- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #10.821
Cnm bnm bildigim 2. Yada 3. Günü baslaniyo
Aynen canım bnde öyle biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnm bildigim 2. Yada 3. Günü baslaniyo
Olabilir bilmiyorum onu bak haklisin
Ben ilk günü baslancak anlamis olabilirim
Doktor ne zaman hazir hissedersen yapariz dedi
Ben de aralik daha iyi diye karar verdim
Adet günü konusu hic konuşulmadı bile
Anladım canım hazır hissettiğin an başlaman en iyisi zaten. Kasım , aralık ne farkeder değilmi bunca sene beklemiş bir ay çok mu sanki hakkında hayırlısı olsun inş. Sen transfer hazırlığındayken bizde güzel haberler almış ve sizlere umud olmuş oluruz inş
Inşallah beraber sayariz cnm bnmAynı dönemlerde transfer olucak o zaman bizim beraber gün sayarız . Kasım ayında transfer olucak baya arkadaş var sanırım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim yüzümüze gülsün inş.
Canm bu saydiklarini tüketmeye ne zaman başlamak gerekiyor?Paça çorbasını duymuştum ne zaman başlayalım canm?@yastun evet arisutunu kullan sen de eşine de icir
Ampul gibi olan arisutu biraz fiyati yuksek
Bir de arisutu bal polen propolis karisimli bal ben opu ya kadar bi kavanozu bitirdim
Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi
Hergun gezen tavuk yumurtası yedim
Paketli koruyuculu katkili hic bir ürün yememeye çalış
Paca corbasi ic, ev sirkesi, ev yogurdu vs yapabilirsen
Bunlar genelde bu surecte herkesin yapmayaa çalıştığı seyler ..
Jelin akintisina alismak gerekiyor
Tüp bebekteki en sıkıcı işlerden:)
Deltacortil kortizon hapi mi?
Romatizmayla ilgili bir rahatsizligin var miydi?
Bize prednol veriyorlar transfer öncesine kadar
Deltakortil transfer sonrasi kullanan varsa belki buraya yazar?
Canım bende bugün transfer oldum yemek içme konusunu bende araştırıyorumMrb kızlar benim yarın transferim olucak 5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer olucak sanırım 7 hali hazırda embriyom var . inşallah dua bekliyorum sizlerden ilk tüp bebek denemem sonrasında bi hafta kadar dinlenmeyi planlıyorum ama beslenme konusunda pek bi bilgim yok arastırıyorum yardımcı olurmusunuz
Hayirli olsun canim insallah bebislerin tutunur sana. Dualarimiz gonlumuz seninle. Benimde carsamba transfer canim. sanirim 3 gun arayla haberleri vericez. Allah yardimcimiz olsunMrb kızlar benim yarın transferim olucak 5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer olucak sanırım 7 hali hazırda embriyom var . inşallah dua bekliyorum sizlerden ilk tüp bebek denemem sonrasında bi hafta kadar dinlenmeyi planlıyorum ama beslenme konusunda pek bi bilgim yok arastırıyorum yardımcı olurmusunuz
Canım bende bugün transfer oldum yemek içme konusunu bende araştırıyorum
Hayirli olsun canim insallah bebislerin tutunur sana. Dualarimiz gonlumuz seninle. Benimde carsamba transfer canim. sanirim 3 gun arayla guzel haberleri vericez. Allah yardimcimiz olsunMrb kızlar benim yarın transferim olucak 5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer olucak sanırım 7 hali hazırda embriyom var . inşallah dua bekliyorum sizlerden ilk tüp bebek denemem sonrasında bi hafta kadar dinlenmeyi planlıyorum ama beslenme konusunda pek bi bilgim yok arastırıyorum yardımcı olurmusunuz
Tesekkur ederiz topik annemhayat_gun paca corbasi her zaman çok faydali özellikle transfer öncesi icenler var
___gozde___ beslenme konusunda ben de transfere kadar saglikli beslenme konularini arastirmistim
Transfer sonrasi icin sanirim yine ayni sekilde olmali:
Et yumurta yogurt peynir yani protein ağırlıklı
Gunde 3 litreye yakın su
Meyve (avakado kivi portakal vs )
ve sebzeler
Kuruyemisler findik badem ceviz
Ben kabiz olmamak icin kayisi ve ilik su iciyordum sabahlari
Salatalarima zeytinyağı yine kabizliga karşı
Cay kahve konusunda mümkünse acik bir iki bardak cay sadece yeterli
Bitki cayi içMEmek
Un tuz ve şekerden mümkünse uzak durmak
Baharatlardan da bu dönem cok fazla kullanilmamali
Ve hicbir besini fazla abartmamak kabak cekirdegi ananas nar suyu havuc suyu etkilerini bilmiyoruz bir dilim veya bir bardak sorun olmayabilir ama bana kalirsa surekli bir besini tüketmeyin
Ya sen nasil tatli bi insansin. yememis icmemis kim ne yapiyor ne durumda aklinda tutup bide usenmeden herkeze yazmis. Sen hamis ollll. kendim kalsam inan o kadar sevinicem yani. Iyiyim guzel bir surecmis bu. Gunler cabuk geciyor. Icim umutla dolu. sevinc var. gozlerim parliyor resmen. Birazda merak ve endise...... ama sevincim galip geliyo :)) sen nasilsin canim?@Sanat2017 transfer olmuş senin adına çok mutlu oldum hayırlı haberlerini alalım inşallah kendine dikkat et dualarimdasin
@yastun çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim bu saati buldu Allah muradına sağlıkla eristirsib maddi manevi ve bünye olarak hazır olunca tekrar deneyin canım yumurta geliştirme için arı sütü al kullan canım ceviz ve yumurta çok tüket arisutu olarak egricayir marka kullandim ben
@yonca sen nasılsın canım nasıl gidiyor transfer süreci Çarşamba ya az kaldi
@gülümse-hayata sen nasılsın canım adet oldunmu sende başladın mı transfer sürecine
@rune hemsom rabbim kalan yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
floransa17 aralık başında adetmi olursun transfer mi rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
@BEYAZGULL sen histereskopi olacaktın oldun mu