- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.321
Ona dikkat ediyorum canım.sadece tuvaletten sonra koyabiliyorum ıslanmış gibi oluyo ya yani afedersin.insallh ondan dolayı birşey degildirHiç takılma normal vaginanın duvarı tahriş oluyor ondandır. Yalnız dikkat et ben vaginama sokacağım ince kısmına kesinlikle dokunmuyorum. Ve yapmadan önce ellerimi sabunla yıkıyorum.
Kızlar yarın dr kontrolüne gideceğim dondurulmuş embriyo transferi için rahim kalınlığını kontrol edecek adetiminde 13. günü. Yarın doktor ölçtüğünde değerin kaç olması lazım ki iyi bi değermiş diyebileyim
Arkadasim senin regl biteli kac gun oldu? Yani transferin reglin kacinci gunune geliyor? Bana tahmini 8 kasim dediler ama ben daha regl bekliyorum bir kac guneCanım bende geçen gün aynı kontrolü yaptırdım 6 mm di benim ama kaç olması gerektiği ile ilgili nette cok yazı var.fakat benim doktorum kalınlığa hiç takılmadı.progesteron tesitini yanlış yapmıştı hastane yuksek çıkmıştı ona takıldı.sona bida test yaptırdım başka yerde ben.progesteron 2 nin altında olmalı mutlaka yoksa iptal ediyor transferi.inşallah güsel geçsin kontrolün ve hersey yolundadır.bide bi yerde okudum rahim kalınlığını esas arttıran progesteronmus.sende bu kontrole gore başlıcan dimi progesteron jele.yani daha kalınlaşacak benim anladığım :)
Merb canım canım bnm de 36 yumurta toplanmisti sonrasında şu toplamıştı kasiklarim hep dr bana bana bol bol yumurta hasla ye demişti koy yumurtası bulursan daha iyi olur geçmiş olsun .Kızlar opu sonrasi kasıkta sislik hisseden oldu mu hiç böyle tek taraflı. Benim 26 sinda opu oldu 31 yumurta toplandı ve sol kasıkta sislik hissediyorum bacagimi karnima doğru cektigimde
Donduracak mi dr u nuz embriyolari.Kızlar opu sonrasi kasıkta sislik hisseden oldu mu hiç böyle tek taraflı. Benim 26 sinda opu oldu 31 yumurta toplandı ve sol kasıkta sislik hissediyorum bacagimi karnima doğru cektigimde
Canım şuana kadar progesterona başlamadım galiba seninde dediğin gibi yarından itibaren ona başlanacak herhalde sanırsamCanım bende geçen gün aynı kontrolü yaptırdım 6 mm di benim ama kaç olması gerektiği ile ilgili nette cok yazı var.fakat benim doktorum kalınlığa hiç takılmadı.progesteron tesitini yanlış yapmıştı hastane yuksek çıkmıştı ona takıldı.sona bida test yaptırdım başka yerde ben.progesteron 2 nin altında olmalı mutlaka yoksa iptal ediyor transferi.inşallah güsel geçsin kontrolün ve hersey yolundadır.bide bi yerde okudum rahim kalınlığını esas arttıran progesteronmus.sende bu kontrole gore başlıcan dimi progesteron jele.yani daha kalınlaşacak benim anladığım :)
Sagol canim banada 300 gonal f 75 luveris yapiliyo suan. Ya benim rezevrde falan sikinti yoktu aslinda. Doktor bi bant vetmisti adet öncesi kullanimi kesilmeliymis hemsire bantla ilgili eksik bilgi verdiginden benimde ihmal edip sormamam sebepli 5 gun fazla kullanmisim. Oda e2 yi yukseltmis oyle basladi tedaviye. Cunku histeroskopi yapilmisti gecen ay. Diger degerlerin iyi bisey olmaz dedi. Ama ensonki kontrolde gelisimi geride duruyo dedi. Bende dursun tedavim dedim gerek yok dedi.Benim ilk 7 gün 300 gonalF