2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar sonucumu aldım <2.0 çıktı 0-5 arası sonuç negatif demekmiş. Yani sonuç negatif doktoru aradım bana geri dönecek ameliyattaymış... şuan negatif gibi ama Allah büyük...

yastun canım
Şu an hislerini çok iyi anlıyoruz
Burda negatif olduğunu yazan herkesle ayni hüznü paylaşıyoruz o an
Ama
bu bir tedavi süreci ve her negatif pozitife giden bir adım böyle düşün lütfen

Hazır olmayan birşey vardı ve olmadı ama bir gün gelecek
Kendini çok üzme ve geleceği güne hazırlan tekrar

Dondurulmuşun var mıydi?

Ohh iyi bari hemen yazdirayim
Bunlarin haricinde bir ilac kullandin mi? GlySn
Birde antibiyotik kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum
Prednol ve antibiyotiği 5 gün kullanmıştım
bu ay mı yapılacak dondurulmuşlarının transferi
yastun canım nekadar üzülme desekte boş çok üzüldük hepimiz hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden

Yoktu dondurulmuşum sadece 2 embriyo 4. Güne gelmişti onlarda birinci kaliteydi ama olmadı işte Allah böyle uygun gördü demek hayırlısı diyorum

Teşekkürler canım destek için sağolun gerçektende hayırlısı böyleymiş. Zaten hayırlısıysa olsun diye dua etmiştim hep...

Teşekkürler canım destek için sağolun gerçektende hayırlısı böyleymiş. Zaten hayırlısıysa olsun diye dua etmiştim hep...

Canım üzüntün hafiflesin biraz rahatla die bişeyler yazmak istiyorum ama düşünüyorum kendimi senin yerine koyuyorum ve diorum ki ne yazsam üzüntüsü hafiflemez.ama üzüntünü kendi üzüntüm gibi hissettim bugun.heyecanınla heyecanlandım surekli foruma girip senin cvbını bekledim.Belki bende testi beklediğimden bana umut olmanı istedim yüzümüz gülsün istedim.Allah çok büyük ama buna inanıyorum her üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına inandığım gibi yeterki Rabbim ol desin.Şimdi üzül ağla ne istersen yap ama at bu acıyı içinden ve yeniden başla.daha sıkı sarıl ihtiyacın varsa kilo ver daha sağlıklı beslen.daha cok dua edelim bizimde sınavımız bu heralde.ama umudunu hiç kaybetme

Kizlar bi sorum var
Transfer öncesi kullanmam gereken ilaclar bunlar

Asagidaki ilaclari devlet hastanesinde yazdirip sgk karsiliyor mu? Bilen var mi?

Estrofem
Crinone jel
Coraspirin
Prednol
Hepsini karşılıyor ama estrofemi bitince ücret ödeyerek alacaksın ayda bir kutuyu karşılıyor kutusu 13 lira diye biliyorum sağlık ocağındada yazılıyor prednolü de rahim embriyoyu yabancı madde kabul edip atmasın diye veriyorlar transferde kesiliyor canım

benim icimden gecenleri yaziya dökmüssun cok üzüldüm derdini veren Allah dermanini da verir sabırlı olup bekleyelim yastun

Kızlar sonucumu aldım <2.0 çıktı 0-5 arası sonuç negatif demekmiş. Yani sonuç negatif doktoru aradım bana geri dönecek ameliyattaymış... şuan negatif gibi ama Allah büyük...

Hayırlısı böyleymiş demek ki kuzum Rabb'im sabır versin pes etmek yok illaki olacak o bebiş ama zamanı var

Bende iyice korkmaya başladım simdi hafif adet ağrısı gibi bir ağrı var başka hiçbir belirti yok yastun çok iyi anlıyorum seni of of

Az önce Mustafa Bahçeci vardi tvde
Ve sunucu en cok kaç kez denenir diye sordu
Eskiden 6 denemeden sona bırakılıyormuş
Su anda 9 a kadar denenebiliyormus

Bu yolda yolculuğumuz başladı
Umariz en kisa zamanda sonuçlanır
Bu bir süreç ve ilk denemelerde olmasi en büyük dilegimiz

Bedis123 dört can taşıyor olabilirsin umutsuzluga kapilma hepsi seni izliyor
Hamile kalanlar hic belirti yaşamıyor merak etme
Herkeste ayni belirti oluyor adet sancisi
Bu da çok dogal ilaclardan ve döngü değiştiği icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…