- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.741
Prednol ne bilmiom ama diğerlerini devlet karşılıyor canmmKizlar bi sorum var
Transfer öncesi kullanmam gereken ilaclar bunlar
Asagidaki ilaclari devlet hastanesi karsiliyor mu? Bilen var mi?
Estrofem
Crinone jel
Coraspirin
Prednol
Karsiliyor cnmKizlar bi sorum var
Asagidaki ilaclari devlet hastanesi karsiliyor mu? Bilen var mi?
Estrofem
Crinone jel
Coraspirin
Prednol
Negatif sanırsam <2 çıktıSonucun çıktı mı cnm
Hayırlısı cnm bnm bisey diyemiyorum su anKızlar sonucumu aldım <2.0 çıktı 0-5 arası sonuç negatif demekmiş. Yani sonuç negatif doktoru aradım bana geri dönecek ameliyattaymış... şuan negatif gibi ama Allah büyük...
Hepsini karşılıyor ben yazdırmıştım hepsiniKizlar bi sorum var
Asagidaki ilaclari devlet hastanesinde yazdirip sgk karsiliyor mu? Bilen var mi?
Estrofem
Crinone jel
Coraspirin
Prednol
Hepsini karşılıyor ben yazdırmıştım hepsini
Birde antibiyotik kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum
Yoktu dondurulmuşum sadece 2 embriyo 4. Güne gelmişti onlarda birinci kaliteydi ama olmadı işte Allah böyle uygun gördü demek hayırlısı diyorumyastun canım
Şu an hislerini çok iyi anlıyoruz
Burda negatif olduğunu yazan herkesle ayni hüznü paylaşıyoruz o an
Ama
bu bir tedavi süreci ve her negatif pozitife giden bir adım böyle düşün lütfen
Hazır olmayan birşey vardı ve olmadı ama bir gün gelecek
Kendini çok üzme ve geleceği güne hazırlan tekrar
Dondurulmuşun var mıydi?
Teşekkürler canım destek için sağolun gerçektende hayırlısı böyleymiş. Zaten hayırlısıysa olsun diye dua etmiştim hep...Birde antibiyotik kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum
Prednol ve antibiyotiği 5 gün kullanmıştım
bu ay mı yapılacak dondurulmuşlarının transferi
yastun canım nekadar üzülme desekte boş çok üzüldük hepimiz hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden
Teşekkürler canım destek için sağolun gerçektende hayırlısı böyleymiş. Zaten hayırlısıysa olsun diye dua etmiştim hep...
Hepsini karşılıyor ama estrofemi bitince ücret ödeyerek alacaksın ayda bir kutuyu karşılıyor kutusu 13 lira diye biliyorum sağlık ocağındada yazılıyor prednolü de rahim embriyoyu yabancı madde kabul edip atmasın diye veriyorlar transferde kesiliyor canımKizlar bi sorum var
Asagidaki ilaclari devlet hastanesinde yazdirip sgk karsiliyor mu? Bilen var mi?
Estrofem
Crinone jel
Coraspirin
Prednol
benim icimden gecenleri yaziya dökmüssun cok üzüldüm derdini veren Allah dermanini da verir sabırlı olup bekleyelimCanım üzüntün hafiflesin biraz rahatla die bişeyler yazmak istiyorum ama düşünüyorum kendimi senin yerine koyuyorum ve diorum ki ne yazsam üzüntüsü hafiflemez.ama üzüntünü kendi üzüntüm gibi hissettim bugun.heyecanınla heyecanlandım surekli foruma girip senin cvbını bekledim.Belki bende testi beklediğimden bana umut olmanı istedim yüzümüz gülsün istedim.Allah çok büyük ama buna inanıyorum her üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına inandığım gibi yeterki Rabbim ol desin.Şimdi üzül ağla ne istersen yap ama at bu acıyı içinden ve yeniden başla.daha sıkı sarıl ihtiyacın varsa kilo ver daha sağlıklı beslen.daha cok dua edelim bizimde sınavımız bu heralde.ama umudunu hiç kaybetme
Sözün bittiği yer hayırlısı böyleymiş demekten başka çare kalmıyorKızlar sonucumu aldım <2.0 çıktı 0-5 arası sonuç negatif demekmiş. Yani sonuç negatif doktoru aradım bana geri dönecek ameliyattaymış... şuan negatif gibi ama Allah büyük...
Kızlar sonucumu aldım <2.0 çıktı 0-5 arası sonuç negatif demekmiş. Yani sonuç negatif doktoru aradım bana geri dönecek ameliyattaymış... şuan negatif gibi ama Allah büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?