kullanmama rağmen tek yumurtam ancak 11 oldu. Doktor isterseniz tedaviyi durduralım dedi. Bende çok kritik soruyu sordum. Doktor bey durdurduk diyelim. Önümüzdeki aylarda yine tedaviye başlarsak ve yine tek yumurtam olursa bana sizin çocuğunuz olmuyor diyerek tedaviyi sonlandıracak mısınız ne yapacaksınız dedim. O zaman doktorum dediki, o zaman tek yumurtada olsa sonuna kadar deneyeceğiz dedi. Bende o halde bu ay şansımızı deneyelim dedim. Va sonucu söylüyorum. İlaçlara devam ettim 150 gonalf 150 merional olmaya başladım. Sonuçta sağ yumurtalığımdan 3 hiç yumurta gelişmiyor denen sol yumurtalığımdan 4 toplamda 7 yumurta toplandı. Bunlardan 6 sı olgundu. Sadece 4 tanesi döllendi ve embriyo oluşturdu. 4. Güne ulaşan 2 tane birinci kalite embriyoyu 23 ekimde transfer ettiler. Umarım ikizlerime kavuşurum. Yani diyeceğim pozitif düşün yumurtaların seni dinler ve ne olursa olsun kararlı ol derim...
Canim peki iğne süracin kac gun surdu.Benim ilk 7 gün 300 gonalF kullanmama rağmen tek yumurtam ancak 11 oldu. Doktor isterseniz tedaviyi durduralım dedi. Bende çok kritik soruyu sordum. Doktor bey durdurduk diyelim. Önümüzdeki aylarda yine tedaviye başlarsak ve yine tek yumurtam olursa bana sizin çocuğunuz olmuyor diyerek tedaviyi sonlandıracak mısınız ne yapacaksınız dedim. O zaman doktorum dediki, o zaman tek yumurtada olsa sonuna kadar deneyeceğiz dedi. Bende o halde bu ay şansımızı deneyelim dedim. Va sonucu söylüyorum. İlaçlara devam ettim 150 gonalf 150 merional olmaya başladım. Sonuçta sağ yumurtalığımdan 3 hiç yumurta gelişmiyor denen sol yumurtalığımdan 4 toplamda 7 yumurta toplandı. Bunlardan 6 sı olgundu. Sadece 4 tanesi döllendi ve embriyo oluşturdu. 4. Güne ulaşan 2 tane birinci kalite embriyoyu 23 ekimde transfer ettiler. Umarım ikizlerime kavuşurum. Yani diyeceğim pozitif düşün yumurtaların seni dinler ve ne olursa olsun kararlı ol derim...
Günaydın canım.nasilsin konuşamıyoruz.Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
günaydın canım..Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
iyiyim şükür canım. transfer için aylar günleri sayıyorumGünaydın canım.nasilsin konuşamıyoruz.
Az kaldı kavusmana canım inşallah sorunsuz bi süreç gecirirsin.ben cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah duyarım bi sayfada kalp atimini alamamış bi anneyi okudum suan çok üzgünüm. Bide bu lekelenme canımı sıkıyor. Çok karmasigimiyiyim şükür canım. transfer için aylar günleri sayıyorum
kontrol histireskopisi var önümde kasım ayında
sen nasılsın kalp atışlarını duydun mu canım
rahat ol allahın izniyle birşey olmaz benim oğlum 10 yaşında yiyecek ekmeği varsa doğacak allahın izniyleAz kaldı kavusmana canım inşallah sorunsuz bi süreç gecirirsin.ben cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah duyarım bi sayfada kalp atimini alamamış bi anneyi okudum suan çok üzgünüm. Bide bu lekelenme canımı sıkıyor. Çok karmasigim
Inşallah canım.cumartesi gidicez bakalım 6+4 oluyorum inşallah duyarızrahat ol allahın izniyle birşey olmaz benim oğlum 10 yaşında yiyecek ekmeği varsa doğacak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?