurt olarak yiyebilirsin mayalandigi icin onlarda daha fazla probiyotik vardir
Ah ahh hayirlisiyla sali bir gelse
G gulumse-hayata ve @GlySn transferimi sormuştunuz
Bu ay histeroskopi yaptirip bi ay dinlenip transfer yaptiricaktim ve ani bir kararla histeroskopi den vazgeçtim ve direk transfer düşünüyorum
İlk reglimde basliycam sanirim Aralık basi Olucak
Hayırlısı olsun canım peşpeşe transfer olucaz o zaman bnada estrofem verdi bu ay bnmde nasipse olucak transfer güzel haberler alalım inş hepimiz
Günde iki kupa fln içiyorum kalsiyum eksikliği var bide bebişler için faydalı diyenormalde de içerim bulantı yapmazdı bu defa yaptı
@Sanat2017 transfer olmuş senin adına çok mutlu oldum hayırlı haberlerini alalım inşallah kendine dikkat et dualarimdasin
yastun çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim bu saati buldu Allah muradına sağlıkla eristirsib maddi manevi ve bünye olarak hazır olunca tekrar deneyin canım yumurta geliştirme için arı sütü al kullan canım ceviz ve yumurta çok tüket arisutu olarak egricayir marka kullandim ben
@yonca sen nasılsın canım nasıl gidiyor transfer süreci Çarşamba ya az kaldi
@gülümse-hayata sen nasılsın canım adet oldunmu sende başladın mı transfer sürecine
@rune hemsom rabbim kalan yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
floransa17 aralık başında adetmi olursun transfer mi rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
@BEYAZGULL sen histereskopi olacaktın oldun mu
Estrofem
Crinone jel
Coraspirin kullanicam sende hangi ilaclar var? Prednol de sadece 4 gün transfer oncesi
Canım bu ilaçların hepsini şimdiden başladın mı kullanmaya bana sadece estrofem verdi . Kan sulandırıcıyo transfer sonrası dedi.
Sütün fazlasi zararli olabilir mide bulantisi da vücudun icme diyo olabilir
İki kupa mi ic dediler biraz cok sanki :)
Fazla süt kemikten kalsiyumu cekiyor diye biliyorum.
Osman müftüoglunun süt ile ilgili yazilarini oku istersen
Kalsiyumu yumurta peynir yogurt vs gibi seylerden alman daha iyi sanki
Bende adet oldum pazartesi bende basliycam artkCanım ben iyiyim şükür dün regli başladı diye gittim bugün doktora kanamam YÖK hala ara ara lekelenme şeklinde geliyor doktor tam sökülmen gerek sesi estrofem verdi. Yarın yada pazartesi kullanmaya başlıcam ilacı 10 gün sonra kontrol nasipse olucak bu ay transfer bakalım sen nasılsın?
Cnm bnm bildigim 2. Yada 3. Günü baslaniyoBenim de sözde ikinci günüm ama hala tam olamadım.canım neden diğer aya kalsın ki ben dondurulmuş olacağım için doktor bana en son muayeneye gittiğimde adetin 1-2-3 günü fark etmez gel demişti. İlla ilk gün mü başlaman gerekiyormuş ilaca
Aramiza hos geldin o vakit hayirlisi olsun canimBende kasımda transfer olacam kizlar
Benim de sözde ikinci günüm ama hala tam olamadım.canım neden diğer aya kalsın ki ben dondurulmuş olacağım için doktor bana en son muayeneye gittiğimde adetin 1-2-3 günü fark etmez gel demişti. İlla ilk gün mü başlaman gerekiyormuş ilaca
Bende adet oldum pazartesi bende basliycam artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?