- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.581
Allah razı olsun canimcansın vallahi bende senin için aynı duyguları paylaşıyorum canım
floransa17 senin hestereskopi ne zaman olacak canım
Canim bende ofis histereskopi olacağım 9 kasımda sende olacaksın galiba senin ilk miydi
Hamile olan arkadaşlar transferden sonra akıntınız oldu mu , bende tam tersi vajinal kuruluk var bu tutmadığının belirtisi mi oluyor ?
canım yeni gördüm mesajını benim ikinci kez olacak ekim ayında histereskopi ile miyon alındıCanim bende ofis histereskopi olacağım 9 kasımda sende olacaksın galiba senin ilk miydi
Bende 26 Ekim'de transfer oldum 4 embriyo sabırsızlıkla bekliyorum buraya da yeni üye oldum uğurlu gelir inşallah
Banada iki yerleştirecek doktorum yaşım 33 ama rezerv azlığı var bende belki o olabilir32 yaşında 4 embriyo mu yerlestirldiler?
İlk tedavimi?
35 in uzerine 2 diye biliyorduk o yuzden soruyorum canim yanlis anlama ozel bir sebebimi var diye
Tamam simdi gördüm yurt disindaymissin
Turkiyede siniri pek gecmiyorlar çünkü
Slm kızlar 2 ekimdeki negatif sonuçtan sonra bayağıdır girmiyordum doktorlara forumlara ara verdim kafa dağıttım biraz...nasılsınız görüşmeyeli
pozitif sonuç alan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ...
benim gibi negatif sonuç alanlarada ara vermek var -ağlamak var -dinlenmek var-küsmek yok eninde sonunda toparlanıp umudumuzu yitirmeden yeniden başlamak yola devam etmek var Allah’ın izniyle ...
Ben yeni yıla kadar bitkisel kürlerle ve klasik yumurta doktor takibiyle yola devam etmekteyim ...hepinizi öpüyorum
Evet buraya mutlaka yaz canım ben yorum yapmasamda seni takip ediyorum
rast gele kardeşim hayırlı haberlerini alalım inşallah
sizinde tedaviniz hayırlı olsun arkadaşımBanada iki yerleştirecek doktorum yaşım 33 ama rezerv azlığı var bende belki o olabilir
Sağol arkadaşımsizinde tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım
Zaten su gibi akıntı olması belirti :) ben de hiç yok sıfırCanim bende de normal bi akıntı olmadı.hani su gibi diyoruz ya ara ara o sekilde oluyo halâ,bu da jelin etkisi mi yoksa normal mi bilemiyorum
Zaten su gibi akıntı olması belirti :) ben de hiç yok sıfır
kalp atışını dinledik canım çok şükür.Adige_ naptın canım son durumun ne
Nereye gidiyosun takiplere? Ben bu hafta da gitcem bi sıkıntı yoksa 11.haftadakalp atışını dinledik canım çok şükür.
sonraki kontrol 1.. hafta da ikili test vs yapılacak
sen napıosun nasılsın
Maasalllahhhh canım çok mutlu oldum adına.. güzel güzel ilerlesin sürecin.kalp atışını dinledik canım çok şükür.
sonraki kontrol 1.. hafta da ikili test vs yapılacak
sen napıosun nasılsın
Evet yurtdışındayım canım özel bir durum olduğu için 4 tane koydular ikinci denememiz32 yaşında 4 embriyo mu yerlestirldiler?
İlk tedavimi?
35 in uzerine 2 diye biliyorduk o yuzden soruyorum canim yanlis anlama ozel bir sebebimi var diye
Tamam simdi gördüm yurt disindaymissin
Turkiyede siniri pek gecmiyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?