• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ya kızlar bu lekelenme bugün artmış hafif pembe kahverengi gibi.neden artıyor anlamıyorum yatıyorum hiç kalkmiyorum.progesteron jel ve kapsül kullanıyorum yeterli mi gelmiyo acaba.off bi sevinemedik şu bebislere

"]Yaaa ben cok korkuyormm 9. Gn 29.83
11.gün 52.88
12.gn 71.06
14.gün 200
16.gn 649 bir anormallik mi var nolur cevap ver
tamam işte cok güzel gidiyor maşallah yoluna girmiş 71den 200 nerdeyse 3 katı artış 200den 649 3 katından fazla artış maşallah herşey güzel gidiyor arkadaşım

Canm iki kattan fazla olursa bişi olmaz demii 3kat dan fazla artmıs
Ilk zamanlar çok hızlı artış oluyormuş canım benimkide ilk 2 de 3 kattan fazla artmıştı hatta doktor ikiz olabilir dedi ama perşembe keseyi gördük tek :) suan normal seyirde artış var düzene binecektir korkma

İyi haftalar arkadaslar
Geçmiş yazıları okudum ve üzüldüm açıkcası
Konu şu anda çözülmüş görünüyor ama düşüncemi paylaşmak isterim:

2017 Eylül tüp bebege diye başlayıp birlikte süreci devam eden arkadaslarla dertlerimizi sevincimizi ve bildiklerimizi paylaşmaya devam ediyoruz.

Tüp bebek bir süreç ve tüp bebek hamileliği de ilac kullanimi devam ettiği icin benzer sekilde devam ediyor ve hamile kalanlarin da yazilarini okuyoruz..
Umarım burdaki herkes bu duyguyu bir gün yasayacağız ve bizlerde bunlari tecrübe edecegiz

Yine dedigim gibi belli bir süre tüp bebek tedavisinde hamileligi yasadiginiz icin sizin süreciniz bizi bilgilendiriyor bunlarin paylasimina devam etmenizi isterim

Kişisel veya özel durumla ilgili mesajlarınızı kendi aranizda konuşmaniz belki burada negatif alan arkadaslarimiza olan saygidan dolayi daha uygun olacaktir..
Hamilelik sürecinizle ilgili detaylari Özel den konuşmak veya anne adaylari sayfasinda bu konulari konusmak bir çözüm olabilir ..

Sevgiler herkese

Merb canım canım bnm de 36 yumurta toplanmisti sonrasında şu toplamıştı kasiklarim hep dr bana bana bol bol yumurta hasla ye demişti koy yumurtası bulursan daha iyi olur geçmiş olsun .
Benim sadece sol tarafta canım böyle top gibi yumurta gibi bi sislik var . Sol bacagimi karnima doğru cektigimde hissediyorum inş kötü birsey değildir :(

Gamze020 Gamze020 merhaba opu da sonucta bir operasyon
Ve oradan yumurta toplaniyor
3 gun şişlik normal ama 4. Gun Normale doner normalde
Kaçıncı gundesin
Doktorunla konusabildin mi?
27 sinde oldum canım perşembe günü. Olduğum günü sayarsam 5. Gün. 31 yumurta çok demişti doktorum ağrı sislik normal demişti ama sadece sol tarafta bu sislik.

Arkadaslar ben dun transfer oldum bu ikinci ve benim bacaklarimda kasilma oluyor gernesmek gibi ilk transferimdede ayni olmustu bu durumu yasayan varmi

tamam işte cok güzel gidiyor maşallah yoluna girmiş 71den 200 nerdeyse 3 katı artış 200den 649 3 katından fazla artış maşallah herşey güzel gidiyor arkadaşım
İnşallaah canımmm inşallah şimdi de kese varmı yok mu dış gebelik mi deilmi allah korusunn ne zormus geri aradı doktor cuma gel dedii

Arkadaslar ben dun transfer oldum bu ikinci ve benim bacaklarimda kasilma oluyor gernesmek gibi ilk transferimdede ayni olmustu bu durumu yasayan varmi
Canim hayirli olsun transferin insallah rabbim gonlundeki sevinci yasatsin hepimiz de oldu kasilmalar merak etme korkulacak birsey yok:)))

Benim sadece sol tarafta canım böyle top gibi yumurta gibi bi sislik var . Sol bacagimi karnima doğru cektigimde hissediyorum inş kötü birsey değildir :KK43:
Canim rahmini 1 2 ay dinlendirip öyle yap bnce transferi biraz zor olacak beklemek ama mecbur .dr um bnm kini 3 ay ertelemisti.çok yumurta olduğundan su toplamış ti kasiklarim üzülme işlem gordugunden illa olur .dua et sen surekli

Back