2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim bende de normal bi akıntı olmadı.hani su gibi diyoruz ya ara ara o sekilde oluyo halâ,bu da jelin etkisi mi yoksa normal mi bilemiyorum
Bende de hiç belirti yok ilk de deneme de göğüs hassasiyeti kasık ağrısı nerdeyse hepsi vardı ama olmadı 7. Gün tranferde tedirgin bekliyoruz bakalım hiç belirti olmadan hamile kalan var mı arkadaşlar?

Bizde de durum aynı rabbim tez zamanda bebis sahibi olmayı nasip etsin canım isteyen herkese :) hamiş hamiş goca göbüşlü gezelim inşallah

Bende de hiç belirti yok ilk de deneme de göğüs hassasiyeti kasık ağrısı nerdeyse hepsi vardı ama olmadı 7. Gün tranferde tedirgin bekliyoruz bakalım hiç belirti olmadan hamile kalan var mı arkadaşlar?
Canım benim de hiç belirtim yoktu ama çok şükür tuttu. Sadece karnımda 3 gün gaz sancısı gibi ağrı oldu doktoru aradım hamilelik yada ilaçlardan değildir demişti.

Kizlar estrofemi sabah ve aksam saat 10:00 da alıyordum bugün sabah 10:00 da almayı unutmuşum şimdi içsem olur mu?

Canım benim de hiç belirtim yoktu ama çok şükür tuttu. Sadece karnımda 3 gün gaz sancısı gibi ağrı oldu doktoru aradım hamilelik yada ilaçlardan değildir demişti.
Hayırlı olsun canım inşallah rabbim bize de nasip eder bende dediğin gibi hafif karın ağrısı var onun dışında nerdeyse trasfer yapıldığını unutcam tutunma için yaptığın bisi oldu mu? Yeme içme hareket..?

Hakkında hayırlısı olur inşallah pozitifi görürsün canım.bircogu hiç belirtim yok diyor.ben de sadece goguslerimde bir sertlik ve sızlama oluştu 6. Yada 7. Gündü.baska bir belirtim olmadı hâlâ da yok ne bulantı ne başka bişey yok(Çok şükür)

Bana doktorum unutursan diğer saatte iki tane al demişti ama yine sen bi dr na ara sor derim
Evet öyle yapayım. Jel kalıntısı hep geliyor zatende ama Bugün akşam üstü jel kalıntısı böyle hafif pembemsi gelince ilacı unuttuğum aklıma geldi. Ondan mı diye endişelendim. Şimdi de regl olacakmış gibi sağ bacağım ağrıyor... offff

Korkma canım allahın izniyle bişi olmaz o ağrılar normal okadar ilaç alıyoruz bende halsiz hissediyorum kendimi bide bugün yoruldum biraz hayırlısı bakalım..

Maşallah canım inşallah son 5gün geçmiyo gecmiyo..

Sağol canım darısı başına, stres yapma illa belirti olcak diye bişey yokmuş zaten. Canım beni transferden sonra 1 dakika bile uzanmadan 1 saatlik yola eve gidebilirsiniz dedi doktor ve günlük hayatına dönmemi ekstra bişeye gerek olmadığını söyledi onu ye şunu ye bişey de demedi. Benim herkesten farklı olan tek şey transferin 5. Günü olduğum çatlatma iğnesiydi. Onun dışında progestan fitil kullanıyorum sadece. Pozitif olunca sordum dikkat edeceğim bişey var mı diye yine günlük hayatına dön hareket et dedi.

Hım ben uzun bi yolculuk yaptım 6.7 saat fln uçak otobüs.. iki saat içinde yaptım yolculuk sıkıntı olmaz dedi amin canım inşallah hayırlısı:)

Test günü yaklaştıkça beni bir korku sardı cuma sabahı gidip kandan baktıracağım. Çok korkuyorum.
Bende canım bende salı gideceğim ilki büyük hayal kırıklığı oldu çok ümitliydik yaşımız genç herşey güzel yolunda ama tutmadı ozaman 2 embriyodu şimdi 4 nasip bakalım beklemek zor korkuyorum tedirginim

Hım ben uzun bi yolculuk yaptım 6.7 saat fln uçak otobüs.. iki saat içinde yaptım yolculuk sıkıntı olmaz dedi amin canım inşallah hayırlısı:)
Olmaz canım yolculuktan, normal hayata dönmen bence faydalı bile olmuştur kan dolaşımı için. Güzel haberlerini bekliyorum

Sağol canım benim inşallah ilk buraya yazacağım dünyaya haykırmak istiyorum hatta ben hamileyim ben hamileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…