2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hiç takılma normal vaginanın duvarı tahriş oluyor ondandır. Yalnız dikkat et ben vaginama sokacağım ince kısmına kesinlikle dokunmuyorum. Ve yapmadan önce ellerimi sabunla yıkıyorum.
Ona dikkat ediyorum canım.sadece tuvaletten sonra koyabiliyorum ıslanmış gibi oluyo ya yani afedersin.insallh ondan dolayı birşey degildir

Canım bende geçen gün aynı kontrolü yaptırdım 6 mm di benim ama kaç olması gerektiği ile ilgili nette cok yazı var.fakat benim doktorum kalınlığa hiç takılmadı.progesteron tesitini yanlış yapmıştı hastane yuksek çıkmıştı ona takıldı.sona bida test yaptırdım başka yerde ben.progesteron 2 nin altında olmalı mutlaka yoksa iptal ediyor transferi.inşallah güsel geçsin kontrolün ve hersey yolundadır.bide bi yerde okudum rahim kalınlığını esas arttıran progesteronmus.sende bu kontrole gore başlıcan dimi progesteron jele.yani daha kalınlaşacak benim anladığım :)

Arkadasim senin regl biteli kac gun oldu? Yani transferin reglin kacinci gunune geliyor? Bana tahmini 8 kasim dediler ama ben daha regl bekliyorum bir kac gune

Kızlar opu sonrasi kasıkta sislik hisseden oldu mu hiç böyle tek taraflı. Benim 26 sinda opu oldu 31 yumurta toplandı ve sol kasıkta sislik hissediyorum bacagimi karnima doğru cektigimde

Kızlar opu sonrasi kasıkta sislik hisseden oldu mu hiç böyle tek taraflı. Benim 26 sinda opu oldu 31 yumurta toplandı ve sol kasıkta sislik hissediyorum bacagimi karnima doğru cektigimde
Merb canım canım bnm de 36 yumurta toplanmisti sonrasında şu toplamıştı kasiklarim hep dr bana bana bol bol yumurta hasla ye demişti koy yumurtası bulursan daha iyi olur geçmiş olsun .

Buradaki hamile kalan arkadaşlar eylil ayında tüp bebek ile tedavi olup hamile olanlar diye topik açsa hamilelik ile ilgili sorunlarını orda konuşsa bnce daha uygun olur yine bu topigi gelip tedavisi devam eden arkadslara fikirler verip konussaniz tedavisi olan arkadaşlarada umut olursunuz her iki tarafta haklı ama bizi ancak bizim gibiler anlar boyke bi kavga nin olmaması lazım çünkü burda ki herkes aynı derdi var hamile kalan arkadaşlar ins sağlıklı sihatlı kucaginiza alırsınız yavrunu zu.olumsuz sonuçlanan arkadaşlarda en kisa zaman da hamile olur ins

Canım şuana kadar progesterona başlamadım galiba seninde dediğin gibi yarından itibaren ona başlanacak herhalde sanırsam

Kizlar sabah kadar ruyamda test yaptırıyorum uyanıp durdum sanırım kimseye soyleyemedigim içinde yıprandım evde bunalima girmek uzreyim carsamba sabah erkenden test sonucu ama dayanmak... sanrim yarin aksam gidip yaptircam

Sagol canim banada 300 gonal f 75 luveris yapiliyo suan. Ya benim rezevrde falan sikinti yoktu aslinda. Doktor bi bant vetmisti adet öncesi kullanimi kesilmeliymis hemsire bantla ilgili eksik bilgi verdiginden benimde ihmal edip sormamam sebepli 5 gun fazla kullanmisim. Oda e2 yi yukseltmis oyle basladi tedaviye. Cunku histeroskopi yapilmisti gecen ay. Diger degerlerin iyi bisey olmaz dedi. Ama ensonki kontrolde gelisimi geride duruyo dedi. Bende dursun tedavim dedim gerek yok dedi.
Doktorum diger konularda cok iyi aklina gelebilcek herturlu genetik testlerimizi kan testlerimizi yapti riske atmamak icin. Ama iste tedavim bi kötü başladi. O bant yuzunden yoksa gecen ay tüm degerlerim iyiydi sadece rahim inceligim vardi. Oda kürtajdan olurmus

Canim peki iğne süracin kac gun surdu.

iyiyim şükür canım. transfer için aylar günleri sayıyorum
kontrol histireskopisi var önümde kasım ayında

sen nasılsın kalp atışlarını duydun mu canım
Az kaldı kavusmana canım inşallah sorunsuz bi süreç gecirirsin.ben cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah duyarım bi sayfada kalp atimini alamamış bi anneyi okudum suan çok üzgünüm. Bide bu lekelenme canımı sıkıyor. Çok karmasigim

Kızlar cumartesi günü opu oldum.simdi embriyolar hakkında bilgi verdiler.yavas ilerliyormus.aksam yine aricaklarmis.ama moralim yerle bir oldu.boyle yavaş ilerliyor deyip iyi sonuç alan varmı aramizda

rahat ol allahın izniyle birşey olmaz benim oğlum 10 yaşında yiyecek ekmeği varsa doğacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…